|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
|
Wersja autka |
| Autor |
Wiadomość |
Rafał A.(antek)

Auto: Mondeo
|
Wysłany: |5 Lis 2005|, 2005 01:49
|
|
|
nook, ale GHIA bylo zwykle
GHIA ULTIMA
GHIA cos tam jeszcze |
_________________ Mechanika - Elektryka FORD
tel 791 054 854
Nasza lokalizacja na mapie:
http://tinyurl.com/qhaqjsk |
|
|
|
 |
Rafał A.(antek)

Auto: Mondeo
|
Wysłany: |5 Lis 2005|, 2005 01:52
|
|
|
| a tak wogole uzupelniej profil wg schematu bo jako jedyny sie wyłamujesz. |
_________________ Mechanika - Elektryka FORD
tel 791 054 854
Nasza lokalizacja na mapie:
http://tinyurl.com/qhaqjsk |
|
|
|
 |
masti [Usunięty]
|
Wysłany: |5 Lis 2005|, 2005 09:39 wersja autka
|
|
|
Ano ja własnie z tego powodu pytam bo znaczka żadnego nie posiadam, książki serwisowej niestety tez nie mam, a w czarnym trójkąciku mam jedynie napis SCORPIO, a przy lewarku z środku nic nie mam. Z wyposażenia to tak jak pisze Cossy to mi brakuje jedynie Parktronica. Fotele w skórze mam z pełną elektryką i podgrzewaniem, szyba przednia i lusterka podgrzewane, spryskiwacze reflektorów też mam, nawet z tyłu zapalniczka jest. Ja bym jedynie do autka dorzucił własnie Parktronic (co chyba z resztą w niedługiej przyszłości zrobię ), xenony i z tyłu nivo (ostatnio przewoziłem kafelki dla ojca - straszna chała; ciężkie to cholerstwo i przydałaby się większa ładowność ).
Myślałem nad tym aby w czarnym trójkącie sobie zapodać jakieś Ghia lub coś w tym rodzaju, ale z drugiej strony chyba najlepiej tam będzie wyglądać znaczek FORD SCORPIO TEAM. O ile jeszcze można takie dostać???
A tk na zakończenie tematu z mojej strony to coś z całkiem innej beczki.
Dziekuję wszystkim którzy "pamiętali" o moich urodzinkach i przysłali mi maila o standardowej treści . Niby nic, a cieszy i człowiek się czuje jakby należał do wspólnoty Dzieki!!!
Pozdrawiam wszystkich
Masti |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |