|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
|
Audio - Fabryczny wzmacniacz |
| Autor |
Wiadomość |
PiotrekGran
730 563 952

Auto: 3x24v
Pomógł: 6 razy Wiek: 33 Dołączył: 20 Lut 2012 Skąd: Radomsko
|
Wysłany: |30 Kwi 2013|, 2013 20:37
|
|
|
No widzisz kat, ale nie chodzi o to żeby grało z fabrycznym radiem a o to żeby grało z moim blaupunktem
http://elektron.pol.lubli...ble/oemford.htm
Na samym dole strony jest to o co mi chodzi, a poza tym bardzo dobra stronka i wszystkie wtyki są opisane |
_________________ Po co mieć jednego Forda, skoro można mieć trzy |
|
|
|
 |
VIK
KR673YV

Auto: BMW E38
Pomógł: 67 razy Wiek: 47 Dołączył: 20 Maj 2004 Skąd: Kraków
|
Wysłany: |1 Maj 2013|, 2013 08:02
|
|
|
| Za popielniczką jest biała wtyczka z przewodami głośników. Pary żółto czarne z paskami, czarne paski i brązowe to przód, czerwone i zielone paski to tył. tam sobie podłącz głośniki do radia i tyle. Bez wzmacniacza chcesz jak rozumiem? |
_________________ "mądremu wystarczą dwa słowa a głupiemu to i referatu mało..."
tel.: 502894108. |
|
|
|
 |
PiotrekGran
730 563 952

Auto: 3x24v
Pomógł: 6 razy Wiek: 33 Dołączył: 20 Lut 2012 Skąd: Radomsko
|
Wysłany: |1 Maj 2013|, 2013 10:02
|
|
|
Nie no, radio mam podłączone, ktoś uciął właśnie przewody głośnikowe które wychodziły ze wzmacniacza i podłączył do radia.
Ale zaraz po tym jak kupiłem Scorpio nie grały tylne głośniki, jak się okazało dwa wyjścia na tylne głośniki z radia są martwe, więc podpiąłem przód z tyłem do kupy no i grają jakoś tam sobie...
A ja chciałem uruchomić z powrotem fabryczny wzmacniacz z niefabrycznym radiem, ale wychodzi z tego grubsza kombinacja więc chyba sobie odpuszczę |
_________________ Po co mieć jednego Forda, skoro można mieć trzy |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |