|
Felgi i opony |
| Autor |
Wiadomość |
monter [Usunięty]
|
Wysłany: |26 Kwi 2005|, 2005 08:19
|
|
|
Seknju Perhing za wstawienie fotkow Zaras samo opanuje ten serwis coby nie fatygowac
Powiedzcie co myslicie o tym wygladzie felg ?? Z tego co wiem chyba to sa jakies Fordowskie RS-ki. A kolorystyka to selfmade poprzednika. Mi sie wydaje ze pasuje nawet Jak myslicie ??
P.S. Gierap czy Ty masz moze ten sam kolor Scorupki ?? |
|
|
|
 |
DobryZiom [Usunięty]
|
Wysłany: |26 Kwi 2005|, 2005 09:24
|
|
|
| zajcev sa to felgi niemieckiej firmy tuningowej mam oto link do strony http://www.mamfelgen.de/ kupilem je okazyjnie za 1800 zl nowki sztuki swierzo przywiezione z niemiec nie sa to felgi pokroju toora czy alessio ktorych teraz pelno na allegro tylko prawdziwe twarde mocne felgi ktore w przeciwienstwie do wyzej wymienionych nie pogna sie na pierwszym krawezniku czy pierwszej lepszej dziurze ktorych pelno u nas dlatego sie na nie zdecydowalem kto sledzi troche nowosci tuningowe powinien kojarzyc MAM z wielkiech chromowanych 19:] co do obnizenia myslalem nad tym i nadal mysle ale to chyba kwestia czasu:] |
|
|
|
 |
Struna

Auto: XC90 2.9 biTurbo
|
Wysłany: |26 Kwi 2005|, 2005 09:43
|
|
|
| Speedo miał sprężynki RS z regulacją twardości - może jeszcze ma. |
_________________ www.gcstuning.pl
Chiptuning, Hamownia, Serwis/Wyłączanie DPF/FAP, Strojenie LPG, AFR |
|
|
|
 |
Struna

|
Wysłany: |26 Kwi 2005|, 2005 09:53
|
|
|
no oki - powaliło mi się |
|
|
|
 |
mmmk [Usunięty]
|
Wysłany: |26 Kwi 2005|, 2005 10:09
|
|
|
| Speedo napisał/a: | a znaczek 24V pewnie se z tyl zostawiles profanie |
tam jest zwykla blenda bez 24V i to z mikro ubytkiem ktory dla mnie to az swieci,ale tak musi zostac/chwilowo mam nadzieje/. a blacharz jest kontrolowany. zapomnialem niby zawiezc mu zderzak. jade tam zaraz a wieczorem mam wpasc zobaczyc calosc juz skonczona przed wyjazdem do lakiernika.
pozdrawiam
maciek
p.s najbardziej sie boje zeby kolor byl identyczny i dobrze polozony bo to perla a niektorzy marudza,ze to trzeba umiec polozyc |
|
|
|
 |
Struna

|
Wysłany: |26 Kwi 2005|, 2005 10:10
|
|
|
no trzeba - perłą to jeden z najbardziej pogiętych lakierów do zrobienia - ale da się |
|
|
|
 |
Pershing

Auto: .
|
Wysłany: |26 Kwi 2005|, 2005 10:28
|
|
|
| Cytat: | | Seknju Perhing za wstawienie fotkow Zaras samo opanuje ten serwis coby nie fatygowac |
Nie za ma co Z forum sie nie dalo.
Jesli chodzi o lakier pierłe to faktycznie musi byc spec zeby go dobrze polozyc bo inaczej nic z tego nie bedzie. |
|
|
|
 |
DobryZiom [Usunięty]
|
Wysłany: |26 Kwi 2005|, 2005 10:43
|
|
|
no wlasnie speedo co jest z tym zawieszeniem powiedzmy ze jest juz cieplo zawieszka juz wymontowana czekam na te foteczki:] bo sie ze mnie smieja ze fele fajne ale powinien byc obnizony:p |
|
|
|
 |
DobryZiom [Usunięty]
|
Wysłany: |26 Kwi 2005|, 2005 10:52
|
|
|
| no wiesz co i nawet nic nie powiedziales:/ zrob mi szybko zdjecia i pojedziem z tematem:] o wysylales mi lampe i nie pomyslales:p heheheh trzeba bylo dopelnic kartonik zawieszka:p |
|
|
|
 |
artin [Usunięty]
|
Wysłany: |6 Maj 2005|, 2005 09:52
|
|
|
No to ja tylko napiszę, że już kipiłem aluski 15" z oponami 195/65.
Furmanka wygląda dwa razy lepiej.
Scorpiak bez alusków to tak jak by do gajerka założyć trampki (oprócz zimy) |
|
|
|
 |
DobryZiom [Usunięty]
|
Wysłany: |6 Maj 2005|, 2005 12:17
|
|
|