|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
|
Trrrrrach ... i po lince ... |
| Autor |
Wiadomość |
Art [Usunięty]
|
Wysłany: |14 Cze 2005|, 2005 13:43 Trrrrrach ... i po lince ...
|
|
|
Zerwała mi się linka od otwierania maski (na szczęście przy tej czerwonej dźwigni wewnętrznej).
Wymiana jest banalna, ale czy ktoś się orientuje czy taka sama linka była używana do wszystkich Scorpio (MkI, MkII, MkIII) czy były jakieś różnice?
Z tego co widzialem w mądrej książce, zaczepy przy zamku i dźwigni chyba są takie same pytanie tylko czy długość też.
No i czy można kupić podróbę czy tylko oryginał lub szrot ... Chyba że ktos ma na zbyciu, to poprosze na PW.
Jak na razie otwieram kombinerkami ...
Pzdr,
Art |
|
|
|
 |
mmmk [Usunięty]
|
Wysłany: |14 Cze 2005|, 2005 14:11
|
|
|
nie wiem czy sie roznia ale calkiem mozliwe. nie mam zdalnosci widzenia rzeczy schowanych(i temu czesto przeplacam) ale przejsciowka ma otwieranie tak jak wiekszosc samochodow czyli na dole deski z lewej strony. mk1 pod kierownica(odruch mam dalej,ze szukam tam pod kierownica ) no i w zwiazku z tym moga sie roznic albo dlugoscia albo mocowaniem. nie wiem(nie umiem sobie nawet przekombinowac czy to np ta sama dlugosc ale calkiem mozliwe). najlatwiej bedzie chyba kupic od mk1 bo tego jest najwiecej i najtaniej, bo jak powiesz,ze to do wieloryba to pewnie cana noramlna linka x3 a moze byc to samo.
pozdrawiam
maciek |
|
|
|
 |
Rafał A.(antek)

Auto: Mondeo
|
Wysłany: |14 Cze 2005|, 2005 16:15
|
|
|
| kup jakakolwiek, uzywka, podrobe byle do MK! moga sie roznic mocowaniami i dlugfoscia jak mmk napisal, po co kombinowac i tak taka do mk1 najszybciej pewnie mozna dostać |
_________________ Mechanika - Elektryka FORD
tel 791 054 854
Nasza lokalizacja na mapie:
http://tinyurl.com/qhaqjsk |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |