|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
|
licznik |
| Autor |
Wiadomość |
panku [Usunięty]
|
Wysłany: |10 Lip 2005|, 2005 16:55 licznik
|
|
|
Witam,
mam pytanie czy licznik od Scorpika 2,9 z 90 roku (btw oferowany przez Wilima) będzie pasował do mojego 2.0 z tego samego rocznika (z wyglądu są takie same).
Dzięki za pomoc.
http://forum.ford-scorpio.pl/viewtopic.php?t=2636 |
|
|
|
 |
mmmk [Usunięty]
|
Wysłany: |10 Lip 2005|, 2005 19:57
|
|
|
zalezy czy piszesz o samym liczniku czy o calych zegarach? jak sa takie same z wygladu to liczniki tak. tylko czy aby napewno 2.9 mial tez elektryczny licznik?? a obrotomierz nie bedzie dzialal na 100%. tylko,ze to jest skladane i mozesz zostawic swoj. wtedy bedzie wszystko ok. ja tez mam od 2.9 i dziala.
pozdrawiam
maciek |
|
|
|
 |
panku [Usunięty]
|
Wysłany: |10 Lip 2005|, 2005 21:05
|
|
|
| Dokładnie chodzi mi o liczniki kilometrów przestały działać, prędkościomierz i obrotomierz działają OK |
|
|
|
 |
monter [Usunięty]
|
Wysłany: |11 Lip 2005|, 2005 00:18
|
|
|
| 2.9 podobnie jak 2.4 ma elektryczny licznik. Tylko byly 2 wersje zegarow (od wewnetrznej strony). Jedne mialy gwintowane koncowki a inne gladkie i to ustawione w innych miejscach. Z obrotomierzem wiem ze nie ma problemu z przerobka natomiast nie wiem jak z predkosciomierzem. |
|
|
|
 |
panku [Usunięty]
|
Wysłany: |11 Lip 2005|, 2005 13:27
|
|
|
Dzięki za info, mmmk wczoraj mnie postraszył na gg o potencjalnych problemach przekładki ale trudno - najwyżej będę szukał kolejnego licznika |
|
|
|
 |
mmmk [Usunięty]
|
Wysłany: |11 Lip 2005|, 2005 15:12
|
|
|
a tam zaraz postraszyl . co zlego to nie ja
pozdrawiam
maciek |
|
|
|
 |
panku [Usunięty]
|
Wysłany: |11 Lip 2005|, 2005 17:08
|
|
|
a nie, same problemy wymieniałeś albo sobie jakoś poradzę albo jw
search: sprzedam licznik
pozdrawiam
marek |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |