|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
|
Allarm do mojego Scorpiaczka :P |
| Autor |
Wiadomość |
grzechu913

Auto: Audi a4b9
Pomógł: 20 razy Wiek: 44 Dołączył: 23 Gru 2005 Skąd: Chrzanow
|
Wysłany: |23 Maj 2006|, 2006 21:30
|
|
|
nie wiem jak jest w tych nowych ale jest tam siłownik ktory uruchamia sie przyciskiem czy o to Ci chodzi? wtedy mozesz do niego podłaczyc to wyjscie dodatkowe z alarmu do otwierania bagaznika z pilota chyba ze jest zwykły siłownik jak w drzwiach to wtedy bez zmian bo on jest z nimi połaczony oi bedzie normalnbie bagaznik zamykał
[ Dodano: 2006-05-23, 21:33 ]
a jakj masz otwierany bagaznik przez przycis w tylnej klapie bo tam jest taki siłownik ktorym mozesz otwierac bagaznik np z pilota chyba ze nowe scorpia maja cos innego ale ja podaje Ci na swoim przykładzie jak cos to pisz na GG to Ci pomoge |
_________________ Bylo scorpio 2.0 16V 95r LPG |
|
|
|
 |
bigdaaddy [Usunięty]
|
Wysłany: |23 Maj 2006|, 2006 21:45
|
|
|
| juby6 napisał/a: | | miałem na pilota ale pilot mi padł |
Jak to? Przestal dzialas po prostu pewnego dnia czy jakies uszkodzenie mechaniczne. Jesli to pierwsze to prowdopodobnie sie baterie rozladowaly i trzeba go ponownie zaprogramowac, 5 sekund roboty. |
|
|
|
 |
juby6 [Usunięty]
|
Wysłany: |23 Maj 2006|, 2006 22:00
|
|
|
ja juz sam nie wiem co jest z tym pilotem programowałem chyba z 10 razy i nic
to chyba cos innego .
no ale juz o pilocie zapomnijmy teraz chcę podłączyć alarm do swojego wieloryba no i potrzebuje trochę pomocy kto ma scorpia z 95 r. i wie cos prosze pisać interesuje mnie czy jak chcem podłączyć do centralnego zamka alarm co mam zrobić moze ktoś ma jakis opis jak tak to bede wdzięczny
a co do bagażnika to miałem otwieranego na pilota:)
a i jeszcze cos czy bagażnik jak podłączę alarm będzie mi sie tez otwierał taj jak na tamtym pilocie ?? |
| Ostatnio zmieniony przez juby6 |23 Maj 2006|, 2006 22:04, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Adam_2000

Auto: Volvo S90L, 2018, T5 AWD
|
Wysłany: |23 Maj 2006|, 2006 22:13
|
|
|
juby6, poszukaj w FAQ... chyba Rafał opisywał jak to wszystko podłączyć.
Jeżeli alarm ma wyjście sterujące ZC "plusem" to nie ma problemu, jeżeli "minusem", to musisz dołozyć przekaźniki.
Tak samo z kufrem... jeżeli alarm ma dodatkowy kanał i jest on sterowany niezależnie, to da się to wszystko podłączyć. |
_________________ Always look on the bright side of life |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |