$reply_topic_back Ford Scorpio Team :: Zobacz temat - Otwieracz szybra
Ford Scorpio Team Strona Główna Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Otwieracz szybra
Autor Wiadomość
Ujek
[Usunięty]

Wysłany: |15 Sty 2006|, 2006 20:16   Otwieracz szybra

witam.chcialbym sie dowiedziec czy dalo by sie zamontowac silniczek z ta pokrywa zamiast zwyklej korbki.Bo jak instalowalem sciemniacz lampek to przyuwazylem tam wtyczke dwu pinowa i nie wiem z czego ale jedno pewne albo ze sterowania szybrem elektrycznym albo z zegarka nad lusterkeim ktorego nie mam :P .Pozdrawiam

mmmk
[Usunięty]

Wysłany: |15 Sty 2006|, 2006 20:40   

i raczej nie kupuj tego osobno bo dostanie plastiku od szybra do elektryki graniczy prawie z cudem. ja tylko raz sam plastik widzialem na allegro jednak aukcji nie pilnowalem no i go nie mam :cry: a silniki same sa caly czas tylko co potem z tym zrobic....
pozdrawiam
maciek

Ujek
[Usunięty]

Wysłany: |15 Sty 2006|, 2006 20:59   

no wlasnei i tu jest problem ze jest albo to albo to a ja potrzebuje to i to hehemusze sie z tym pogodzic ze na 80% nie bede tego mial ale czy ktos to robil tu z forum? aha i drugie pytanie instalnolem sobie kiedys tam lampki do drzwi z przodu i chce wsadzic tez komplecik do tylnich i nie mam w instalacji drzwiowej wolnego gniazdka czy dalo by sie wsadzic instalacje drzwiowa z ghia do mojej Clki?(nie mam z tylu szyb elektrycznych) a instalacje z GHIA mam ale nei wiem czy przypasuje mi do gniazda pomiedzy slupkiem a drzwiami(ilosc pinow) ?

Ujek
[Usunięty]

Wysłany: |15 Sty 2006|, 2006 22:50   

dzieki wam.Najpierw sie zajme wiązkami i lampkami a jak uda mi sie kupic sterowanie do szybra to i to zamontuje,jeszcze raz dzieki i pozdrawiam

Btw:czyli szybki elektryczne tez bym mógl se pyknac do tylu ?

jemsik6
[Usunięty]

Wysłany: |16 Sty 2006|, 2006 13:16   

co do plastika od szyberka--mam z wieloryba a nie wiem czy to samo i czy mozna by bylo zamontować--ale jesli tak to nie masz juz problemu odnośnie plastika!

Ujek
[Usunięty]

Wysłany: |16 Sty 2006|, 2006 13:45   

no spoko ale czy jeszcze masz silniczek bo moze by sie udalo zrobic moze ktos sie wypowie w tej sprawie ?

jemsik6
[Usunięty]

Wysłany: |16 Sty 2006|, 2006 16:33   

niestety silniczek zakupił sobie Jason, ale reszta jest, przełacznik, oswietlenie

Ujek
[Usunięty]

Wysłany: |16 Sty 2006|, 2006 17:17   

ok jesli mozesz to potrzymaj go dla mnie ja na szybko moze znajde silniczek i wzialbym ta reszte.Pozdrawiam

jemsik6
[Usunięty]

Wysłany: |17 Sty 2006|, 2006 10:27   

ok! bede trzymał mocno!!

borey
[Usunięty]

Wysłany: |18 Sty 2006|, 2006 13:36   

no niestety, od wieloryba do przejściówki nie pasuje :cry: , w wielorybku jest chyba inaczej silnik ułożony bo po zastosowaniu plastiku od wieloryba w krokodylu wyłącznik wypada idealnie na silniku więc nie da się go tam włożyć .
Mam od plastik od wieloryba i od MK1 a potrzebuje do przejściówki, jakby się ktoś chciał zamienić to bardzo chętnie.

Rafał A.(antek) 

Auto: Mondeo
Wysłany: |18 Sty 2006|, 2006 14:06   

plastiki sa takie same, inne sa silniki jesli dobrze kojaze, zobacz wogole czy zembatki z mk2 i mk3 sa takie same.
http://tinyurl.com/qhaqjsk

borey
[Usunięty]

Wysłany: |18 Sty 2006|, 2006 14:48   

Zewnętrzny rozmiar i uchwyty są takie same, to się zgodzę ale otwór na wyłącznik jest w innym miejscu, w wilelorybie jest przesunięty do przodu auta względem tego z MK1 i MK2.

mmmk
[Usunięty]

Wysłany: |18 Sty 2006|, 2006 15:01   

wydaje mi sie,ze od mondeo mk1 pasuje tylko jest na maly przycisk ale t w sumie setal. kiedys xxxxx na zlomie wzial go do sierry bo tam jest takie niby jak w scorpio. zalozyc zalozyl ale ile bylo przerobek to nie wiem. bo nowego plastiku juz nawet w serwisie nie mozna zamowic.
pozdrawiam
maciek

Ujek
[Usunięty]

Wysłany: |18 Sty 2006|, 2006 21:05   

no nic chyba nie wyjdzie z tego trzeba nasluchiwac na allegro czy jakas przejsciowka GHiA na czesci ktos bedzie sprzedawal :P ale dzieki za pomoc.Pozdrawiam

Odpowiedz do tematu