|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
|
swap z benzyny w busie |
| Autor |
Wiadomość |
arturrrr [Usunięty]
|
Wysłany: |22 Lut 2009|, 2009 18:26
|
|
|
A ja chcialbym zobaczyc jak ta Wasza rzezba zacznie jezdzic po drodze, tylko zeby nie zaczelo to cos latac czasem |
|
|
|
 |
Waski
FST Member 000

Auto: FF '94 1.3 hitleredyszyn NO LPG
|
Wysłany: |22 Lut 2009|, 2009 22:01
|
|
|
arturrrr, zapewniam Cie ze wiele jezdzi profesjonalnie zrobionych swapów ale większość robione przez ludzi bogatych a nie tych ktorzy chcą oszczędzic |
_________________ Uwaga! Zwracaj uwagę na treść i formę swojej wypowiedzi ! Zanim wciśniesz "Wyślij", przeczytaj i przemyśl co napisałeś !
Posty nie wnoszące absolutnie nic do tematu, a także obraźliwe i nietaktowne, mogą zostać usunięte bez podania przyczyn !
------------------------------------------------------
 |
|
|
|
 |
Boni

Auto: VW T4 '92 2.5 LPG
|
Wysłany: |23 Lut 2009|, 2009 07:01
|
|
|
BTW żebym nie wydał forsy na COŚ innego, to miałem niedawno przez chwilę chęć na kupienie sobie na zapas powerpacka od Lexi, V8 ze skrzynią i kawałkiem elektroniki, żeby kiedyś kiedyś spróbować wepchnąć do Scorpio, leży na szrocie nie bardzo daleko ode mnie.
Artur, jak laik mógł swapować scorpiowe 2.9 OHV do poloneza, to każdy może swapować, trzeba tylko mieć wolę - ale tak jest ze wszystkim w życiu, że tak filozoficznie powiem. |
_________________ http://bs-blog.clouds-forge.eu |
|
|
|
 |
arturrrr [Usunięty]
|
Wysłany: |23 Lut 2009|, 2009 10:41
|
|
|
| Waski napisał/a: | wiele jezdzi profesjonalnie zrobionych swapów ale większość robione przez ludzi bogatych a nie tych ktorzy chcą oszczędzic |
Waski tu chyba trafil w sedno sprawy,
- bo jezeli zacznie byc mowa o oszczedzaniu..a znajac polskie realia to tak bedzie- wtedy defeat zamiast swap nam wyjdzie.
To zajecie dla zdecydowanie nawiedzonych w temacie- tylko takim sie to udaje zeby mialo efekt . |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |