|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
|
Opony Kumho - ktos ma jakies doswiadczenia? |
| Autor |
Wiadomość |
pandy

Auto: Scorpio Mk3 96, 2.3, MAN, sedan, benzyna
|
Wysłany: |28 Maj 2014|, 2014 13:48
|
|
|
| Waski napisał/a: | | a to coś ma wspólnego z elktro gadżet labem ? |
tzn? nie chce zle zrozumiec twojego pytania.
nie rozumiem takze czemu przesunales temat... |
| Ostatnio zmieniony przez pandy |28 Maj 2014|, 2014 13:49, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Waski
FST Member 000

Auto: FF '94 1.3 hitleredyszyn NO LPG
|
Wysłany: |28 Maj 2014|, 2014 16:35
|
|
|
a co opony mają wspólnego z elektrykoelektroniką oraz gadżetami ?
przesunąłem tam gdzie uznałem za słuszne - znasz lepszą lokalizację podpowiedz |
_________________ Uwaga! Zwracaj uwagę na treść i formę swojej wypowiedzi ! Zanim wciśniesz "Wyślij", przeczytaj i przemyśl co napisałeś !
Posty nie wnoszące absolutnie nic do tematu, a także obraźliwe i nietaktowne, mogą zostać usunięte bez podania przyczyn !
------------------------------------------------------
 |
|
|
|
 |
pandy

Auto: Scorpio Mk3 96, 2.3, MAN, sedan, benzyna
|
Wysłany: |30 Maj 2014|, 2014 21:40
|
|
|
| Waski napisał/a: | a co opony mają wspólnego z elektrykoelektroniką oraz gadżetami ?
przesunąłem tam gdzie uznałem za słuszne - znasz lepszą lokalizację podpowiedz |
nie tak dawno proponowalem zalozenie poddzialu poswieconego chemi - zostalo mi wyjasnione ze takim dzialem jest elektro - gadzet - lab - uwazam ze stosowne (lab) - by bylo jasne w dziale problem opisujemy problemy ze Scorpio - wyszedlem z tego zalozenia ze opony zwlaszcza nie do Scorpio to wlasnie najlpesze miejsce bedzie dzial ogolny o wszystkim w stylu elektro - gadzet - lab. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |