|
Nasze forum to jednak przyjazne jest - jak w rodzinie!!!!! |
| Autor |
Wiadomość |
Gierap [Usunięty]
|
Wysłany: |28 Kwi 2005|, 2005 16:12
|
|
|
Pershing no powoli jakieś tam teorie co do usterki Twojego Scorpio się krystalizują,jak podjedziesz to już wogóle będziemy badać
Anetko nie ma pożyczania bo ja od znajomka 525 24V pożyczem i tesh ucieknę |
|
|
|
 |
Aneta

Auto: Jeepnięta 5.7 HEMI
|
Wysłany: |28 Kwi 2005|, 2005 16:16
|
|
|
A Rafał w tym czasie utopi Twoje Scorpio hihi |
_________________ Pozdrawiam - Aneta |
|
|
|
 |
Rafał A.(antek)

Auto: Mondeo
|
Wysłany: |28 Kwi 2005|, 2005 17:45
|
|
|
gierap, ja ciem dobrze radze uwazaj bo do zlotu 2 miesiace, kto wie czym ja przyjade... ktos mi podrzuca tu jakies scorpio 24V... a nawet jak by to bylo mondeo 2.5 V6 to szanse masz małe... |
_________________ Mechanika - Elektryka FORD
tel 791 054 854
Nasza lokalizacja na mapie:
http://tinyurl.com/qhaqjsk |
|
|
|
 |
Struna

Auto: XC90 2.9 biTurbo
|
Wysłany: |28 Kwi 2005|, 2005 17:47
|
|
|
st 220 i płyniemy wszyscy no i dobry driver oczywiście |
_________________ www.gcstuning.pl
Chiptuning, Hamownia, Serwis/Wyłączanie DPF/FAP, Strojenie LPG, AFR |
|
|
|
 |
Rafał A.(antek)

|
Wysłany: |28 Kwi 2005|, 2005 23:26
|
|
|
statczy 2.2 tdci czy jak on ma tam nie dosc ze pobija nas na moment to jeszcze przejedzien a 1 baku 2 x wiecej i taniej |
tel 791 054 854
|
|
|
 |
plastic [Usunięty]
|
Wysłany: |29 Kwi 2005|, 2005 00:00
|
|
|
Przynajmniej ja jestem spokojniejszy...już się nie mówi o komisyjnym spaleniu mojej Cytryny |
|
|
|
 |
Rafał A.(antek)

|
Wysłany: |29 Kwi 2005|, 2005 05:45
|
|
|
haha a bedziesz na zlocie? Ta twoja cytryna to nie jest z palstic -u ? to bysmy ja zwodowali jako napęd dołodek |
tel 791 054 854
|
|
|
 |
derka [Usunięty]
|
Wysłany: |30 Kwi 2005|, 2005 04:43
|
|
|
a nie rusza was że tak naprawdę nikt nie chce się na forach trzymać tematu tylko człowieka opieprzają i serio jakby nie mówić to jest bardzo porządne forum, bardzo porządne naprawdę. A to jesyt zarąbiste auto za tą kasę i może ta alienacja nas wyróżnia a akwizytorzy którym auto wybrał prezes, są chamami i nie mają do swego autka przekonania i wiedzy więc ci nie odpowiedzą.
poza tematem postewiłem swojego '92 2,9 na 205 i jedzie jak skurczybyk a po koleinach lepiej niz 5 bmw jestem zabity nie komfort ale takie łatwe genialne prowadzenie, nie musisz nic umieć "twoje scorpio myśli za ciebie" superb |
|
|
|
 |
monter [Usunięty]
|
Wysłany: |30 Kwi 2005|, 2005 08:23
|
|
|
Sorry ale chyba post derki ma wielowatkowe przeslanie bo nie zakumalem do konca.
P.S. Derka skoro tak cie sie podoba nsze forum (no chyba ze nie) to respect for rules !! Uzupelnij opis zgodnie z zasadami (model, silnik, wersja, (no)LPG). |
|
|
|
 |
derka [Usunięty]
|
Wysłany: |30 Kwi 2005|, 2005 11:47
|
|
|
sorki za zawiłość ale późno było
1. co do tematu obserwując różne fora(psychologia, medycyna, komputery, gsm) zauwżyłem że służą one głównie podbudowaniu ego rozmówców a nie wymianie informacji na dany temat.
2. co do przyczyny tego stanu rzeczy to myślę że chodzi tu o powód zostania posiadaczem/miłośnikiem scorpio
3.z zupełnie z innej beczki struna chwalił się że zakłada blos'a jako ze normalny gaz noie daje się łatwo tuningowac (wlot z5litrowej butelki w zderzaku powpoduje że zdycha po zdjęciu obrotów przy dużych przędkościach) proszę o wrażenia i czy warto.
4.z zupełnie innej beczki zmieniłem koła i oponki na durne 15 205/60 i jexdzi jak poszynach iciągle niezły komfort więc się chwalę
pozdro |
|
|
|
 |
IBOL [Usunięty]
|
Wysłany: |4 Maj 2005|, 2005 10:46
|
|
|
Powaznie stlumilo sie moje zainteresowanie motocyklami odkad mam SCORPIO aczkolwiek na forum http://forum.motocyklistow.pl (dzial 2t) bylo podobnie rodzinnie jak tutaj. Zgadzam sie jednak, ze pod tym wzgledem nie mozemy odmowic sobie wyjatkowosci - pisywalem na wielu przede wszystkim grupach dyskusyjnych i kilku forach i jednoznacznie ztwierdzam, ze atmosfera balansowala tam na granicy uprzejmosci z bijatyka.
Z drugiej zas strony sadze, ze ilosc uzytkownikow tez ma spore znaczenie. Probowalem sie przebic na forum sierrafan ale tam istotnie sa tysiace postow i o wiele wiecej userow. Mowcie co chcecie ale sadze ze to juz nie to samo co tutaj z duzym plusem dla "tutaj" (i bez obrazy prosze) |
|
|
|
 |
|
|