|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
|
plastik drewnopodobny na konsoli |
| Autor |
Wiadomość |
darkmen21 [Usunięty]
|
Wysłany: |14 Lip 2009|, 2009 07:42 plastik drewnopodobny na konsoli
|
|
|
Kiedy w ostatnim czasie wzialem sie za wymiane zarówek w liczniku okazalo sie ze nie ja pierwszy rozkrecam moja skorupke...po zdjeciu tego ala drewienka okazuje sie ze zaczepy w kokpicie w okolicy radia, a takze nad zegarami i jeden z zaczepów kolo malego schowka sa pourywane, drewienko trzyma sie co prawda,bo ma liczne zatrzaski jeszcze, ale trzeszczenie na dziurach do prowadza mnie do pasji, nie wspominajac o odstającej czesci tego dreiwenka w okolicy zapalniczki.
Czy jest jakis sposób na zregenerowanie tych zaczepów, czy to juz kaplica>? |
|
|
|
 |
karollo82x [Usunięty]
|
Wysłany: |14 Lip 2009|, 2009 07:49
|
|
|
witam
borykam się z podobnym problemem - u mnie zegary trzymają się na 1 zaczepie
najprościej to wymiana dechy na taką z zaczepami - lub jakaś kombinacja z regeneracją zaczepów na obecnej - blaszki, zaczepki co tam komu przyjdzie na myśl |
|
|
|
 |
darkmen21 [Usunięty]
|
Wysłany: |14 Lip 2009|, 2009 07:55
|
|
|
| tylko obawiam sie ze zmiana calej deski to po I kupa roboty, a po II moze z tego wyjsc jeszcze wieksze trzeszczenie na nierównościach, ktorych w polsce nie brakuje... |
|
|
|
 |
gufer-posepny

Auto: M 120d
Pomógł: 104 razy Wiek: 45 Dołączył: 08 Sie 2007 Skąd: Katowice
|
Wysłany: |14 Lip 2009|, 2009 08:06
|
|
|
| darkmen21 napisał/a: | | tylko obawiam sie ze zmiana calej deski to po I kupa roboty, a po II moze z tego wyjsc jeszcze wieksze trzeszczenie na nierównościach, ktorych w polsce nie brakuje... |
ja miałem wszystkie zaczepy pourywane i nic nie trzeszczało . Wymieniłem dechę która się niemal złamała , nowe drewno i spokój . Wyjątkowo sztywne . Także da się . |
_________________ W nocy wszystko jest czarne . |
|
|
|
 |
darkmen21 [Usunięty]
|
Wysłany: |14 Lip 2009|, 2009 08:47
|
|
|
| czyli najlpiej kupic nowy ten plasti-drewno?? |
|
|
|
 |
karollo82x [Usunięty]
|
Wysłany: |14 Lip 2009|, 2009 09:35
|
|
|
| darkmen21 napisał/a: | | czyli najlpiej kupic nowy ten plasti-drewno?? |
skoro masz połamane zaczepy deski to po co koledze nowe drewienko
a wymiana deski nie jest jakaś bardzo trudna - trudno to dostać niepołamaną deche |
|
|
|
 |
gufer-posepny

Auto: M 120d
Pomógł: 104 razy Wiek: 45 Dołączył: 08 Sie 2007 Skąd: Katowice
|
Wysłany: |14 Lip 2009|, 2009 20:30
|
|
|
| Dlatego warto oglądać dechę . Przeważnie koło radia popękana .Ale sprawna decha sztywniejsza . |
_________________ W nocy wszystko jest czarne . |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |