|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
|
Dorabianie pilota ... |
| Autor |
Wiadomość |
IBOL [Usunięty]
|
Wysłany: |9 Cze 2005|, 2005 23:06 Dorabianie pilota ...
|
|
|
... do bramy - czy jest to mozliwe i ile +- kosztuje taka usluga? Jesli nie jest drogo, to poszukuje takiego miejsca w Łodzi jakby sie ktoś orientował.
Pilot nie zginal, wiec jest z czego dorobic (jest o jeden za malo). |
|
|
|
 |
Adam_2000

Auto: Volvo S90L, 2018, T5 AWD
|
Wysłany: |9 Cze 2005|, 2005 23:09
|
|
|
Jest kilka firm w Łodzi, które tym się zajmują.
Jeżeli jest to jakiś typowy system, to myślę, że nie będziesz miał problemu i koszty pewnie też niewielkie |
_________________ Always look on the bright side of life |
|
|
|
 |
IBOL [Usunięty]
|
Wysłany: |9 Cze 2005|, 2005 23:13
|
|
|
Adam, znasz jakies szczegoly? Bede wdzieczny.
U mojej narzeczonej w kamienicy rada nie miala co z pieniedzmi zrobic wiec wstawili sobie pancerna brame na pilota. Pomijam fakt, ze od 4 miesiecy popsula sie juz z 10 razy ale ja poki co mam utrudniony wjazd tam a na zewnatrz troche strach stawiac. |
|
|
|
 |
Adam_2000

Auto: Volvo S90L, 2018, T5 AWD
|
Wysłany: |9 Cze 2005|, 2005 23:16
|
|
|
Igor, to po prostu dowiedz się kto robił tę bramę i zapukaj do tej firmy.
Na pewno dorobią Ci tego "lotnika" bez problemu i kombinacji |
_________________ Always look on the bright side of life |
|
|
|
 |
IBOL [Usunięty]
|
Wysłany: |9 Cze 2005|, 2005 23:26
|
|
|
Szczerze mowiac to moze byc problem, poniewaz:
1. Dla starszego malzenstwa, ktore zajmuje sie sprawami wspolnoty mieszkaniowej wszystko jest problemem (oczywiscie nie to co dotyczy czerpania przez nich przywilejow niejednorotnie materialnych z tego tytulu)
2. Obawiam sie, ze firma ktora robila te brame robila to po ukladzie i nawet nie wiadomo czy jest to jakas firma ... bardzo trudno jest sie z nimi skontaktowac bo najczesciej sa na wakacjach
3. Poczatkowa wersja byla taka ze kazdy lokator (oprocz "kierownikow" wspolnoty) dostanie pilota jak doplaci 100zl!
... takze nie chce miec z nimi nic wspolnego $#^%$^# |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |