|
cena coswortha |
| Autor |
Wiadomość |
cossi [Usunięty]
|
Wysłany: |5 Gru 2005|, 2005 15:19 cena coswortha
|
|
|
| niewiem czy tylko to moje odczucie ale wydaje mi się że ceny cosworthów zajeb... spadły a przeciesz to takia wyczesana świrzba widziałem na allegto cociego za 11 tyś to chyba troche śmieszna cena za furę tej klasy jak myślita |
|
|
|
 |
mmmk [Usunięty]
|
Wysłany: |5 Gru 2005|, 2005 15:46
|
|
|
zyjemy w kraju gdzie dobry matiz za 15000 rzadzi i seicento tez bo malo pala. a takie wielkie jak scorpio to juz zabojstwo a jak juz mowisz,ze masz silnik kolo 3.0 litrow w benzynie( bo dieselek oczywiscie zawsze tez ok bo niby oszczedny) to juz wiekszosc uwaza takiego posiadacza za wariata. a pozatym ceny czesci w tym akurat modelu robia swoje no i taki egzemplarz "za dyche" moze byc bardzo zaniedbany.
pozdrawiam
maciek
p.s. no i najgorzesze to jest jeszcze to,ze cosworth to przeciez ford a fordy sa do niczego gdyby to byl vw albo audi to jeszcze kilka osob by bylo w stanie zrozumiec takie cos. chyba szczere ale prawdziwe. ja bynajmniej na takich trafiam a mam tylko 2.0 |
|
|
|
 |
masti [Usunięty]
|
Wysłany: |5 Gru 2005|, 2005 17:54 cosworth
|
|
|
Niestety Cosworth w częściach jest straszny Z trwałością też różnie bywa - wystarczy popatrzeć na posty.....
Nieprawdą jest zaś, że dużo pali. Widziałem autem o mocy o połowę niższej i podobnym spalaniu. Oczywiście wszystko zależy od nogi, ale jak dla mnie bez zarzutu
Co do wyboru zaś autek o podobnej cenie to nie wziąłbym chyba nic innego. Wiadomo - w segmencie jest Audi 100/A6, MB W124 i W126, BMW serii 5 i 7 i tak u nas popularne Opel Omega i VW Passat. Nie wiem jak z wygodą w innych autkach, ale nie kupi się auta z tym rocznikiem, wypasem i wygodą w tej cenie. Tu jest Cosworth chyba bezkonkurencyjny
I dzięki Bogu.....
Pozdrawiam
Masti |
|
|
|
 |
Rafał A.(antek)

Auto: Mondeo
|
Wysłany: |5 Gru 2005|, 2005 18:11
|
|
|
| tak jak chłopaki pisali - spalanie i kosztu utrzymania powoduja ze ta auta sa relatywnie tanie, dodatkowo skrzynia automat ktorej nikt w polsce nie lubi. No i inna sprawa ze egzemplarze za 11 tys jak pisaliscie moga byc mocno zaniedbane a doprowadzenie ich do swietnosci kosztowac majatek. No i samo zagazowanie cossiego to conajmniej 5000zł |
_________________ Mechanika - Elektryka FORD
tel 791 054 854
Nasza lokalizacja na mapie:
http://tinyurl.com/qhaqjsk |
|
|
|
 |
Szuler [Usunięty]
|
Wysłany: |5 Gru 2005|, 2005 18:12
|
|
|
Omegi są w dobrych cenach również no ale to nie Scorpio
Pozdrawiam
Szuler |
|
|
|
 |
Pershing

Auto: .
|
Wysłany: |5 Gru 2005|, 2005 18:43
|
|
|
No no .... Ty sie tu za Omegą nie rozgladaj... |
|
|
|
 |
Szuler [Usunięty]
|
Wysłany: |5 Gru 2005|, 2005 18:48
|
|
|
Spoko wodza, przez jakiś czas się zastanawiałem ale mnie moja dziewczyna (Cosma) wyprowadziła z błędu i powiedziała, że ma być wieloryb
Pozdrawiam
Szuler |
|
|
|
 |
Pershing

Auto: .
|
Wysłany: |5 Gru 2005|, 2005 18:51
|
|
|
Dobrze prawi dziewczyna Pozdrow ja |
|
|
|
 |
mmmk [Usunięty]
|
Wysłany: |5 Gru 2005|, 2005 18:52
|
|
|
porzadna kobieta
pozdrawiam
maciek |
|
|
|
 |
Rafał A.(antek)

Auto: Mondeo
|
Wysłany: |5 Gru 2005|, 2005 19:01
|
|
|
onama chyba Vectre nie? pojeździj troche oplem, popytaj sie co sie zepsuło i wtedy rozważ. Mnie Astra uzytkowana poł roku wyleczyła z Opla |
_________________ Mechanika - Elektryka FORD
tel 791 054 854
Nasza lokalizacja na mapie:
http://tinyurl.com/qhaqjsk |
|
|
|
 |
Szuler [Usunięty]
|
Wysłany: |5 Gru 2005|, 2005 19:13
|
|
|
Vectra psuje się nie częściej, nie rzadziej niż Scorpio, rdza wychodzi w tych samych miejscach.. Tylko komfort inny no ale to inna klasa .
Pozdrawiam
Szuler |
|
|
|
 |
|
|