|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
|
VM + moóz= koniec chyba? |
| Autor |
Wiadomość |
gufer-posepny

Auto: M 120d
Pomógł: 104 razy Wiek: 45 Dołączył: 08 Sie 2007 Skąd: Katowice
|
Wysłany: |8 Sty 2009|, 2009 21:08
|
|
|
ja przeważnie jak było zimniej miż +3 to zaczynałem od otwarcia przymarzniętych drzwi a zaraz potem odpalenie . Jak sie udało to pakiet guziorów i jazda ze skrobaczką . Jak nie to oznajmiałem siostrze że za 6 minut ma autobus . A sam czekałem na następny dzień gdy było +5 i odpalał bez problemu . |
_________________ W nocy wszystko jest czarne . |
|
|
|
 |
Eddy_chochlik [Usunięty]
|
Wysłany: |8 Sty 2009|, 2009 22:59
|
|
|
| gufer-posepny napisał/a: | ja przeważnie jak było zimniej miż +3 to zaczynałem od otwarcia przymarzniętych drzwi a zaraz potem odpalenie . Jak sie udało to pakiet guziorów i jazda ze skrobaczką . Jak nie to oznajmiałem siostrze że za 6 minut ma autobus . A sam czekałem na następny dzień gdy było +5 i odpalał bez problemu . |
heh to dosc leniwy jestes :D wsumie ja tez bo zimowek jeszce nie zalozylem a opony mam 205/50/16 hah jzdzi sie nie ciekawie, wzasadzie dzis odstawiam narazie bo szkoda blachy i nerwow z ktorej strony wejdzie twarde
| Zbyszek_WW napisał/a: | | no i odrazu na duszy lżej pozdrawiam i zycze mniej takich kłopotów |
dzieki wielkie |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |