$reply_topic_back Ford Scorpio Team :: Zobacz temat - Koncówki wtrysków 2,5 TD VM
Ford Scorpio Team Strona Główna Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Koncówki wtrysków 2,5 TD VM
Autor Wiadomość
1czarek1
[Usunięty]

Wysłany: |23 Paź 2005|, 2005 15:09   Koncówki wtrysków 2,5 TD VM

Czy ktoś wie jaki jest koszt wymiany i zakupu końcówek wtrysków do 2,5 TD VM . i czy ktoś zna namiary na sklep gdzie można je kupić w Warszawie

Nowy
[Usunięty]

Wysłany: |25 Paź 2005|, 2005 10:59   

W Stolycy to nie wiem,ale TUTAJ maja sporo części.Najlepiej zadzwoń bo maja sporo uzywanych,których nie ma w sklepie.
Nie powiem,żeby wszystko było tanie.Pewne rzeczy są tanie,a inne strasznie drogie....
Prowadzą sprzedaż wysyłkową więc jak cos to sobie poradzisz...

Pozdro...

1czarek1
[Usunięty]

Wysłany: |25 Paź 2005|, 2005 11:11   

Udało mi się znaleść końcówki tylko nie nik nie potrafi albo nie wie co zrobić z wtryskiek sterującym ( ten z kabelkiem ) jedyna prpopzycja to zakup nowego za 940 zł . Czy ktoś ma jakiś pomysł jak to zrobić taniej bo do pozostałych 3 koszt to około 100 za sztuke bosch w intercars i trzeba powiedzieć że do alfy to wtedy znajda bo pd fordem nie maja .

Tomek Z 

Auto: Toyota Avensis 1600 VVTI 110 KM
Wysłany: |28 Paź 2005|, 2005 19:14   

Czarek :!: A szukałeś na Allegro :?: pozdro !!!

Jurand
[Usunięty]

Wysłany: |6 Lis 2005|, 2005 13:25   

A po co chcesz wymieniać cały wtrysk sterujący ? Popsuł się ? W nim jest taka sama końcówka jak pozostałe 3 sztuki. Dziwna sprawa, że w Intercarsie nie potrafili namierzyć końcówek wtrysku do tego samochodu, chociaż może na jakiegoś melepetę sprzedawcę trafiłeś. Programik ESITronic Boscha pięknie pokazuje jakie końcówki wtrysku powinny być w tym aucie. W poniedziałek mogę to sprawdzić w robocie i podam Ci numer oryginalny. Jak chcesz, to jestem w stanie sprowadzić Ci takie końcówki po coś w granicach 80 PLN za sztukę. Ale będziemy musieli się spotkać bo już na czyjąś prośbę sprowadziłem nietypową jak na mój sklep część i musiałem sam ją sobie kupić. Jeśli jesteś zainteresowany to albo PW albo GG albo kontakt w jakikolwiek sposób. W Radomiu wymiana końcówek wtryskiwaczy z regulacją jakieś 50 PLN za sztukę.

Sobas
[Usunięty]

Wysłany: |29 Lis 2005|, 2005 12:35   

nie zawsze koncówke trzeb awyminić,dobry skutek daje podszlifowanie koncówek,robi sie to twardym drewnem.NI ejestem specjalistą,ale mni ew serwisie diesla to zrobili i powiedzilei że na ok 50-100 tys km w zlaeżności od jakości paliwa wystarczy pozdrawiam

Odpowiedz do tematu