|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
|
Gorąco w kabinie BOA |
| Autor |
Wiadomość |
jaroz
Tylko Cossi

Auto: `92 2.9 24V ASB sedan
Pomógł: 6 razy Wiek: 49 Dołączył: 11 Sty 2008 Skąd: Poznań Gliwice
|
Wysłany: |28 Lis 2009|, 2009 08:17
|
|
|
Gufer, ja w klimie nie kumaty Wolę żeby ktoś mi to zrobił... |
_________________ Będzie: Aston Martin DB12 Volante
Był: Ford S-Max MSB 2.5L 220KM
Był: Ford Scorpio Cosworth ASB 2.9L 24V 195KM |
|
|
|
 |
gufer-posepny

Auto: M 120d
Pomógł: 104 razy Wiek: 45 Dołączył: 08 Sie 2007 Skąd: Katowice
|
Wysłany: |28 Lis 2009|, 2009 08:37
|
|
|
| wstępnie będę opracowywał taką instalację . bo części są . trzeba się tylko tu i tam wpiąć z zasilaniem . |
_________________ W nocy wszystko jest czarne . |
|
|
|
 |
bingo
PO 656 EY

Auto: 1992, 2.9 V6 12V, manual, TURNIER 4x4 GHIA RS
Pomógł: 115 razy Wiek: 52 Dołączył: 10 Wrz 2007 Skąd: Poznań
|
Wysłany: |28 Lis 2009|, 2009 13:04
|
|
|
| jaroz napisał/a: | | Bingo, jest to do zrobienia? | - tak | jaroz napisał/a: | | Ktoś (mam na myśli Ciebie) pojął by się tego? | - tak | gufer-posepny napisał/a: | | wymieniasz mieszalnik | - cały zespół nagrzewnicy | gufer-posepny napisał/a: | | montujesz HBC | - pikuś | gufer-posepny napisał/a: | | montujesz sterownik | - mała korekta teski, ale też pikuś
(pod warunkiem, że jest na zewnątrz | gufer-posepny napisał/a: | | panel | - najwięcej roboty i rzeźby, zalecam dostarczenie panelu i przedniej maskownicy od mk2 dużo wcześniej, by ładnie to wykonać | gufer-posepny napisał/a: | | trochę kabli | - oryginalna wiązka od zespołu nagrzewnicy + 2 kabelki do czujnika temp. przy wentylatorach + 2 kabelki do czujnika słońca | gufer-posepny napisał/a: | | i jest | - jeszcze czujnik temperatury oraz czujnik nasłonecznienie i wiazka nagrzewnicy.
[ Dodano: |28 Lis 2009|, o 13:05 ]
| gufer-posepny napisał/a: | | wstępnie będę opracowywał taką instalację | - dawno rozpracowane i wykonane ... i działa bez zarzutu |
_________________ nigdy nie mów nigdy |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |