|
Dostałem prace wymarzoną :) W końcu :) |
| Autor |
Wiadomość |
monter [Usunięty]
|
Wysłany: |8 Lip 2005|, 2005 22:16 Dostałem prace wymarzoną :) W końcu :)
|
|
|
Musze sie pochawalic !! A jak !!
Dzisiaj z partyzanta zadzwonilem do pewnego czlowieka i kazal mi jutro w garniaku o 8 rano stawic sie na miejscu pracy Rozmowy z nim toczylem od 10.10.2004 Praca byla obiecana ale szef mial problemy z uzyskaniem podpisania umowy koncesyjnej. Wcoraj ja w koncu podpisal Stanowisko; specjalista do spraw sprzedazy oraz sprzedawca floty Moje wymarzone stanowisko Jutro ide zapoznac sie z zasadami sprzedazy Nissana a docelowo bede sprzedawal Renault badz sam prowadzil Dacie
Jestem w niebie W koncu normala i wymarzona praca
I nigdy wiecej do jednokomorkowcow (w sensie handlarzy komisowych telefonami komorkowymi z ktorymi skonczylem na dzien przed zlotem)
Dziekuje za przeczytanie |
|
|
|
 |
megalith [Usunięty]
|
Wysłany: |8 Lip 2005|, 2005 22:23
|
|
|
GRATULACJE!
najwieksza frajda to robic to co sie lubi... i to najlepiej wychodzi |
|
|
|
 |
Asia [Usunięty]
|
Wysłany: |8 Lip 2005|, 2005 22:28
|
|
|
no bravo!! przyłączam się do gratulacji!
Powodzenia!
Jest dobrze i będzie jeszcze lepiej |
|
|
|
 |
Aro

Auto: 2 x 2,9: 91/96; noLPG/LPG; ghia/ghia
|
Wysłany: |8 Lip 2005|, 2005 22:47
|
|
|
No to się Monter zadał.
/bez emotikonu/ |
_________________ 2,9 12V '91 sedan "granatnik"
2,9 24V '96 sedan "papamobile"
1,9 i 3,0 jeździdła z VAG na gnojówkę |
|
|
|
 |
Asia [Usunięty]
|
Wysłany: |8 Lip 2005|, 2005 22:58
|
|
|
hihhh spoko Forda też będzie sprzedawał, nie Monter?
Kiedy wymieniasz swojego scorpiaka na nowsze? |
|
|
|
 |
Matth [Usunięty]
|
Wysłany: |9 Lip 2005|, 2005 00:06
|
|
|
pewno lada chwila bedzie sie wozil mega wypasionym cossim 98 z felami ala dealer... czegostam gratulejszons ):) |
|
|
|
 |
mmmk [Usunięty]
|
Wysłany: |9 Lip 2005|, 2005 02:56
|
|
|
gratulacje. mam podobny problem z praca daj jakies wskazowki
pozdrawiam
maciek |
|
|
|
 |
monter [Usunięty]
|
Wysłany: |9 Lip 2005|, 2005 06:47
|
|
|
mmmk spoko moge Ci dac wskazowki 3 lata na zielonej trawce + ciagle klotnie z bylym pracodawca (salon... reno ale inny naturalnie) + jego negatywne opinie telefoniczne (i stad te 3 lata) + jego pismo ze mu wisze 8,5 tys PLN....
to smutne jak jeden kretyn moze Ci utrudnic zycie
A tu trafia sie rzeczowy czlowiek ktoremu odpowiednio przedstawilem jak wygladala sprawa z poprzednikiem i uwierzyl mi. Opinie telefoniczna dostal taka jak kazdy inny - czyli ze Hubczak jest be, ze wisi kase, ze nie chce mu sie pracowac no i nie wiem co jeszcze. Tylko skoro tak to po chuj az prawie 2 lata mnie trzymal u siebie a nie zwolnil wczesniej ?? po co w lutym dostaje list gratulacyjny ze jestem zajebisy i ze mi baaardzo dziekuja a w grudniu okazuje sie ze musze odejsc bo nie mam predyspozycji rotfl
A jednokomorkowcy to takie epizody na czarno w ciagu tych 3 lat
mmmk jak chcesz prace to badz zawsze szczery na rozmowie i sie nie stresuj bo to zajebiscie widac.
Pozniej jak nie zapomne to wrzuce Wam skany tych dokumentow bo to zabawne jest |
|
|
|
 |
artin [Usunięty]
|
Wysłany: |9 Lip 2005|, 2005 08:36
|
|
|
| KONGRATULEJSZONS!!! |
|
|
|
 |
Pershing

Auto: .
|
Wysłany: |9 Lip 2005|, 2005 09:11
|
|
|
Moje gratulacje Ciezko jest znalezc normalnego pracodawce, ktory zapewni odpowiednie atmosfere do pracy, a gdy juz takiego znajdziesz to nawet najgorsza robote bedzie "złotą" |
|
|
|
 |
zajcev [Usunięty]
|
Wysłany: |9 Lip 2005|, 2005 09:41
|
|
|
Monter, ciesze sie ze wkoncu sie do ciebie los pracowniczy usmiechnal. Trzeba w takim razie pomyslnosc nowej pracy obsikac jakims pivkiem (mniejszym lub wiekszym)
pozdrowienia dla małżonki i Kacperka |
|
|
|
 |
monter [Usunięty]
|
Wysłany: |9 Lip 2005|, 2005 10:42
|
|
|
A dziekuje dziekuje za gratki i pozdro
Wlasnie sobie siedze w robicie. Fantastycznie spokojnie. Nic sie nie dzieje i jest totalny looozik Z koleka ktory wprowadza mnie w tajniki nissana wlasnie niedawno odbylismy "jazde probna" 300Z Woow do teraz jestem w niebie i jeszcze mi sie lapki trzesa To dopiero driftmaster Jeszcze czuje smrod gum
Reszta wrazen pozniej |
|
|
|
 |
zajcev [Usunięty]
|
Wysłany: |9 Lip 2005|, 2005 10:58
|
|
|
| kiedys chorowalem ciezko na 200SX, jakies 2 lata temu (zanim kupilem Scorpiaka) sie juz przymierzalem do tero z 2-litrowym motorkiem z turbina i 200 HP pod maska. tylko wroclawskie realia uswiadomily mi w takim aucie naprawy zawieszenia 2 razy do roku. ale frajda z jazdy furem z turbina jest fest. Monter - milej pracy |
|
|
|
 |
mmmk [Usunięty]
|
Wysłany: |9 Lip 2005|, 2005 11:42
|
|
|
| monter napisał/a: | | 3 lata na zielonej trawce + ciagle klotnie z bylym pracodawca |
no to mi zostalo jeszcze okolo 34 miesiecy to se odpoczne. poklocic sie w ostatniej firmie zapomnialem . a tak powaznie to ciagle mysle o wlasnej firmie. ostatnio wyslalem z 30 cv i listow mot i nikt sie nie odezwal. a jak znalazlem prace za 1000 zl i wszystko telefonicznie wydawalo sie super to na koniec rozmowy wyszlo,ze na dojazdy wydalbym 700zl. wiec nie pojechalem. ale co tam szukam i cos moze sie ruszy....
pozdrawiam
maciek |
|
|
|
 |
monter [Usunięty]
|
Wysłany: |9 Lip 2005|, 2005 20:33
|
|
|
Maly blad - jazdy probne byly 350Z
mmmk spokojnie ja wyslalem dokladnie 64 aplikacji i nikt poza funduszem emerytalnym sie nie odezwal a ich to mam daleko gdzies. A na wlasna dzialalnosc nie mam pomyslu. |
|
|
|
 |
|
|