|
Nasze przypadkowe spotkania na asfalcie |
| Autor |
Wiadomość |
IBOL [Usunięty]
|
Wysłany: |22 Cze 2005|, 2005 09:21 Nasze przypadkowe spotkania na asfalcie
|
|
|
Nie zauwazylem, aby takowy temat juz istnial a zapewne nie jednokrotnie zdarzy/lo sie nam spotkac jakiegos klubowicza na drodze, gdzie mamy zazwyczaj ograniczone mozliwosci kontaktu ale zawsze mozna pomachac, poswiecic swiatlami itp , choc nie zawsze zostanie sie zauwazonym.
Wczoraj dla przykladu zdawalo mi sie, ze widzialem samochod ARTNOW'a ... i trafnie go rozpoznalem bo charakterystyczne wgniecenie tylu po lewej stronie z wypadku z ciezarowka jednoznacznie przywiodlo mi go na mysl. Jade za nim, mrugam swiatlami, ... nic. Wyprzedzam, jade przed nim i nadal nic. W chwile pozniej doszlo do mnie, ze postanowil zostawic auto bratu i to on zapewnie prowadzil. Jak sadze zastanawial sie co za czubek i czego od niego chce |
|
|
|
 |
Marcin
-=Marcin=-

Auto: Honda CB500S / Toyota Camry
|
Wysłany: |22 Cze 2005|, 2005 09:33
|
|
|
napisz do Artura na PW o tym, to poinstruuje brata co i jak |
_________________ Było:
-Scorpio sedan; 2.0 DOHC; 1990r
-Scorpio sedan; 2.3 DOHC; 1996r
- Toyota Camry 2,2 DOHC; 1996r
Jest:
- Honda CB 500S 0,5DOHC; 1998r |
|
|
|
 |
COSSY [Usunięty]
|
Wysłany: |22 Cze 2005|, 2005 22:04
|
|
|
Najlepszy numer to ja miałem. Jadę sobie raz niedaleko Częstochowy i zatrzymuję się na światłach. Oczom nie wierzę a tu obok mnie zatrzymuje się Asia z całą ferajną róznych Fordów. Z niedowierzania mało nam gały nie wyszły. Fordy jechały na zlocik, cóż chciałem nie chciałem, pojechałem z nimi
Jaki ten świat jest mały |
|
|
|
 |
kuba

Auto: I nie ma Forda, nic już ni ma...
|
Wysłany: |24 Cze 2005|, 2005 09:35
|
|
|
| Spot na wyrazowie??? |
|
|
|
 |
Struna

Auto: XC90 2.9 biTurbo
|
Wysłany: |24 Cze 2005|, 2005 09:39
|
|
|
no pamiętam pamiętam Cossy z pasażerami się ładnie udal za nami na tor w wyrazowie |
_________________ www.gcstuning.pl
Chiptuning, Hamownia, Serwis/Wyłączanie DPF/FAP, Strojenie LPG, AFR |
|
|
|
 |
monter [Usunięty]
|
Wysłany: |24 Cze 2005|, 2005 21:12
|
|
|
| No wlasnie nie raz o tym myslalem. Nie wiem jak to zrobic zeby widzac Scorpio znaprzeciwka od razu wiedziec ze to z FST. Nie wiem moze naklejka jakas powiedzmy na przedniej szybie tam gdzie lusterko jest przyklejone ?? Cos w takim stylu aby od razu rzucalo sie w oczy. |
|
|
|
 |
IBOL [Usunięty]
|
Wysłany: |15 Lip 2005|, 2005 10:52
|
|
|
Kiedys myslalem, ze przydalby sie jakis wyswietlacz diodiwy z zaprogramowanymi napisami na tylnej szybkie ... wciskasz odpowiedni guziczek i pojawia sie:
1. Bujaj sie frajerze
2. Pozdrowienia od Klubu Scorpio
3. Wlacz swiatla
4. $%#($&*(&!!!
5. Dziekuje
6. ...
Co do rozpoznawania klubowiczow, to nie mam pomyslu ale faktem jest, ze ostatnio po Lodzi dla przykladu jezdzi coraz wiecej nie zrzeszonych Skorpiakow. |
|
|
|
 |
Struna

Auto: XC90 2.9 biTurbo
|
Wysłany: |15 Lip 2005|, 2005 16:59
|
|
|
też kiedys taki koncept miałem |
_________________ www.gcstuning.pl
Chiptuning, Hamownia, Serwis/Wyłączanie DPF/FAP, Strojenie LPG, AFR |
|
|
|
 |
IBOL [Usunięty]
|
Wysłany: |18 Lip 2005|, 2005 13:29
|
|
|
| ... a na okazje "ciekawszych" sytuacji sprezarke i 3 traby pod maska - efekt taki jak w TIRze. |
|
|
|
 |
Boni

Auto: VW T4 '92 2.5 LPG
|
Wysłany: |19 Lip 2005|, 2005 08:58
|
|
|
O kurde, jesteś geniusz! Miałem ochotę to kiedyś zrobić, ale nie miałem jak, a teraz nie skojarzyłem, że mam przecież zbędną sprężarkę od samopoziomowania tyłu, którą tymczasowo odłączyłem, muszę tylko zrobić do niej zbiorniczek, elektrozawór i trąbę, i będzie delikwentom naprzeciw samochodu łeb urywać razem z płucami! |
_________________ http://bs-blog.clouds-forge.eu |
|
|
|
 |
IBOL [Usunięty]
|
Wysłany: |19 Lip 2005|, 2005 11:24
|
|
|
| Ja nie mam sprezarki, wiec jak kiedys okazyjnie kupie caly komplet to cos takiego zmontuje pod osobnym przyciskiem - bedzie na wariatow i debili zajezdzajacych droge min. Podejrzewam, ze efekt piorunujacy. |
|
|
|
 |
Boni

Auto: VW T4 '92 2.5 LPG
|
Wysłany: |20 Lip 2005|, 2005 23:44
|
|
|
A jak. W autobusach se niektórzy nielegalnie zakładają takie syreny pneumatyczne, podobno z lokomotyw. O spr. powietrze w autobusie łatwo, a efekt taki, że nie tylko w koło autobusu co żyje ucieka na drzewo, ale i pasażerowie głuchną i schodzą na serce |
_________________ http://bs-blog.clouds-forge.eu |
|
|
|
 |
leo [Usunięty]
|
Wysłany: |21 Lip 2005|, 2005 08:40
|
|
|
A ja w ostatnią sobotę na moście w Zegrzu wyprzedziłem zgrabnego wiśniowego wielorybka na warszawskich numerach WZ, który miał nasz znaczek na tylnej klapie i chyba na tylnych lewych drzwiach (tam gdzie znaczek Ghia) więc trąbnąłem mijając i awaryjniakami pomrugałem, na co wielorybek zareagował w podobny sposób (zapewne widząć taki sam znaczek na mojej tylnej klapie).
Przyznam, że to spotkanie było bardzo miłe, więc apeluję do wszystkich, żeby weszli w posiadanie takiego znaczka - kontakt do Przemko!!!! |
|
|
|
 |
Marcin
-=Marcin=-

Auto: Honda CB500S / Toyota Camry
|
Wysłany: |21 Lip 2005|, 2005 08:56
|
|
|
| Cytat: | | kontakt do Przemko!!!! |
ja mam na tylnej szybie naklejke od Wegusa i nie ma d... żeby ktoś jej nie widział |
_________________ Było:
-Scorpio sedan; 2.0 DOHC; 1990r
-Scorpio sedan; 2.3 DOHC; 1996r
- Toyota Camry 2,2 DOHC; 1996r
Jest:
- Honda CB 500S 0,5DOHC; 1998r |
|
|
|
 |
IBOL [Usunięty]
|
Wysłany: |23 Lip 2005|, 2005 11:31
|
|
|
Niestety nie przebolalbym zadnej naklejki na swoim aucie - nawet klubowej ... zatem nie ma rady - trzeba trabic, blyskac, ... |
|
|
|
 |
|
|