$reply_topic_back Ford Scorpio Team :: Zobacz temat - Dostałem prace wymarzoną :) W końcu :)
Ford Scorpio Team Strona Główna Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Dostałem prace wymarzoną :) W końcu :)
Autor Wiadomość
monter
[Usunięty]

Wysłany: |8 Lip 2005|, 2005 22:16   Dostałem prace wymarzoną :) W końcu :)

Musze sie pochawalic !! A jak !!
Dzisiaj z partyzanta zadzwonilem do pewnego czlowieka i kazal mi jutro w garniaku o 8 rano stawic sie na miejscu pracy :) Rozmowy z nim toczylem od 10.10.2004 :) Praca byla obiecana ale szef mial problemy z uzyskaniem podpisania umowy koncesyjnej. Wcoraj ja w koncu podpisal :) Stanowisko; specjalista do spraw sprzedazy oraz sprzedawca floty :) Moje wymarzone stanowisko :) Jutro ide zapoznac sie z zasadami sprzedazy Nissana a docelowo bede sprzedawal Renault badz sam prowadzil Dacie :)
Jestem w niebie :) W koncu normala i wymarzona praca :)
I nigdy wiecej do jednokomorkowcow :) (w sensie handlarzy komisowych telefonami komorkowymi z ktorymi skonczylem na dzien przed zlotem)

Dziekuje za przeczytanie :)

megalith
[Usunięty]

Wysłany: |8 Lip 2005|, 2005 22:23   

GRATULACJE!

najwieksza frajda to robic to co sie lubi... i to najlepiej wychodzi :D

Asia
[Usunięty]

Wysłany: |8 Lip 2005|, 2005 22:28   

no bravo!! przyłączam się do gratulacji! :D

Powodzenia! :D

Jest dobrze i będzie jeszcze lepiej :D

Aro 

Auto: 2 x 2,9: 91/96; noLPG/LPG; ghia/ghia
Wysłany: |8 Lip 2005|, 2005 22:47   

No to się Monter zadał.
/bez emotikonu/

Asia
[Usunięty]

Wysłany: |8 Lip 2005|, 2005 22:58   

hihhh spoko Forda też będzie sprzedawał, nie Monter? :mrgreen:
Kiedy wymieniasz swojego scorpiaka na nowsze? :wink:

Matth
[Usunięty]

Wysłany: |9 Lip 2005|, 2005 00:06   

pewno lada chwila bedzie sie wozil mega wypasionym cossim 98 z felami ala dealer... czegostam ;) gratulejszons :): ):)

mmmk
[Usunięty]

Wysłany: |9 Lip 2005|, 2005 02:56   

gratulacje. mam podobny problem z praca daj jakies wskazowki :wink:
pozdrawiam
maciek

monter
[Usunięty]

Wysłany: |9 Lip 2005|, 2005 06:47   

mmmk spoko moge Ci dac wskazowki :) 3 lata na zielonej trawce + ciagle klotnie z bylym pracodawca (salon... reno ale inny naturalnie) + jego negatywne opinie telefoniczne (i stad te 3 lata) + jego pismo ze mu wisze 8,5 tys PLN....
to smutne jak jeden kretyn moze Ci utrudnic zycie :(
A tu trafia sie rzeczowy czlowiek ktoremu odpowiednio przedstawilem jak wygladala sprawa z poprzednikiem i uwierzyl mi. Opinie telefoniczna dostal taka jak kazdy inny - czyli ze Hubczak jest be, ze wisi kase, ze nie chce mu sie pracowac no i nie wiem co jeszcze. Tylko skoro tak to po chuj az prawie 2 lata mnie trzymal u siebie a nie zwolnil wczesniej ?? po co w lutym dostaje list gratulacyjny ze jestem zajebisy i ze mi baaardzo dziekuja a w grudniu okazuje sie ze musze odejsc bo nie mam predyspozycji :) rotfl :)

A jednokomorkowcy to takie epizody na czarno w ciagu tych 3 lat :)

mmmk jak chcesz prace to badz zawsze szczery na rozmowie i sie nie stresuj bo to zajebiscie widac.

Pozniej jak nie zapomne to wrzuce Wam skany tych dokumentow bo to zabawne jest :)

artin
[Usunięty]

Wysłany: |9 Lip 2005|, 2005 08:36   

KONGRATULEJSZONS!!!

Pershing 

Auto: .
Wysłany: |9 Lip 2005|, 2005 09:11   

Moje gratulacje :) Ciezko jest znalezc normalnego pracodawce, ktory zapewni odpowiednie atmosfere do pracy, a gdy juz takiego znajdziesz to nawet najgorsza robote bedzie "złotą" :)

zajcev
[Usunięty]

Wysłany: |9 Lip 2005|, 2005 09:41   

Monter, ciesze sie ze wkoncu sie do ciebie los pracowniczy usmiechnal. Trzeba w takim razie pomyslnosc nowej pracy obsikac jakims pivkiem (mniejszym lub wiekszym)
pozdrowienia dla małżonki i Kacperka

monter
[Usunięty]

Wysłany: |9 Lip 2005|, 2005 10:42   

A dziekuje dziekuje za gratki i pozdro :)

Wlasnie sobie siedze w robicie. Fantastycznie spokojnie. Nic sie nie dzieje i jest totalny looozik :) Z koleka ktory wprowadza mnie w tajniki nissana wlasnie niedawno odbylismy "jazde probna" 300Z :) Woow do teraz jestem w niebie i jeszcze mi sie lapki trzesa :) To dopiero driftmaster :) Jeszcze czuje smrod gum :)
Reszta wrazen pozniej :)

zajcev
[Usunięty]

Wysłany: |9 Lip 2005|, 2005 10:58   

kiedys chorowalem ciezko na 200SX, jakies 2 lata temu (zanim kupilem Scorpiaka) sie juz przymierzalem do tero z 2-litrowym motorkiem z turbina i 200 HP pod maska. tylko wroclawskie realia uswiadomily mi w takim aucie naprawy zawieszenia 2 razy do roku. ale frajda z jazdy furem z turbina jest fest. Monter - milej pracy

mmmk
[Usunięty]

Wysłany: |9 Lip 2005|, 2005 11:42   

monter napisał/a:
3 lata na zielonej trawce + ciagle klotnie z bylym pracodawca

no to mi zostalo jeszcze okolo 34 miesiecy to se odpoczne. poklocic sie w ostatniej firmie zapomnialem :lol: :lol: :lol: . a tak powaznie to ciagle mysle o wlasnej firmie. ostatnio wyslalem z 30 cv i listow mot i nikt sie nie odezwal. a jak znalazlem prace za 1000 zl i wszystko telefonicznie wydawalo sie super to na koniec rozmowy wyszlo,ze na dojazdy wydalbym 700zl. wiec nie pojechalem. ale co tam szukam i cos moze sie ruszy....
pozdrawiam
maciek

monter
[Usunięty]

Wysłany: |9 Lip 2005|, 2005 20:33   

Maly blad - jazdy probne byly 350Z :)

mmmk spokojnie ja wyslalem dokladnie 64 aplikacji i nikt poza funduszem emerytalnym sie nie odezwal a ich to mam daleko gdzies. A na wlasna dzialalnosc nie mam pomyslu.

Odpowiedz do tematu