$reply_topic_back Ford Scorpio Team :: Zobacz temat - Estetićeskaja diljema - czyli dwa grzybki w barszcz...
Ford Scorpio Team Strona Główna Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Estetićeskaja diljema - czyli dwa grzybki w barszcz...
Autor Wiadomość
_Mu.
[Usunięty]

Wysłany: |6 Mar 2005|, 2005 12:23   Estetićeskaja diljema - czyli dwa grzybki w barszcz...

Elo.
Mam mały kłopocik.
Kupiłem, ze dwa miesiące temu, tylne lampy i blendę.
Mojej, co prawda nic nie dolega, ale na tamtej sa odblaski...
Well, kupując ją, jakoś nie obejrzałem zadka wozu i w rezultacie mam po dwa znaczki forda i napisy scorpio. Komplecik na blendzie i komplecik na klapie wozu. Blendy jeszce nie zamontowałem - zastanawiam się bowiem które znaczki zdemontować i jak to wykonać bez uszkadzania podłoża. Ładniejszy napis Scorpio znajduje się na blendzie, ale co będzie jak zdejmę klapowe Scorpio razem z lakierem? Chciałbym już się za to zabrać, bo przy okazji wymieniłbym zamek bagaznika i lampy - choć może poczekac z tym do wiosny jeszcze - (stłuczki)?
Any ideas?

Struna 

Auto: XC90 2.9 biTurbo
Wysłany: |6 Mar 2005|, 2005 12:37   

To sobie zoataw dawa napisy. Oryginalnie na kleju są jakimś więc ciężko wyczuć jak to będzie chciało po latach odchodzić - czasami samo odpadało :)

borey
[Usunięty]

Wysłany: |6 Mar 2005|, 2005 18:59   

Jakbyś się jednak zdecydował odklejać to ja byłbym zaiteresowany komplecikiem :)

mmmk
[Usunięty]

Wysłany: |6 Mar 2005|, 2005 19:26   

odklej ten z lakieru. brutalnie odklejasz. zostaja resztki kleju to zdejmujesz na cieplo. ja mialem kiedys caly samochod oklejony(pewna firma miala sluzbowa sierre a pozatym wlasciciel lubial pewien pilkarski klub....samochod byl(byl bo go sprzedalem,zeby bylo jasne :D ) bialy......naklejki zerwalem i dalej byl bialy.zero sladow po naklejkach i odrywaniu ich. ). na cieplo to znaczy grzalem to elektryczna opalarka do farby tem na maxa wiec grubo ponad 500 stopni. nagrzewasz i jedziesz paznokciem. kiedys odrosnie a lakier zostanie nieruszony.
pozdrawiam
maciek

Odpowiedz do tematu