|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
|
Pomoc przy moim scorpio |
| Autor |
Wiadomość |
youngman [Usunięty]
|
Wysłany: |19 Wrz 2005|, 2005 16:50 Pomoc przy moim scorpio
|
|
|
Witam,
mieszkam juz sobie z niecały miesiąc w Poznaniu. Nie mam neta i pisze z kafejki . Dlatego umieszczem wszystkie pytania w tym poscie bez szukania na forum za co z góry przepraszam .
1. Potrzebne mi sa adresy telefony sprawdzonego lakiernika (niedrogi a dobry )
2. Dane do fachowca który spawa zderzaki
3. Potrzebuje na miar na miejsce gdzie kupi lewy przegub, sprawdzalem manualnie mam lekki luz i objawia sie lekkim stukiem prze kole.
4. osoba ktora mi to sprawdzi i pomoze wymienic , napewno sie odwdziecze .
No ogolnie osoba z forum ktora sie zna na samochodziku i pomoze mi w tym wszystkim bo jestem w kropce, jesli nie ma takiej osoby poprosze o namiar na mechanika.
Pozdrawiam wszystkim, wiadmosci mozna zostawiac na priv, lub maila. Lub tutaj tylko nie wiem czy modom sie to spodoba |
|
|
|
 |
Adam_2000

Auto: Volvo S90L, 2018, T5 AWD
|
Wysłany: |19 Wrz 2005|, 2005 16:58
|
|
|
Skontaktuj się z Anetą... może będzie w stanie Ci pomóc |
_________________ Always look on the bright side of life |
|
|
|
 |
Aneta

Auto: Jeepnięta 5.7 HEMI
|
Wysłany: |19 Wrz 2005|, 2005 20:22
|
|
|
youngman,
1 & 2 - nie bardzo mogę pomóc w tej chwili, wieki nie korzystałam z usług w/w fachowców, ale popytam. Okolice Poznania też wchodzą w grę?
3. Przegub - mogę Ci podać namiary, albo kupię dla Ciebie - będzie kilka % rabatu, pytanie oryginał czy podróbka?
Daj mi na PW n-r telefonu, to się zdzwonimy. |
_________________ Pozdrawiam - Aneta |
|
|
|
 |
Drmax [Usunięty]
|
Wysłany: |19 Wrz 2005|, 2005 22:58
|
|
|
Hej! Co do lakiernika to ja ostatnio lakierowałem prawie całe auto (bez maski, dachu i przedniego zderzaka) - koszt 150 PLN za element (kolor zielona perła) - miejsce w okolicy Os. Orła Białego (dokładnie przed moim blokiem) - zdaje się Ślężańska/Bobrzańska - w domku jednorodzinnym gośc ma lakiernie
Klejenie zderzaków - na Dąbrowskiego na przeciwko WZK - po prawej stronie jak wylatujesz z P-nia ale jeszcze przed wylotem obwodnicy. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |