|
Nasze forum to jednak przyjazne jest - jak w rodzinie!!!!! |
| Autor |
Wiadomość |
Rafał A.(antek)

Auto: Mondeo
|
Wysłany: |24 Kwi 2005|, 2005 22:08 Nasze forum to jednak przyjazne jest - jak w rodzinie!!!!!
|
|
|
Tak narzekacie, narzekacie, nowi psioczą itp, ale w poruwnaniu do innych for, to unat jest rodzinnie, miło, towarzyski i przyjemnie. Dodatkowo wiekszośc podchodzi do samochodu entuzjastycznie i z uczuciem a nie przedmiotowo.
Szukajac rozwiazań pewnych znanych wam problemow, zabrnołem na Autokącik Opla, gdzie mało że nic na temat sie nie dowiedziałem, to dyskusja natychmiast poszła Off topic, i jeszcze dostalem zjeb... od jakiegos kolesia ze on minie napisze o swoim problemi i jego rozwiazaniech bo to by bylo za dlugo, (choc zdazyl w moim temacie napisac 2 posty nie na temat) i zebym sobie poczytal jego posty z archiwum. A koles jest taki ze wpieprza sie z odpowiedza w kazdy temat kilkaktrotnie, wiec postow jego jest miliard, nie do wyłowienia potrzebne informacje
No i sam autokącik mało przejzysty
Tak wiec cieszcie sie ze mamy takie forum DZIEKI TAKIM LUDZIOM!
A ja jako Admin dziekuje wam za waszą postawę.
PS oby szybciej sprzedac ten moj wynalazek... |
_________________ Mechanika - Elektryka FORD
tel 791 054 854
Nasza lokalizacja na mapie:
http://tinyurl.com/qhaqjsk |
| Ostatnio zmieniony przez Rafał A.(antek) |2 Wrz 2005|, 2005 02:36, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Zysio
LKR 55077

Auto: '06 Citroen C8 2.0 HDi 136KM
|
Wysłany: |24 Kwi 2005|, 2005 22:23
|
|
|
Nic dodać, nic ująć Chciałbym osobiście poznać co poniektórych. Trzeba się na jakiś zlot będzie wybrać. Z tego co czytam to nie tylko na forum ale i na spotkaniach członków FST panuje świetna atmosfera.
A tak przy okazji to Monter zdaje się ostatnio czegoś podobnego w kwestii kultury i zachowania na forum doświadczył i nie omieszkał napisać o tym |
_________________ Tomek (Żysio)
------------
Jest:
'06 Citroen C8 2.0 HDi
Było:
'03 Yamaha TDM 900
'99 W210 E430
'05 Volvo V70 2.4 D5
'88 2.9 V6 Ghia + LPG |
|
|
|
 |
Rafał A.(antek)

|
Wysłany: |24 Kwi 2005|, 2005 22:52
|
|
|
mozecie sobie poczytac moje posty na autokąciku astry i odpowiedzi. dostalem wlasnie zjeb... po raz 2 ze jak mi sie nie podoba to sobie moge isc na inne forum, niezłe nie?
W dodatku mam wrazenie ze jakie auto taki właściciel, nie od dawna wiadomo "powied zmi czym jeździsz a powiem ci kim jesteś" zreszta widac to w poscie traumwagen - zobaczcie jak zbieżna mamy gusta, powtarzaja sie te same samochody, w wiekszosci majace styl i klase, i to "coś" nikt nie wymienil mesia, passata czy peugota albo jakos tak
No i mam wrazenie ze na tym autokąciku astry, to sa posty typu, ile ci pali nalpg, jka masz V max, zobaczcie moje nowe biale zegary, jak z tuningowac podswietlanie zegarow itp, a nie ma nic fachowego... |
tel 791 054 854
|
|
|
 |
mmmk [Usunięty]
|
Wysłany: |24 Kwi 2005|, 2005 22:59
|
|
|
ja wspomnialem o vw a V max to temat rzeka. kazdy o tym gada. moze zaczniemy i my?? moze za 1 miesiac bede mial dohc z mostem od 2.9 to bedzie sie czym pochwalic jak sie da rade rozpedzic . to moze jak oni cie tam tak nie lubia daj tam ogloszenie o sprzedazy to sie zrzuca i kupia twoj samochod zeby cie tam juz nie bylo
pozdrawiam
maciek |
|
|
|
 |
zbyszek
WKZ U 802

Auto: '96, 2.9 24V, ASB LPG
|
Wysłany: |24 Kwi 2005|, 2005 23:02
|
|
|
Podaj jakis link bo nie wiem gdzie szukac |
_________________ był 2.0 CL 89
byl 2.9 24v 92
jest 2.9 24V 96
Dochodzenie odszkodowań |
|
|
|
 |
Pershing

Auto: .
|
Wysłany: |24 Kwi 2005|, 2005 23:21
|
|
|
Ja rowniez bywalem (bywam) na wielu innych forach nie tylko zwiazanych z motoryzacja, bo czasami wpadnie do glowy pytanie na ktore za cholere nie da rady znalezc odpowiedzi. Czlowiek trafia na takie forum, klika szukaj i oczywiscie pojawia sie kilkanascie podstron w ogole nie zwiazanych z interesujacym pytaniem. Zadaje pytanie i zaraz jakis burak udziela standardowaj odpowiedzi "se poszukaj bo to juz bylo" Nosz qrwa. Nie idze znalezc wiec pytam od tego do cholery jest forum !!! Nawet jesli podobne pytanie juz kiedys padlo to uzytkownikow przybywa oraz doswiadczenia i padaja coraz to nowe odpowiedzi stawiajace sprawe w nowym swietle. Ubedzie komus jak ktos napisze ? Chyba nie. Jesli juz laskawie jeden z drugim pokusi sie o napisanie "se poszukaj" to rownie dobrze moze udzielic odpowiedzi (skoro jest na forum to jes pasjonatem i rozmowa na podany temat powinna byc dla takiego czlowieka przyjemnoscia), lub chociaz wskazac gdzie mozna ja uzyskac.
Na szczescie u nas kazdy kazdemu stara sie pomoc i tak jak Antek pisze atmosfera jest "jak w rodzinie"
Pozdrawiam wszystkich i zycze wytrwalosci i cierpliwosci szczegolnie dla poczatkujacych |
|
|
|
 |
Rafał A.(antek)

|
|
|
|
 |
Gierap [Usunięty]
|
Wysłany: |25 Kwi 2005|, 2005 01:04
|
|
|
No cóż FST to kultura jest,i fakt że jest jednak poukładane co by nie mówić
Atmosferqa rodzinna,no i dobrze każdy sie tu czuje
Jak już pisałem gdzieś,ludzie w Scorpio to nie przypadkowe charaktery |
|
|
|
 |
misio_23 [Usunięty]
|
Wysłany: |25 Kwi 2005|, 2005 02:22
|
|
|
Gierap - bardzo ładnie to ujęte ..........
...... taki młody a takiiiiiii mądryyyyyy ładnie , bardzo ładnie |
|
|
|
 |
monter [Usunięty]
|
Wysłany: |25 Kwi 2005|, 2005 07:15
|
|
|
No ja juz nie tak dawno w jednym poscie wspominalem jak funkcjonuje forum Mazdy. tez sie wyzalilem i narzekalem. A tu faktycznie jest rodzinny klimat Chce byc ojcem chrzestym Mowcie mi Godfather |
|
|
|
 |
Gierap [Usunięty]
|
Wysłany: |25 Kwi 2005|, 2005 08:03
|
|
|
misio 23,nie taki młody rocznik A.D 85 jestem hehehe |
|
|
|
 |
Rafał A.(antek)

|
Wysłany: |25 Kwi 2005|, 2005 10:51
|
|
|
młody młody |
tel 791 054 854
|
|
|
 |
Struna

Auto: XC90 2.9 biTurbo
|
Wysłany: |25 Kwi 2005|, 2005 11:31
|
|
|
| mniejsza - dla tych co nie byli albo nie bywają na zlotach bo coś tam zawsze im wypada - to wiedzcie że tam nawet spora różnica wieku nie robi najmniejszej różnicy - miodzio atmosfera, klimacik itd. |
_________________ www.gcstuning.pl
Chiptuning, Hamownia, Serwis/Wyłączanie DPF/FAP, Strojenie LPG, AFR |
|
|
|
 |
misio_23 [Usunięty]
|
Wysłany: |25 Kwi 2005|, 2005 11:32
|
|
|
Gierap - ale i tak ładnie napisałeś ............
PS.
bez obrazy Ty zobacz na mój rocznik w podpisie a nie w niku ,
ja mam scorpona z ' 86 - to co ? może już jest stare ? |
|
|
|
 |
monter [Usunięty]
|
Wysłany: |25 Kwi 2005|, 2005 15:55
|
|