$reply_topic_back Ford Scorpio Team :: Zobacz temat - Zmiana głośników
Ford Scorpio Team Strona Główna Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Zmiana głośników
Autor Wiadomość
awb
[Usunięty]

Wysłany: |3 Cze 2005|, 2005 22:20   

maciej czytaj wyzej ja wewlilbym ci te mc

mmmk
[Usunięty]

Wysłany: |3 Cze 2005|, 2005 23:33   

no podobno ten zestaw co mialem w buraku jak byl nowy to kosztowal kolo 500euro 6 glosnikow ze zwrotnicami (2 sredniotonowych juz nie ma, porwaly sie) wiec raczej do seryjnych nie ma co porownywac. stane troche na nogi, znajde prace :D i cos dokupie. moze w koncu tube?? sam jeszcze nie wiem.
pozdrawiam
maciek

zajcev
[Usunięty]

Wysłany: |4 Cze 2005|, 2005 11:37   

kiedys naprawialem glosniki w dawnej pracy, Maciek, jesli graly fajnie i nie sa fest porwane (jak mozesz to zapodaj mi zdjecia co w nich jest rozdarte) to moge ci orientacyjnie dac znac jaki kosz materialu na naprawe i cos moze daloby sie z nimi zrobic. ale to jak uwazasz, nie moge wszak zagwarantowac ze bym je idealnie zreanimowal, ale w starej robocie mi to dosc dosc wychodzilo, klienci nie narzekali.

zajcev
[Usunięty]

Wysłany: |4 Cze 2005|, 2005 12:09   

a jesli chodzi o zmaine glosnikow, to ja u siebie z tylu wycielem w tym oryginalnym plastiku otwor jakies 30mm i wkleilem cyjanopanem maly wysokotonowy, bo w sumie bas jest calkiem przyzwoity, tylko wlasnie sopranu brakowalo, to idąc za radą kolegow (z firmy "Martos" z Tynca Malego - spece jedni z pozadniejszych w kraju od skrzyn basowych) uzupelnilem pasmo, ktorego mi brakowalo, a dla lepszego basu, ale nie tupiącego tak zeby uszczelki od szyberdachy sie darly to mi doradzili mala kompaktowa skrzynkę zamkniętą z glosnikiem 8".
a z przodu to narazie mam gwizdki wklejone kombinowaniem, ale chce jakis ladny profil kupic (zrobic) i na słupku od szyby czolowej je zamontowac.
radio tylko lipne mam fabryczne, ae jak sie nie ma co sie lubi to sie lubie i fabryczne radio, zawsze cos tam charczy muzyką :) (sie rozpisalem, przepraszam)

Odpowiedz do tematu