$reply_topic_back Ford Scorpio Team :: Zobacz temat - vm
Ford Scorpio Team Strona Główna Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
vm
Autor Wiadomość
arturrrr
[Usunięty]

Wysłany: |4 Lis 2007|, 2007 15:50   

Waldi_L_N napisał/a:
Hmmm... Jakbym czytał siebie. Sprzedaj go. Najlepsze scorpio to sprzedane :twisted: , a najlepszą rzeczą w scorpio jest forum :P

---------------------------------------------------------------------------------------
Tu sie mylisz kolego-NAJLEPSZE Scorpio to takie ktore jezdzi-moje chula jak zloto po calej europie,nie widze lepszej bryki...jak bedziesz o autko dbal-to tak sie nim przewieziesz...a co do kupna -to widzialy galy co braly-jak ktos kupil auto zaniedbane-to niech nie psuje opini tym,ktore swietnie sie spisuja.
Jak masz cos do Scorpio to moze lepiej zmien se team i FORUM no Volvo czy czym tam sie dzisiaj bujasz.Pozdrowko

Tlukas
[Usunięty]

Wysłany: |4 Lis 2007|, 2007 16:39   

arturrrr napisał/a:
Waldi_L_N napisał/a:
Hmmm... Jakbym czytał siebie. Sprzedaj go. Najlepsze scorpio to sprzedane :twisted: , a najlepszą rzeczą w scorpio jest forum :P

---------------------------------------------------------------------------------------
Tu sie mylisz kolego-NAJLEPSZE Scorpio to takie ktore jezdzi-moje chula jak zloto po calej europie,nie widze lepszej bryki...jak bedziesz o autko dbal-to tak sie nim przewieziesz...a co do kupna -to widzialy galy co braly-jak ktos kupil auto zaniedbane-to niech nie psuje opini tym,ktore swietnie sie spisuja.
Jak masz cos do Scorpio to moze lepiej zmien se team i FORUM no Volvo czy czym tam sie dzisiaj bujasz.Pozdrowko

A od jak dawna jeździsz tą vm`ką??

k0al4
[Usunięty]

Wysłany: |4 Lis 2007|, 2007 17:43   

kolejna osoba szukająca całego zbiorniczka ja już mam upatrzony i dostane go za dobre piwko znajomy rozbił Vm {94`krokodyl kombi} i ma tam sprawny zbiorniczek, a teraz jeżdżę na swojej inwencji twórczej zbiornik z jakiegoś małego forda bawiłem sie w dolewanie i klejenie ale to nic nie daje zrobię zdjęcie to pokaże wam jak to wygląda.

nie pasuje od innych aut z tym silnikiem niestety. a znalezienie używanego to jak widok jednorożca w ISO nowy kolo 300zł

pozdrawiam

ps tez mi ręce opadły :): uśmiech głupka zacząłem czytać forum, nawet za w czasu wziąłem kontakt do Waldi_L_N bo bałem sie ze dzieje sie cos niedobrego z silnikiem a to ciekło ze zbiornika i lało sie po całym silniku. ale to nie to :)
wymieniłem od zakupu amorki nivo, miał oberwaną poduchę silnika, regeneracja wahaczy, przewód od wspomy pękł, nie pamiętam czy coś jeszcze ostatnio zmieniłem zarówki H1 :P jeździ jeździ

slawektg 

Auto: Merkur XR4Ti XXXKM
Wysłany: |4 Lis 2007|, 2007 19:50   

arturrrr napisał/a:
tak sie nie mowi do Waldiego!przepros natychmiast!!!

Stefan
[Usunięty]

Wysłany: |4 Lis 2007|, 2007 20:02   

Witam!
Tlukas napisał/a:
A od jak dawna jeździsz tą vm`ką??
-lepsze pytanie z czego sie kolega przesiadl.
slawektg napisał/a:
tak sie nie mowi do Waldiego!
-popieram.:one: Pozdrawiam.Stefan.

ceenek
[Usunięty]

Wysłany: |4 Lis 2007|, 2007 20:18   

ok przyznaje zagalopowalem sie z tym pasowaniem zbiorniczka z innych alfow i rowerow itp..

arturrrr
[Usunięty]

Wysłany: |4 Lis 2007|, 2007 20:41   

A od jak dawna jeździsz tą vm`ką??[/quote]
---------------------------------------------------
3 latka i zadnej ,ale to zadnej usterki...

[ Dodano: 2007-11-04, 20:47 ]
slawektg napisał/a:
arturrrr napisał/a:
tak sie nie mowi do Waldiego!przepros natychmiast!!!

----------------------------------------------------------------------------
Faktycznie -zabrzmialo nie uprzejmie...przepraszam Waldiego.
Ale dobrego zdania o VM nie zmienie...

slawektg 

Auto: Merkur XR4Ti XXXKM
Wysłany: |4 Lis 2007|, 2007 20:57   

arturrrr napisał/a:
i wcale nie musisz.jest tu nas paru,ktorzy bronia honoru VM,ale to Cie nie usprawiedliwia.nastepnym razem miarkuj sie....

Tlukas
[Usunięty]

Wysłany: |4 Lis 2007|, 2007 21:42   

slawektg napisał/a:
arturrrr napisał/a:
i wcale nie musisz.jest tu nas paru,ktorzy bronia honoru VM,ale to Cie nie usprawiedliwia.nastepnym razem miarkuj sie....

Ja tam też mam jak najlepsze zdanie o tym motorku. Dwa zajeździłem to coś tam o ich eksploatacji wiem:-) Ale wiem też niestety, że w każdym wcześniej czy później coś musi się sypnąć:-)

Waldi_L_N 
VM pa,pa!

Auto: Na szczęście bez Forda :D
Wysłany: |5 Lis 2007|, 2007 17:50   

slawektg, Stefan, dzięki za interwencję :one: ale nie ma co się unosić, kolega arturrrr, jeszcze młody, nie doświadczony i mało czytał na tym forum. Urosną mu forumowe wąsy i jeszcze gdzieś obrośnie to będzie wiedział z kim się ...przekomarzać ;)
arturrrr, Poszukaj moich postów, zobacz ile zrobiłem w swoim VM "tymi ręcamy" i jak długo broniłem klekota.
arturrrr napisał/a:
jak bedziesz o autko dbal-to tak sie nim przewieziesz

życzę Tobie, żebyś nie musiał nabywać takich umiejętności w naprawach i obsłudze jak ja w VM pomimo nie uchybiania regułom okresowych czynności obsługowych.
A jak chcesz mnie wywalić z tego forum, to zorganizuj ankietę. Jeśli 20% uczestników opowie się za moim odejściem to nie napiszę więcej ani słowa. Obiecuję.

arturrrr
[Usunięty]

Wysłany: |5 Lis 2007|, 2007 18:39   

[quote="Waldi_L_N"]slawektg, Stefan, dzięki za interwencję :one: ale nie ma co się unosić, kolega arturrrr, jeszcze młody, nie doświadczony i mało czytał na tym forum. Urosną mu forumowe wąsy i jeszcze gdzieś obrośnie to będzie wiedział z kim się ...przekomarzać ;)
--------------------------------------------------------------------
Przegladam to forum juz trzy lata- :)
Kilka miesiecy temu skasowano mi kato,bo sie nie logowalem dosc dlugo...Twoje posty Waldi wyobraz sobie znam,szanuje...
Ale honoru VM bede bronil-i tyle ;)

[ Dodano: 2007-11-05, 18:56 ]
Nie bez powodu montowano go w:
Toyota
Ford
Alfa Romeo
Rover
Chrysler
Opel
Uaz
Do dzis hula w:
Chrysler
Jeep Ceroky
Jeep Wrangler
Chyundaj
i paru innych... ;)

fiebik 

Auto: citroen C5 '05 2.2 hdi asb kombi
Wysłany: |5 Lis 2007|, 2007 20:28   

Waldi_L_N, jak dla mnie i myślę, że wielu na tym forum, to możesz i furmanką w konia jeździć, a na forum masz być, na zlotach sie meldować i finito. :one:

Stefan
[Usunięty]

Wysłany: |5 Lis 2007|, 2007 20:41   

Witam!
arturrrr napisał/a:
.Twoje posty Waldi wyobraz sobie znam,szanuje...
Ale honoru VM bede bronil-i tyle
-zawsze kolega moze jeszcze jednego VM-a do stajni dokupic(najlepiej z "lekko" wydmuchana uszczelka) to wowczas znaczna czesc postow Waldiego na pamiec znac bedzie. :-d :-d :-d :-d :-d :-d :one: Pozdrawiam.Stefan.

arturrrr
[Usunięty]

Wysłany: |5 Lis 2007|, 2007 23:16   

Stefan napisał/a:
-zawsze kolega moze jeszcze jednego VM-a do stajni dokupic(najlepiej z "lekko" wydmuchana uszczelka) to wowczas znaczna czesc postow Waldiego na pamiec znac bedzie. Pozdrawiam.Stefan.

-------------------------------------------------------------------------------
Zastanawiam sie ...szukam 4x4 -jak znajde godnego owagi-to kupuje z mety...
ale szukam juz dlugo i ,,lipa,,
Ale jak znajde-to sie o tym dowiecie :)
Oczywiscie VM zostaje-
a pomyslec ,ze byl for sale w zeszlym roku.. :roll:

Tomek Z 

Auto: Toyota Avensis 1600 VVTI 110 KM
Wysłany: |6 Lis 2007|, 2007 07:31   

ło matko, chwile mnie nie było i takie jaja!!! :shock: Waldiego chcieli wywalić, fiu, fiu
pozdro arturrr
była scorupka '93 2,5 TD VM
był poldek z gazem
i 125 p, pomarańczowy!!

Odpowiedz do tematu