|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
|
Rezystory dmuchawy usterki , wentylator nawiewu wymiana . |
| Autor |
Wiadomość |
pandy

Auto: Scorpio Mk3 96, 2.3, MAN, sedan, benzyna
|
Wysłany: |7 Sty 2011|, 2011 11:58
|
|
|
| bingo napisał/a: | | pandy napisał/a: | | no wlasnie nikt tak nie robi, nie ma czasu | - to nie kwestia czasu ale opłacalnosci - na takiej samej klimie chłodniarzowi nie opłaca się robić i poświęcić czas (tym bardziej , ze najczęściej jest uwieziony na warsztacie, zamiast zarabiać w terenie) przy konkurencji zakładów samochodowych robiące klime za śmieszne pieniądze i to jeszcze szybciej niż chłodniarz ...
|
Ja nie jade nabic klimy ale naprawic uklad w zwiazku z tym jade do chlodniarza a ten oferuje mi ten sam zakres uslug co "pretki mietek" z maszyna za 6 tys.
| bingo napisał/a: |
[ Dodano: |6 Sty 2011|, o 22:01 ]
| pandy napisał/a: | | przy wymianie klockow i tarcz w serwisie to nawet nikt nie sprawdza czy toczek i jarzmo nie sa zasyfione i zwyczajnie nie zapiekly | - zmień serwis, bo to już jest partactwo |
juz nie jezdze po tym jak na kacu zniszczyli mi lozysko skf i obudowe lozyska... ale serwis polecany na FST ba!, by bylo gorzej bez szansy na cos innego w Szczecinie... |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |