|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
|
Jakie świeceżarowe do 2.5 TD VM |
| Autor |
Wiadomość |
1czarek1 [Usunięty]
|
Wysłany: |4 Paź 2005|, 2005 10:01 Jakie świeceżarowe do 2.5 TD VM
|
|
|
| Mam pytanie mam zamiar przed zima wymienić świece żarowe na nowe ale nie wiem jakiego producenta i jakiego rodzaju (Świece żarowe szybkiego rozruchu ) chodzi o scorpio 2.5 Td silnik Vm rocznik 94 |
|
|
|
 |
_Mu. [Usunięty]
|
Wysłany: |6 Paź 2005|, 2005 02:30
|
|
|
Spróbuj zadzwonić do Inter-carsu. Mają tam katalogi i w miarę przystępne ceny.
Swoją drogą czy w kiepsko odpalającym w zimne dni fordowskim deslu 1.6 w Orionie z 1986 r. da się zastosować takie świece? Szukam jakiegoś sposobu na to, żeby wózek lepiej mi odpalał... Rozrusznik zrobiony, na pych odpala bez problemu, świece wymieniłem na zwykłe, a pali dziadowsko, straszliwie kopcąc przy okazji, zdaje się, że na szaro-biało... |
|
|
|
 |
1czarek1 [Usunięty]
|
Wysłany: |6 Paź 2005|, 2005 11:15
|
|
|
| Jestem ciekaw czy ktoś instalował w starym aucie jak moje świece żarowe Bosch Duraterm Chromium i czy zmieniał do nich sterownik bo one moga pracować do 3 minut po odpaleniu auta oto link i opis świec http://rb-aa.bosch.com/bo...L&publication=1 proszę o opinie natemat tych świec jak i innych firm i co wy na to ? |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |