$reply_topic_back Ford Scorpio Team :: Zobacz temat - Są jeszcze nieodkryci Scorpiomaniacy :)
Ford Scorpio Team Strona Główna Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Są jeszcze nieodkryci Scorpiomaniacy :)
Autor Wiadomość
mmmk
[Usunięty]

Wysłany: |14 Wrz 2005|, 2005 20:52   

odnosnie postu Asi to ja ze 3 dni temu zaparkowalem samochod w innym miejscu na podworku niz zawsze i on se tam spal. wstaje rano zaspany ide se spojrzec na piekny samochod :mrgreen: jak codzien a tu go nie ma :shock: w kuchni jest ojciec a ja mu mowie ssssaaaaaamochodu nie ma :!: podobno mialem przy tym taka mine,ze sie bedzie kilka lat nabijal :twisted: . i odpowiedzial mi zobacz tu stoi widzisz nawet kot pilnuje :lol: :lol: :lol: bo siedzial jakis miauczak obok i tez podziwial moje scorpio :wink:
pozdrawiam
maciek

monter
[Usunięty]

Wysłany: |14 Wrz 2005|, 2005 21:58   

No ja z takich dziwnych sytuacji to jak mowilm niektorym na zlocie w Sulowie. Przed wyjazdem wydawalo mi sie ze mam dejvu bo przez pol miasta jechal za mna identyczny Skorek jak moj i wjechal do tego samego warsztatu gazowego co ja :) Pogadalem z gosciem i loozik :) Spoko czlowiek ale nie widze zeby sie pojawil na forum jak obiecal.

mmmk
[Usunięty]

Wysłany: |14 Wrz 2005|, 2005 22:27   

wystraszyles nam kolejnego forumowicza za duzo mu naopowiadales :evil: :wink: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
pozdrawiam
maciek

Jaca
[Usunięty]

Wysłany: |15 Wrz 2005|, 2005 10:21   Nowy

Witam :D

Wczoraj przez przypadek kupiłem Scorpionika :) Niezła bryka - nieźle bryka. Pomimo rocznika. Tylko się przywitać chciałem, bo juSH znalazłem odpowiedź na jedno pytanko odnoście FS.
Od wczoraj zauważyłem 3 Scorpio w Olsztynie. Z jednego jakieś 2 dziewczęta strzeliły mi szeroki uśmiech - pewnie także są na tym ;) forum.

Pozdrawiam - Jaca

Struna 

Auto: XC90 2.9 biTurbo
Wysłany: |15 Wrz 2005|, 2005 14:49   

kurcze - jak to przez przypadek ??

Asia
[Usunięty]

Wysłany: |15 Wrz 2005|, 2005 14:58   

No szedł pewnie ulicą i wpadł na scorpio ;) :mrgreen:

I jeszzce poeta nas zasilił :)
Niezła bryka - nieźle bryka. Pomimo rocznika.
Witamy witamy Jaca :D

cieplak
[Usunięty]

Wysłany: |15 Wrz 2005|, 2005 15:13   

Z zabawnych historii to Drugim moim autem był Puchacz 123 Ślicznie żółty. Stała też pod blokiem zawsze w tym samym miejscu. Pewnego razu nie było miejsca i postawiłem w innym. Rano z myślami w łóżku jeszcze ide na stałe miejsce - stoi żółta łódź kluczyk w zamek otwieram wsiadam. Kluczyk w stacyjke - niechce sie przekręcić. Myślę sobie co jest kurtyzana. Po paru lżzejszych i mocniejszych próbach dociera do mnie obraz że to wnętrze jakieś nie moje Ja tak w środku nie mam. Jak poparzony uciekłem do swijego żeby o kradzież nie być posądzonym.

Struna 

Wysłany: |15 Wrz 2005|, 2005 15:18   

no ja to raz pół godziny auta szukałem bo go liście z drzewa przysypały.

Boni 

Auto: VW T4 '92 2.5 LPG
Wysłany: |15 Wrz 2005|, 2005 15:36   

Też kiedyś polazłem na jakimś dużym parkingu do cudzego srebrnego lifta, i zacząłem mocowac się z "gwoździem" w zamku Scorupy. Już zacząłem się wku... i szarpać z zamkiem, kiedy zajarzyłem, że on w środku jakiś bardziej zadbany niż mój. A jego właściciel stał paręnaście metrów obok, mały starszy facecik, patrzył przerażony, i nie wiedział czy wołać policję, czy wszczynać ze mną akcję na własną rękę. Zanim podjął decyzję zakumałem sytuację i przeprosiłem, obaj się uśmialiśmy, mój stał dwa rzędy dalej.

bOOmbeeL
[Usunięty]

Wysłany: |16 Wrz 2005|, 2005 01:48   

sie pochwale ze dzis stalem sie posiadaczem Scorpio `93
sedanik 2,9 24v na manualu :D
wiec witam wszzystkich oficjalnie.
niestety autko jest rozbite lekko i wymaga troche pracy.
ale sedanik przejsciowka TO JEST TO !!! :mrgreen:

pozdrowionka

Struna 

Wysłany: |16 Wrz 2005|, 2005 09:36   

a ja powitam tez kolegę - o ile dobrze kojarzę to ze sierafan - może będzie w końcu z kimś okazja poświrować ;)

Adam_2000 

Auto: Volvo S90L, 2018, T5 AWD
Wysłany: |16 Wrz 2005|, 2005 09:48   

Witaj bOOmbeeL, widać jak powoli SierraFan przenosi się do FST... alo to chyba naturalna kolej rzeczy :) :wink:

bOOmbeeL
[Usunięty]

Wysłany: |16 Wrz 2005|, 2005 10:18   

Speedo napisał/a:
aaaaa witamy witamy, nabytek widzielim w allegeo :)

a spec. dzial do witania sie jest tutaj, http://ford-scorpio.pl/fo...hp?t=76&start=0 nie wiem czemu sobie wszyscy upodobali ten temat

ops... sorki, nie zauwazylem tego tematu, natomiast ten odrazu rzucil mi sie w oczy :wink:
oczywiscie juz sie tam przywitalem.

PS. sierrke mam do "zabawy", natomiast Scorpio do przemieszczania sie, a ze trafił sie Cosworth`cik żal bylo pogardzić :D :mrgreen:

Odpowiedz do tematu