|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
|
NIESZCZESNA SKRZYNKA PONOWNIE |
| Autor |
Wiadomość |
KARLLL [Usunięty]
|
Wysłany: |13 Lip 2005|, 2005 07:58 NIESZCZESNA SKRZYNKA PONOWNIE
|
|
|
Problem dotyczy skrzynki bezp. duzej.
Przeczytałem juz wszystkie watki dotyczace tego tematu. Ale nadal brak mi pomyslu na rozwiazanie problemow. Swieci na stale kontrolka poduszek. Zlączki czyste. Skrzynki równiez. Zastanawiam sie nad samym czujnikiem, ale nie bardzo wiem gdzie jest.
I dodatkowo czasowe wylaczanie oswietlenia wnetrza. wogole nie dziala.
Pytanie pomocnicze. czy ktos mial jakies problemy z elektryka majace swoje zrodlo we wiazkach w przedziale silnika?, lub w innych wiazkach.
Czy ktos ma moze fotke przekaznikow w skrzynce? tak dla sprawdzenia, bo juz przestaja sobie wierzyc. 2,0 automat 93r Pozdrawiam serdecznie. |
|
|
|
 |
mmmk [Usunięty]
|
Wysłany: |13 Lip 2005|, 2005 10:27
|
|
|
mi pomaga docisniecie kabli do skrzynki po lewej stronie nog kierowcy i pcham to w gore. nie dziaja mi czasami kierunkowskazy i automatyczne wachlowanie wycieraczkami po spryskaniu szyb. po docisnieciu jakis czas jest spokoj. moze ci to cos pomoze.
pozdrawiam
maciek |
|
|
|
 |
zommbi [Usunięty]
|
Wysłany: |13 Lip 2005|, 2005 13:35
|
|
|
Czyli nie jestem sam - u mnie też niestety świeci na stale kontrolka poduszek!
Skrzynka czyściuteńka, kable sprawdzone. Poza tym cała elektryka działa !
Co jeszcze sprawdzić ? |
|
|
|
 |
artin [Usunięty]
|
Wysłany: |23 Lip 2005|, 2005 00:00
|
|
|
| Ja ostatnio walczyłem ze skrzynką. I co? I jedne rzeczy zrobiłem inne wylazły na wierzch. Zrobiłem kilka patentów omijając skrzynkę i jak na razie jest git. Tylko alarm mi nie działa. |
|
|
|
 |
mmmk [Usunięty]
|
Wysłany: |23 Lip 2005|, 2005 22:05
|
|
|
mi padla wlasnie po deszczu calkiem. kupuje nowa w serwisie jak tylko znajde kase. gora 1,2 miesiaca
pozdrawiam
maciek
p.s. objawy mam takie,ze swieca sie stale mijania przod zapierdzielaja wycieraczki na lampkach i sie swiatelka podnosza i opuszczaja a czesem nawet sie spryskaja lampki. WSTYD!! |
|
|
|
 |
WTOM [Usunięty]
|
Wysłany: |26 Lip 2005|, 2005 12:03
|
|
|
| skrzynka używka w dobrym stanie za 150zł, nowa 600zł. po kij ci tracić kasę? |
|
|
|
 |
lancer [Usunięty]
|
Wysłany: |29 Sie 2005|, 2005 16:47
|
|
|
| no właśnie jak ja mam po regeneracji za 200 zł Regenerację przeprowadzał kolega Zbyszek Z wawy |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |