|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
Problém Mirek Sierra Czech republik |
Autor |
Wiadomość |
blaza61
Auto: Ford Scorpio kombi 1995, Cosworth
|
Wysłany: |27 Lip 2022|, 2022 21:45 Problém Mirek Sierra Czech republik
|
|
|
Ford Transit Mk7 2006-2011 přední náprava.
Dokázali byste mi vyměnit přední nápravu na cestě okolo Szczecin, Gorzów Wielkopolski? Ve Švédsku jsem boural a mám rozbitou přední nápravu. Pravá strana je posunutá o 5 cm, takřka vytržený pravý silenblok, ohnutá tyč řízení, možná ohnutý tlumič, to znamená, vyměnit celou nápravnici a pravé rameno. Má někdo servis na této trase, kdo byste to dokázal opravit?
clear
405 / 5 000
Výsledky překladu
Przednia oś Ford Transit Mk7 2006-2011. Czy mógłbyś zmienić dla mnie przednią oś w drodze po Szczecinie, Gorzowie Wielkopolskim? Rozbiłem się w Szwecji i moja przednia oś jest zepsuta. Prawa strona przesunięta o 5 cm, prawy silenblock prawie wyrwany, drążek kierowniczy wygięty, może amortyzator wygięty, czyli wymiana całej osi i prawego ramienia. Czy ktoś ma serwis na tej trasie, który może to naprawić?
Mirek Koutník
+420 737 783 814
Děkuji Bláža |
_________________ FS sedan 2,9 Cosw. 24V6, r.v.92
FS sedan 2,9 Cosw. 24V6, r.v.96
FS kombi 2,9 Cosw. 24V6, r.v.95
EX FS sedan 2,5 TDi, 92KW r.v.97 |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |