$reply_topic_back Ford Scorpio Team :: Zobacz temat - ZAciski hamulców
Ford Scorpio Team Strona Główna Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
ZAciski hamulców
Autor Wiadomość
DobryZiom
[Usunięty]

Wysłany: |6 Lip 2005|, 2005 12:26   

ale co trysnac na czerwono czy nie wypada w scorpio i zrobic srebrne lub czarne

mmmk
[Usunięty]

Wysłany: |6 Lip 2005|, 2005 21:59   

czarne :mrgreen: jak po mojemu.
pozdrawiam
maciek

Gierap
[Usunięty]

Wysłany: |6 Lip 2005|, 2005 22:51   

Zdecydowanie na czerwono,tylko nie na wściekłą czerwień a na taką łagodną i idealnie będzie to wyglądało do srebrnej furki :twisted:

Matth
[Usunięty]

Wysłany: |6 Lip 2005|, 2005 23:13   

Eeee tam ja bym zadnej wiochy nie robil jak juz to na ciemny grafit albo czarny tylko zeby byly ladnie blyszczace.. a poza tym to bedziesz je czesciej szyscil niz ogladal.. pyl z tarcz i klockow szybko z kazdym plyskiem i kolorem sobie poradza.. no a jak dajesz sportowe tarcze&klocki to jeszcze szybciej beda pylem zachodzily.. a czy ja wiem autko lubie myc ale zeby czyscic zaciski to juz nie dla mnie ale rob jak uwazasz byle wiocha nie wyszla.. generalnie autko fajowe :) przydalo by sie tylko szerokie listeki na drzwiach i ciemny grafit lakier wtedy juz bomba jak dal mnie no i z tylu bym zapodal blende i lampki od przejsciowki :) ale i teraz wyglada na prawde niezle a fele kozackie wazaj na nie ;)

Gierap
[Usunięty]

Wysłany: |7 Lip 2005|, 2005 01:07   

Hm..ja wiem czy to taka wiocha :roll: Porsche ma czerwone zaciski we wszystkich opcjcach koloru nadwozia więc :?: :?: a wiocha to zaciski na jaskrawo zielono bo i takie rzeczy widziałem :mrgreen:

Matth
[Usunięty]

Wysłany: |7 Lip 2005|, 2005 10:45   

scorpio nie rowna sie porsche i jakos do budyniowego kolorku ognisto czerwone zaciski.. nie wiem ja bylbym zdegustowany jakby byl czarny mial czerwona skore na fotelach to looz bylo by fajnie ale do budyniu :?

Adam_2000 

Auto: Volvo S90L, 2018, T5 AWD
Wysłany: |7 Lip 2005|, 2005 11:05   

Coś ten sportowy wałek zszedł był do zacisków Porshe w czerwonym kolorze... :)

Gierap
[Usunięty]

Wysłany: |7 Lip 2005|, 2005 12:09   

A gdzie Ty tam budyń widzisz :?: :roll: W Porsche nawet granatowe(nadwozie) mają czerwone zaciski i dla mnie to nie efekt tjunikowy :mrgreen: :mrgreen: tylko wizualny,jak chromowane listwy więc o co chodzi :mrgreen: a zaciski na czarno :shock: równiedobrze mógłby ich nie ruszać bo i po co :mrgreen: żeby się błyszaczały :?: To sobie je wyczyści i wypoleruje hehhe :twisted:

PS.Dla Mnie Scorpio to takie większe Porsche 911 Carerra :twisted: :twisted:

DobryZiom
[Usunięty]

Wysłany: |7 Lip 2005|, 2005 13:12   

no i maluje jednak na czerwono niech ma cos z porsche:p tylko pojade jeszcze dzisiaj na zbierznosc pomaluje zaciski oraz ta oslonke w tylnich hamulcach i bedzie koniec tematu hamulcow a polecam goraco sportoe tarcze i klocki bez porowania z seryjnymi samochod staje deba nawet przy lekkim dotknieciu mistrz:]

Adam_2000 

Auto: Volvo S90L, 2018, T5 AWD
Wysłany: |7 Lip 2005|, 2005 16:28   

Tylko pamiętaj, że do zacisków jest specjalna farba !
Jak pomalujesz jakimś zwykłym lakierem, to nie dość, że po kilku hamowaniach będzie toto wyglądało gorzej niż zwykłe, to jeszcze stracisz kasę za lakier i czas na doprowadzenie ich do ładu... :)

mmmk
[Usunięty]

Wysłany: |7 Lip 2005|, 2005 18:01   

ile dales za tarcze klocki i co dokladnie kupiles. pochwal sie. zdjec zaciskow po malowaniu nie wstawiaj jak beda czerwone :lol: :lol: :lol: :wink:
pozdrawiam
maciek

DobryZiom
[Usunięty]

Wysłany: |7 Lip 2005|, 2005 18:45   

za calosc wreszcie wyszlo 750zl w tym klockim tarcze i robocizna dobra cenka jak dla mnie za bezpieczenstwo:] a hamuje sie super!!!!!!! staje deba:p

Księgowy
[Usunięty]

Wysłany: |7 Lip 2005|, 2005 19:59   

Ale jakiej firmy te tarcze i klocki

mmmk
[Usunięty]

Wysłany: |7 Lip 2005|, 2005 20:38   

no bo ja mialem kiedys sportowe tarcze w tipo. cena tyle co zwykle najtansze+ 20 zl za naciecia. to byl narysowany taki kwiatek :lol: :lol: :lol: . hamowalo super ale seryjne klocki starczaly na 2 tyg. no i takich bym nie zalozyl teraz do scorpio
pozdrawiam
maciek

Matth
[Usunięty]

Wysłany: |7 Lip 2005|, 2005 22:34   

no na fotach tego auta kolor byl budyn wiec nie wiem juz nic.. no ale lepsze tarcze i fajowe klocki to cos co tygryski lubia najbardziej:) w naszych furach mozna miec wiecej "doznan" hamujac niz przyspieszajac.. ale klocki na pewno szybciej sie skoncza i to duuzo ale moze jednak jakies wyjatkowe sie trafily ;) no to jak zrobisz zapodaj fotosy fury z zaciskami a'la porsche

Odpowiedz do tematu