|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
|
Na P jedzie do tyłu |
| Autor |
Wiadomość |
gunia

Auto: honda accord VII 2l asb
Pomogła: 1 raz Wiek: 38 Dołączyła: 20 Cze 2006 Skąd: Bedford
|
Wysłany: |18 Cze 2010|, 2010 17:31
|
|
|
| Aro napisał/a: | | Męczył, męczył i wymęczył. A jakąś extra tequilę postawił, że się na Twoim wielorybie czegoś nauczył? |
Mówił tylko że nie taki diabeł straszny jak go malują, nigdy nie siedział w asb, bo się bał, a teraz nie miał innego wyjścia to zrobił, dużo nerwów na tym stracił, ale się nauczył wziął tylko 50zł za robótkę, mam nadzieję że dobrą
[ Dodano: |18 Cze 2010|, o 17:33 ]
| ford2fast napisał/a: | Na Twoim miejscu straciłbym raczej zaufanie to tego niby mechanika
Samochód nie jest winien , że dostał się w ręce partacza |
Cóż, skrzynia padła przed jego robotą, co zrobił źle to naprawił, ale nie ukrywam ostatni raz dotykał mego scorpiaka. |
_________________ Był megane 02, 1.6BP
Był Mitsubishi Carisma 1.9 DI-D rok 2003
Był punto 97, 1,2BP
Był Scorpio 95,2 LPG
Był Accent 95, 1,5 BP |
|
|
|
 |
Aro

Auto: 2 x 2,9: 91/96; noLPG/LPG; ghia/ghia
|
Wysłany: |18 Cze 2010|, 2010 20:10
|
|
|
Więc jak wszystko będzie latało, to się wcale nie najgorzej zachował. Ma nauczkę, to może następnym razem będzie bardziej uważał.
A z tą tequilą, to tak napisałem, bo przypomniało mi się, jak kiedyś jako początkujący dłubek wpierniczyłem się w rozrusznik sąsiada mercyka 123. Nawściekałem się na niego i na samego siebie, że dałem się w to wciągnąć, ale udało się - rozrusznik zregenerowałem.
Na koniec sąsiad (taki z deka gównozjad) podsumował dzień w te słowy: "no Kulik, żeś się na moim mercedesie nauczył, to z butel postawisz..." Myślałem, że go zabiję |
_________________ 2,9 12V '91 sedan "granatnik"
2,9 24V '96 sedan "papamobile"
1,9 i 3,0 jeździdła z VAG na gnojówkę |
|
|
|
 |
gunia

Auto: honda accord VII 2l asb
Pomogła: 1 raz Wiek: 38 Dołączyła: 20 Cze 2006 Skąd: Bedford
|
Wysłany: |18 Cze 2010|, 2010 20:34
|
|
|
| Aro napisał/a: | Na koniec sąsiad (taki z deka gównozjad) podsumował dzień w te słowy: "no Kulik, żeś się na moim mercedesie nauczył, to z butel postawisz..." Myślałem, że go zabiję |
Hehe, nieźle, ja swojemu mechanikowi powiedziałam, że może kiedyś podziękujesz mi że kupiłam scorpiaka, bo tyle się przy nim nauczyłeś
ma kolegę co ma scorpio dizla, ale gość sam se auto robi i śmiał się że zęby na tym aucie zjadł, i że moje nie takie najgorsze, ja mówię moje to benia więc nie ma co porównywać |
_________________ Był megane 02, 1.6BP
Był Mitsubishi Carisma 1.9 DI-D rok 2003
Był punto 97, 1,2BP
Był Scorpio 95,2 LPG
Był Accent 95, 1,5 BP |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |