|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
|
Jak pilotem (lampką podsufitki) właczyć światła mijania |
| Autor |
Wiadomość |
bingo
PO 656 EY

Auto: 1992, 2.9 V6 12V, manual, TURNIER 4x4 GHIA RS
Pomógł: 115 razy Wiek: 52 Dołączył: 10 Wrz 2007 Skąd: Poznań
|
Wysłany: |1 Maj 2013|, 2013 15:43
|
|
|
| lucas_luc napisał/a: | | co włączają krańcówki w drzwiach? | - światło
| lucas_luc napisał/a: | | co włączają czuje w zamkach? | - choinka i alarm |
_________________ nigdy nie mów nigdy |
|
|
|
 |
Reader

Auto: '96 24V sedan +LPG
Pomógł: 52 razy Dołączył: 03 Mar 2009 Skąd: Puławy / Błonie
|
Wysłany: |7 Maj 2013|, 2013 12:49
|
|
|
lucas_luc, w zasadzie jak coś tam w elektronice kumasz to można by pominąć sobie w tym dokładanym zestawie TIMER, magistrale itp. .
Dodatkowy moduł komfortu jedynie zasilić i zaprogramować pilota, do sterowania wykorzystać gotowe wyjścia sterujące siłownikami zamków.
Jedynie impuls trochę wydłużyć ... ale na szczęście moduł łatwo rozbieralny i łatwo składalny jest.
Pochwal się jeśli coś wymodziłeś. |
_________________ Pozdrawiam
Reader |
|
|
|
 |
lucas_luc

Auto: 2,3 przy 16V kombi sekw.LPG GHIA
|
Wysłany: |10 Maj 2013|, 2013 23:02
|
|
|
Witam ..
Chwilę mnie nie było, no ale praca...
No to zdecydowałem się potestować wersję najprostszą czyli przekaźnik Adama_2000 dokładam jedynie zmierzchówkę.
Powinno to ładnie działać, tak na logikę biorąc, zobaczymy jak się sprawdzi w praktyce podwórkowej...
Co do modułów komfort i timer to i tak prosiłbym, jeśli ktoś ma o opis wyjść, co na czym jest, bo temat mnie zaintrygował tylko że już w innym patencie...
Jako ciekawostkę dodam że pracuję nad wskaźnikiem LPG na tablicy wskaźników, tak żeby TRIP wskazywał też i LPG... w zależności na czym jedziesz..
Ale to już inny temat i jak do czegoś dojdę to zac zne temat... |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |