$reply_topic_back Ford Scorpio Team :: Zobacz temat - Czy to koniec panelu klimatronika?
Ford Scorpio Team Strona Główna Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Czy to koniec panelu klimatronika?
Autor Wiadomość
Szuler
[Usunięty]

Wysłany: |19 Mar 2010|, 2010 20:31   

Julek - już w zasadzie wszystko zostało opisane także wiesz, że nie trzeba się martwić, będzie dobrze :) . To wszystko przez to słowo "magik" - chyba się źle kojarzy :) .
tomasz - u Waldka nie raz robiłem różne rzeczy ale to ostatnimi czasy bardzo zabiegany chłopak, a ja nie mogę sobie pozwolić z czekaniem na drugą połowę roku :)
Niki - widzę, że przy okazji przyszłej naprawy mojej skorupy masz okazję się ponownie zarejestrować na forum :) . Zadzwonię do Ciebie w poniedziałek w ciągu dnia, chyba najwygodniej będzie mi go zostawić w poniedziałek po pracy ale to dogadamy już osobiście.

Pozdrawiam
Szuler

Niki
[Usunięty]

Wysłany: |19 Mar 2010|, 2010 21:33   

Ok. nie ma problemu. Tak nawiasem ja tez jestem zabiegany mam nie maly serwis ale uwazam ze kolegom zawsze trzeba troche czasu poswiecic:-) Co do ponownego rejestrowania na forum to wlasnie przez te moje zabieganie zawsze mnie z niego "cos" wywali no ale coz... przy okazji tak wszedlem i prosze Twoj problem z autem jest ogolnie omawiany. Pozdrawiam Was.

bingo 
PO 656 EY

Auto: 1992, 2.9 V6 12V, manual, TURNIER 4x4 GHIA RS
Wysłany: |20 Mar 2010|, 2010 19:48   

Tym razem Julek pomyliłeś się. Szuler brał pod uwagę dwie osoby z Pozniania i obydwie godne polecenia. Nie tylko w Łodzi tekie rzeczy są robione. Zarówno Niki, jak i Waldek są ludzmi znającymi swoją robotę i można im śmiało powierzyć auta, w tym m.in. scorpio
Piotr - ja cię też będę ścigał ;-) , bo autobus mi pilnie potrzebny
Ostatnio zmieniony przez bingo |20 Mar 2010|, 2010 19:49, w całości zmieniany 1 raz  

Niki
[Usunięty]

Wysłany: |20 Mar 2010|, 2010 19:52   

Hehe Bartusiu dobrze rozpracujemy jak najszybciej ten "autobus" ...widac ze byl w promocji ale sadze ze cos sie napewno wymysli wiec luzik...mam juz pare ciekawych pomyslow:-) echs uwielbiam roboty "na wczoraj" he he Pozdrawiam

Odpowiedz do tematu