|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
|
Niniejszym informuję, że... |
| Autor |
Wiadomość |
Gierap [Usunięty]
|
Wysłany: |17 Cze 2005|, 2005 23:59
|
|
|
No fakt 2.6 to już coś,ale za cenę gołego 2.6 można mieć 2.9 Scorpio z dobrym wyposażeniem i napewno o dużó bardziej nowoczesnym kształcie nadwozia jak i wnętrza,a jak już napisałem i ja i ty rdzawka mniej szamie Scorio jak Omege A gdzie wcina progi,podłogę,wszystko... | Cytat: | | Poza tym niewiedziec czemu cena wyzsza niz Scorpio | i wszystko jasne tak naprawdę Ci co się znają chociaż troszkę na autach i chcą mieć dynamiczną,ładnie wyglądającą i dobrze wyposażoną limuzynę kupią Scorpio a nie Omegę która w wersji kombii pełni u nas w kraju następcę Żuka czy Tarpana,gdzie na każdej giełdzie rolnej widzę Omesie wypchaną po brzegi burakami czy tam sałatą,to w Scorpio jest niedopuszczalne |
|
|
|
 |
monter [Usunięty]
|
Wysłany: |18 Cze 2005|, 2005 07:52
|
|
|
Wiesz Gierap faktycznie masz racje. Omega jest nastepca zuka - faktycznie nie widzialem zeby ktos ze Scorpio kombi zprzedawal pietruche czy cos tam innego. Jedynie gdzie widzialem zastosowania Scorpio jako pojazd uzytkowy to taksy w moim miescie (jest baaardzo duzo i oczywiscie moj z jednej pochodzi), dwie firmy co wstawiaja okna ciagaja przyczepki z szybami no i czesto widze jak lawetka przypieta do dupci Scorupki leci sobie na luzaczku. Kiedys widzialem taki patent u omesi to ciagnela tlumikiem po ziemi i pod gorke ledwo ledwo |
|
|
|
 |
Marcin
-=Marcin=-

Auto: Honda CB500S / Toyota Camry
|
Wysłany: |18 Cze 2005|, 2005 09:43
|
|
|
a żebyście wiedzieli, że u mnie na giełdach/rynkach stoi pełno omeg z pomidorami i innymi takimi.
ale wieloryba to ja tam jeszcze nie widziałem
choć ostatnio dawno mnie w takich miejscach nie było |
_________________ Było:
-Scorpio sedan; 2.0 DOHC; 1990r
-Scorpio sedan; 2.3 DOHC; 1996r
- Toyota Camry 2,2 DOHC; 1996r
Jest:
- Honda CB 500S 0,5DOHC; 1998r |
|
|
|
 |
Pershing

Auto: .
|
Wysłany: |18 Cze 2005|, 2005 11:48
|
|
|
No wieloryba nie widzialem ale widzialem Mk 1 z ruskawkami na pokładzie |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |