|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
|
vm |
| Autor |
Wiadomość |
arturrrr [Usunięty]
|
Wysłany: |4 Lis 2007|, 2007 15:50
|
|
|
| Waldi_L_N napisał/a: | Hmmm... Jakbym czytał siebie. Sprzedaj go. Najlepsze scorpio to sprzedane , a najlepszą rzeczą w scorpio jest forum |
---------------------------------------------------------------------------------------
Tu sie mylisz kolego-NAJLEPSZE Scorpio to takie ktore jezdzi-moje chula jak zloto po calej europie,nie widze lepszej bryki...jak bedziesz o autko dbal-to tak sie nim przewieziesz...a co do kupna -to widzialy galy co braly-jak ktos kupil auto zaniedbane-to niech nie psuje opini tym,ktore swietnie sie spisuja.
Jak masz cos do Scorpio to moze lepiej zmien se team i FORUM no Volvo czy czym tam sie dzisiaj bujasz.Pozdrowko |
|
|
|
 |
Tlukas [Usunięty]
|
Wysłany: |4 Lis 2007|, 2007 16:39
|
|
|
| arturrrr napisał/a: | | Waldi_L_N napisał/a: | Hmmm... Jakbym czytał siebie. Sprzedaj go. Najlepsze scorpio to sprzedane , a najlepszą rzeczą w scorpio jest forum |
---------------------------------------------------------------------------------------
Tu sie mylisz kolego-NAJLEPSZE Scorpio to takie ktore jezdzi-moje chula jak zloto po calej europie,nie widze lepszej bryki...jak bedziesz o autko dbal-to tak sie nim przewieziesz...a co do kupna -to widzialy galy co braly-jak ktos kupil auto zaniedbane-to niech nie psuje opini tym,ktore swietnie sie spisuja.
Jak masz cos do Scorpio to moze lepiej zmien se team i FORUM no Volvo czy czym tam sie dzisiaj bujasz.Pozdrowko |
A od jak dawna jeździsz tą vm`ką?? |
|
|
|
 |
k0al4 [Usunięty]
|
Wysłany: |4 Lis 2007|, 2007 17:43
|
|
|
kolejna osoba szukająca całego zbiorniczka ja już mam upatrzony i dostane go za dobre piwko znajomy rozbił Vm {94`krokodyl kombi} i ma tam sprawny zbiorniczek, a teraz jeżdżę na swojej inwencji twórczej zbiornik z jakiegoś małego forda bawiłem sie w dolewanie i klejenie ale to nic nie daje zrobię zdjęcie to pokaże wam jak to wygląda.
nie pasuje od innych aut z tym silnikiem niestety. a znalezienie używanego to jak widok jednorożca w ISO nowy kolo 300zł
pozdrawiam
ps tez mi ręce opadły uśmiech głupka zacząłem czytać forum, nawet za w czasu wziąłem kontakt do Waldi_L_N bo bałem sie ze dzieje sie cos niedobrego z silnikiem a to ciekło ze zbiornika i lało sie po całym silniku. ale to nie to
wymieniłem od zakupu amorki nivo, miał oberwaną poduchę silnika, regeneracja wahaczy, przewód od wspomy pękł, nie pamiętam czy coś jeszcze ostatnio zmieniłem zarówki H1 jeździ jeździ |
|
|
|
 |
slawektg

Auto: Merkur XR4Ti XXXKM
|
Wysłany: |4 Lis 2007|, 2007 19:50
|
|
|
| arturrrr napisał/a: | | Jak masz cos do Scorpio to moze lepiej zmien se team i FORUM no Volvo czy czym tam sie dzisiaj bujasz.Pozdrowko | tak sie nie mowi do Waldiego!przepros natychmiast!!! |
_________________ 806 turbo,XR4 turbo czyli biTURBO!!!!!JAK TURBO NIE DYMA,TO SILNIKA NI MA!!!! |
|
|
|
 |
Stefan [Usunięty]
|
Wysłany: |4 Lis 2007|, 2007 20:02
|
|
|
Witam! | Tlukas napisał/a: | | A od jak dawna jeździsz tą vm`ką?? | -lepsze pytanie z czego sie kolega przesiadl. | slawektg napisał/a: | | tak sie nie mowi do Waldiego! | -popieram.:one: Pozdrawiam.Stefan. |
|
|
|
 |
ceenek [Usunięty]
|
Wysłany: |4 Lis 2007|, 2007 20:18
|
|
|
| ok przyznaje zagalopowalem sie z tym pasowaniem zbiorniczka z innych alfow i rowerow itp.. |
|
|
|
 |
arturrrr [Usunięty]
|
Wysłany: |4 Lis 2007|, 2007 20:41
|
|
|
A od jak dawna jeździsz tą vm`ką??[/quote]
---------------------------------------------------
3 latka i zadnej ,ale to zadnej usterki...
[ Dodano: 2007-11-04, 20:47 ]
| slawektg napisał/a: | | arturrrr napisał/a: | | Jak masz cos do Scorpio to moze lepiej zmien se team i FORUM no Volvo czy czym tam sie dzisiaj bujasz.Pozdrowko | tak sie nie mowi do Waldiego!przepros natychmiast!!! |
----------------------------------------------------------------------------
Faktycznie -zabrzmialo nie uprzejmie...przepraszam Waldiego.
Ale dobrego zdania o VM nie zmienie... |
|
|
|
 |
slawektg

Auto: Merkur XR4Ti XXXKM
|
Wysłany: |4 Lis 2007|, 2007 20:57
|
|
|
| arturrrr napisał/a: | | Ale dobrego zdania o VM nie zmienie... | i wcale nie musisz.jest tu nas paru,ktorzy bronia honoru VM,ale to Cie nie usprawiedliwia.nastepnym razem miarkuj sie.... |
_________________ 806 turbo,XR4 turbo czyli biTURBO!!!!!JAK TURBO NIE DYMA,TO SILNIKA NI MA!!!! |
|
|
|
 |
Tlukas [Usunięty]
|
Wysłany: |4 Lis 2007|, 2007 21:42
|
|
|
| slawektg napisał/a: | | arturrrr napisał/a: | | Ale dobrego zdania o VM nie zmienie... | i wcale nie musisz.jest tu nas paru,ktorzy bronia honoru VM,ale to Cie nie usprawiedliwia.nastepnym razem miarkuj sie.... |
Ja tam też mam jak najlepsze zdanie o tym motorku. Dwa zajeździłem to coś tam o ich eksploatacji wiem:-) Ale wiem też niestety, że w każdym wcześniej czy później coś musi się sypnąć:-) |
|
|
|
 |
Waldi_L_N
VM pa,pa!

Auto: Na szczęście bez Forda :D
|
Wysłany: |5 Lis 2007|, 2007 17:50
|
|
|
slawektg, Stefan, dzięki za interwencję ale nie ma co się unosić, kolega arturrrr, jeszcze młody, nie doświadczony i mało czytał na tym forum. Urosną mu forumowe wąsy i jeszcze gdzieś obrośnie to będzie wiedział z kim się ...przekomarzać
arturrrr, Poszukaj moich postów, zobacz ile zrobiłem w swoim VM "tymi ręcamy" i jak długo broniłem klekota.
| arturrrr napisał/a: | | jak bedziesz o autko dbal-to tak sie nim przewieziesz |
życzę Tobie, żebyś nie musiał nabywać takich umiejętności w naprawach i obsłudze jak ja w VM pomimo nie uchybiania regułom okresowych czynności obsługowych.
A jak chcesz mnie wywalić z tego forum, to zorganizuj ankietę. Jeśli 20% uczestników opowie się za moim odejściem to nie napiszę więcej ani słowa. Obiecuję. |
_________________ Waldi |
|
|
|
 |
arturrrr [Usunięty]
|
Wysłany: |5 Lis 2007|, 2007 18:39
|
|
|
[quote="Waldi_L_N"]slawektg, Stefan, dzięki za interwencję ale nie ma co się unosić, kolega arturrrr, jeszcze młody, nie doświadczony i mało czytał na tym forum. Urosną mu forumowe wąsy i jeszcze gdzieś obrośnie to będzie wiedział z kim się ...przekomarzać
--------------------------------------------------------------------
Przegladam to forum juz trzy lata-
Kilka miesiecy temu skasowano mi kato,bo sie nie logowalem dosc dlugo...Twoje posty Waldi wyobraz sobie znam,szanuje...
Ale honoru VM bede bronil-i tyle
[ Dodano: 2007-11-05, 18:56 ]
Nie bez powodu montowano go w:
Toyota
Ford
Alfa Romeo
Rover
Chrysler
Opel
Uaz
Do dzis hula w:
Chrysler
Jeep Ceroky
Jeep Wrangler
Chyundaj
i paru innych... |
|
|
|
 |
fiebik

Auto: citroen C5 '05 2.2 hdi asb kombi
Pomógł: 14 razy Wiek: 56 Dołączył: 16 Paź 2005 Skąd: Iława Warm-Maz
|
Wysłany: |5 Lis 2007|, 2007 20:28
|
|
|
Waldi_L_N, jak dla mnie i myślę, że wielu na tym forum, to możesz i furmanką w konia jeździć, a na forum masz być, na zlotach sie meldować i finito. |
_________________ `93 2.9 V6 12V asb nolpg
citroen C5 `05 2.2 hdi asb kombi - żony
z powodów technicznych nie używam wielkich liter za co z góry przepraszam |
|
|
|
 |
Stefan [Usunięty]
|
Wysłany: |5 Lis 2007|, 2007 20:41
|
|
|
Witam! | arturrrr napisał/a: | .Twoje posty Waldi wyobraz sobie znam,szanuje...
Ale honoru VM bede bronil-i tyle | -zawsze kolega moze jeszcze jednego VM-a do stajni dokupic(najlepiej z "lekko" wydmuchana uszczelka) to wowczas znaczna czesc postow Waldiego na pamiec znac bedzie. Pozdrawiam.Stefan. |
|
|
|
 |
arturrrr [Usunięty]
|
Wysłany: |5 Lis 2007|, 2007 23:16
|
|
|
| Stefan napisał/a: | | -zawsze kolega moze jeszcze jednego VM-a do stajni dokupic(najlepiej z "lekko" wydmuchana uszczelka) to wowczas znaczna czesc postow Waldiego na pamiec znac bedzie. Pozdrawiam.Stefan. |
-------------------------------------------------------------------------------
Zastanawiam sie ...szukam 4x4 -jak znajde godnego owagi-to kupuje z mety...
ale szukam juz dlugo i ,,lipa,,
Ale jak znajde-to sie o tym dowiecie
Oczywiscie VM zostaje-
a pomyslec ,ze byl for sale w zeszlym roku.. |
|
|
|
 |
Tomek Z

Auto: Toyota Avensis 1600 VVTI 110 KM
|
Wysłany: |6 Lis 2007|, 2007 07:31
|
|
|
ło matko, chwile mnie nie było i takie jaja!!! Waldiego chcieli wywalić, fiu, fiu
pozdro arturrr |
_________________ ~~ Lubiłem swoją scorupkę ~~
była scorupka 12V6 fajna!
była cytrynka ZX
była scorupka '93 2,5 TD VM
był poldek z gazem
i 125 p, pomarańczowy!! |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |