|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
|
Czy to koniec panelu klimatronika? |
| Autor |
Wiadomość |
Szuler [Usunięty]
|
Wysłany: |19 Mar 2010|, 2010 20:31
|
|
|
Julek - już w zasadzie wszystko zostało opisane także wiesz, że nie trzeba się martwić, będzie dobrze . To wszystko przez to słowo "magik" - chyba się źle kojarzy .
tomasz - u Waldka nie raz robiłem różne rzeczy ale to ostatnimi czasy bardzo zabiegany chłopak, a ja nie mogę sobie pozwolić z czekaniem na drugą połowę roku
Niki - widzę, że przy okazji przyszłej naprawy mojej skorupy masz okazję się ponownie zarejestrować na forum . Zadzwonię do Ciebie w poniedziałek w ciągu dnia, chyba najwygodniej będzie mi go zostawić w poniedziałek po pracy ale to dogadamy już osobiście.
Pozdrawiam
Szuler |
|
|
|
 |
Niki [Usunięty]
|
Wysłany: |19 Mar 2010|, 2010 21:33
|
|
|
| Ok. nie ma problemu. Tak nawiasem ja tez jestem zabiegany mam nie maly serwis ale uwazam ze kolegom zawsze trzeba troche czasu poswiecic:-) Co do ponownego rejestrowania na forum to wlasnie przez te moje zabieganie zawsze mnie z niego "cos" wywali no ale coz... przy okazji tak wszedlem i prosze Twoj problem z autem jest ogolnie omawiany. Pozdrawiam Was. |
|
|
|
 |
bingo
PO 656 EY

Auto: 1992, 2.9 V6 12V, manual, TURNIER 4x4 GHIA RS
Pomógł: 115 razy Wiek: 52 Dołączył: 10 Wrz 2007 Skąd: Poznań
|
Wysłany: |20 Mar 2010|, 2010 19:48
|
|
|
Tym razem Julek pomyliłeś się. Szuler brał pod uwagę dwie osoby z Pozniania i obydwie godne polecenia. Nie tylko w Łodzi tekie rzeczy są robione. Zarówno Niki, jak i Waldek są ludzmi znającymi swoją robotę i można im śmiało powierzyć auta, w tym m.in. scorpio
Piotr - ja cię też będę ścigał , bo autobus mi pilnie potrzebny |
_________________ nigdy nie mów nigdy |
| Ostatnio zmieniony przez bingo |20 Mar 2010|, 2010 19:49, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Niki [Usunięty]
|
Wysłany: |20 Mar 2010|, 2010 19:52
|
|
|
| Hehe Bartusiu dobrze rozpracujemy jak najszybciej ten "autobus" ...widac ze byl w promocji ale sadze ze cos sie napewno wymysli wiec luzik...mam juz pare ciekawych pomyslow:-) echs uwielbiam roboty "na wczoraj" he he Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |