|
Ksiażka naprawa, serwis FS - zeskanowana - szukam |
| Autor |
Wiadomość |
cozy [Usunięty]
|
Wysłany: |24 Sie 2004|, 2004 08:40 Ksiażka naprawa, serwis FS - zeskanowana - szukam
|
|
|
Jesli ma ktos zeskanowaną ksiazke naprawa SCORPIO (wersja PL) na HDD lub jakis link prosze podeslac na maila: cozy@poczta.fm
kurcze gubie sie z tymi kontrolkami na desce no i nawet nie umie ustawic zegraka pod sufitem. |
|
|
|
 |
Pershing

Auto: .
|
Wysłany: |24 Sie 2004|, 2004 09:51
|
|
|
Zegarek mozesz przestawic tylko na wlaczonym zaplonie, przy wyłaczonym go nie przestawisz, tak jak nie bedzie pokazywal tamperatury i stoper nie bedzie dzialal. Kontrolki przeciez sa opisane |
|
|
|
 |
Szuler [Usunięty]
|
Wysłany: |24 Sie 2004|, 2004 10:05 Re: Ksiażka naprawa, serwis FS - zeskanowana - szukam
|
|
|
| cozy napisał/a: | | Jesli ma ktos zeskanowaną ksiazke naprawa SCORPIO (wersja PL) na HDD lub jakis link prosze podeslac na maila: cozy@poczta.fm |
Też mi się marzy skan książki od Scorpio.. Jakoś nie mogę się zmusić by wydać ponad 50zł na książke... (po tyle widziałem na allegro).
Ps. Albo tak, jak ktoś ma taką książke to niech weźmie na zlot, i porobimy zdjęcia każdej strony cyfrówką .
Pozdrawiam
Szuler |
|
|
|
 |
cozy [Usunięty]
|
Wysłany: |24 Sie 2004|, 2004 10:34
|
|
|
| no wlasnie niech ktos wezmie !!! Ponoc Struna ma ale gdzies w domu i moze niedlugo wrzuci na www i bedzie mozna zassac, STRUNA czekamy na Twoj ruch !!! |
|
|
|
 |
stuff [Usunięty]
|
Wysłany: |24 Sie 2004|, 2004 10:40
|
|
|
Hmmm skany były na www.ford-scorpio.prv.pl, nie było skanów do wieloryba, a byłbym wdzięczny za taki skanik.
Pozdrawiam
Patryk 2.3 16V Kombi GHIA '97 |
|
|
|
 |
cozy [Usunięty]
|
Wysłany: |24 Sie 2004|, 2004 11:15
|
|
|
speedo to jak mozesz to przetlumacz mi pare stron z germanskiego na nasz, ja nie znam i nie chce znac niemieckiego wiec mam problem w rozczytaniu sie i dlatego prosze i pytam moze ktos ma knige do scrupy stara buda w wersji PL te co sa po 50 zl, nawet jak moze niech zrobi ksero i podesle, kase oddaje + BROWAR za fatyge.
Najlepiej skany to wtedy kazdy moze zassac kto potrzebuje. |
|
|
|
 |
Aneta

Auto: Jeepnięta 5.7 HEMI
|
Wysłany: |24 Sie 2004|, 2004 11:27
|
|
|
| Mam obie książki. Jeśli pojadę na zlot, mogę zabrać. Na skanowanie/kserowanie nie mam niestety czasu. |
_________________ Pozdrawiam - Aneta |
|
|
|
 |
Szuler [Usunięty]
|
Wysłany: |24 Sie 2004|, 2004 11:36
|
|
|
Wystarczy tylko, że znajdzie się jedna osoba z dobrym aparatem (dobry zoom), zrobi się zdjęcia i od biedy będzie. I napewno będzie szybciej niż skanowanie z czym dobrze wiem jest masę roboty i nie dziwię się Anecie, że jej się nie chce.
PS. No chyba, że ktoś weźmie laptopa i skaner
Pozdrawiam
Szuler |
|
|
|
 |
cozy [Usunięty]
|
Wysłany: |24 Sie 2004|, 2004 12:42
|
|
|
Extra speedo !!!
moze jakis skaner bedzie pod reka albo ksero przenosne to zrobimy klona, a jek nie to beda cyfry i damy rade. A ogrzewanie przedniej szyby samo sie wylacza po jakims czasie ?? I czemu mie sie nieraz same wlaczaja przeciwmgielne tylne i nie moge ich wylaczyc, dopiero pozniej same sie wylaczaja !! |
|
|
|
 |
cozy [Usunięty]
|
Wysłany: |25 Sie 2004|, 2004 07:25
|
|
|
speedo - tnx za info -
a co do apartau i ksiazki byloby okej jakby Aneta wziala wszystkie ksiazki
i beda cyfry to sie popstryka !! Bo przyda mi sie bardzo gdyz Scrupa jezdze dopiero 7-8 dni a zaraz bedzie znowu stalo bo brak OC i rejestracji - a ja working 12h/24h
Ale na bank musze go przerejestrowac do ZLOTU |
|
|
|
 |
cozy [Usunięty]
|
|
|
|
 |
Szuler [Usunięty]
|
Wysłany: |27 Sie 2004|, 2004 12:40
|
|
|
Buuu.. Nie otwiera mi się..
Edit:
Już się otwiera
Pozdrawiam
Szuler |
|
|
|
 |
cozy [Usunięty]
|
Wysłany: |27 Sie 2004|, 2004 13:49
|
|
|
| Speedo tez mam do starych po SZWABSQ i własnie szukam do tych starszych po PL, moze ma ktos ??? od 85 rok |
|
|
|
 |
panku [Usunięty]
|
Wysłany: |5 Maj 2005|, 2005 16:26
|
|
|
| Czy ma ktoś manuala w ludzkim języku (pl lub gb) do wersji z 1990 roku? Ja niestety mam tylko wersję niemiecką. |
|
|
|
 |
|
|