|
Brak podświetlenia wnętrza-bezpieczniki ok.. |
| Autor |
Wiadomość |
hepatus [Usunięty]
|
Wysłany: |7 Sty 2006|, 2006 13:28 Brak podświetlenia wnętrza-bezpieczniki ok..
|
|
|
Wieleloryb 2.3, 97',padło mi nagle podświetlenie wnętrza z przodu i z tyłu oraz podświetlenie pod nogami(też przód ui tył). Wyjąłem i zmieniłem wszystkie bezpieczniki i dalej to samo.Czy jest jakiś przekażnik który odpowiada tylko za to?Czy szukać w innym miejscu?
Pozdrowienia |
|
|
|
 |
fructon [Usunięty]
|
Wysłany: |7 Sty 2006|, 2006 14:43
|
|
|
| przekaznik w skrzynce lub bezpieczniki nr24 nr36 jeden jest w duzej drugi w malej skrzynce bezpiecznikow sprawdz czy maja napiecie to ze bezpiecznik jest dobry o niczym nie swiadczy |
|
|
|
 |
mmmk [Usunięty]
|
Wysłany: |7 Sty 2006|, 2006 15:05
|
|
|
albo sama skrzynka u mnie to zniknelo jako pierwsza awaria po regeneracji a teraz raz jest raz nie ma i tak w kolko.
pozdrawiam
maciek |
|
|
|
 |
WILCZEK [Usunięty]
|
Wysłany: |24 Sty 2006|, 2006 11:46
|
|
|
| MIAŁEM TEN SAM PROBLEM BEZPIECZNIKI I PRZEKAŻNIK NIE BYŁY SPALONE ! WYCIĄGNĄŁEM KOSTKE KTÓRA IDZIE DO DRZWI OD STRONY PASAŻERA I OKAZAŁO SIĘ ŻE NA JEDNYM Z KABLI NIE BYŁO NAPIĘCIA ZMOSTKOWAŁEM GO Z KABLEM NA KTÓRYM BYŁO NAPIĘCIE I JAK NA RAZIE WSZYSTKO DZIAŁA !!! |
|
|
|
 |
Oli [Usunięty]
|
Wysłany: |24 Sty 2006|, 2006 13:02
|
|
|
| Wilczku - uwaga na nieetykietę - Marcin juz Ci zwracał uwagę. Zaraz odezwie sie wujek Speedo |
|
|
|
 |
Oli [Usunięty]
|
Wysłany: |24 Sty 2006|, 2006 14:06
|
|
|
Oli wrózka
sorki za OT |
|
|
|
 |
Oli [Usunięty]
|
Wysłany: |24 Sty 2006|, 2006 14:21
|
|
|
nie wiem jak w oczatym ale u mnie też nie było.
Przyczyna: nie wiem dlaczego (może i tak powinno być) nie było sygnału z gonga do przekaźnika (tego żółtego nr-u nie pamietam). Po wymianie brzęczacego gonga - oswietlenie powróciło. Dzieki Speedo za skarcenie |
|
|
|
 |
|
|