|
delikatny tuning |
| Autor |
Wiadomość |
DobryZiom [Usunięty]
|
Wysłany: |1 Mar 2005|, 2005 11:20
|
|
|
| Struna chyba nie myslisz ze piszac delikatny tuning mialem na mysli zalozenie blyszczacych siatelek prosto z choinki albo naklejki z pitbulem:p albo blyszczacej nakladeczki na wydech chodzi mi o poprawienie wygladu jak zrobili to naprzyklad koledzy zza granicy:p |
|
|
|
 |
kuba

Auto: I nie ma Forda, nic już ni ma...
|
Wysłany: |1 Mar 2005|, 2005 11:21
|
|
|
| No takie ładne nakladeczki to by na moim ślicznie wygladały. Czarne autko, srebrne nkładeczki, do tego alu 16" i oponki 225/50. Mniodek. Póki co musze jednak poprzestać na dokładnym wypucowaniu maszyny |
|
|
|
 |
Rafał A.(antek)

Auto: Mondeo
|
Wysłany: |1 Mar 2005|, 2005 11:36
|
|
|
| pershing - sedan przejściówka ze spojlerem tez fajnie wygalda. |
_________________ Mechanika - Elektryka FORD
tel 791 054 854
Nasza lokalizacja na mapie:
http://tinyurl.com/qhaqjsk |
|
|
|
 |
misio_23 [Usunięty]
|
Wysłany: |1 Mar 2005|, 2005 13:50
|
|
|
Ja blachę miałem zdrową to dałem nakładki na silikon,woda nie da rady..
Dwa lata minęły , na razie nic , zobaczymy co potem. |
|
|
|
 |
misio_23 [Usunięty]
|
Wysłany: |1 Mar 2005|, 2005 13:54
|
|
|
one do perły metalik też pasują , dzisiaj przysłali nakładki na progi a RS jest u lakiernika, niech przychodzi ta wiosna... jak wyjadę na wieś to .... |
|
|
|
 |
Struna

Auto: XC90 2.9 biTurbo
|
Wysłany: |1 Mar 2005|, 2005 13:57
|
|
|
Do każdego pasują Wielorybek ciemny się pięknie z nimi prezentuje - a jeszcze jak felasie ma takie jakby niklowane Forda to już wypas na max |
_________________ www.gcstuning.pl
Chiptuning, Hamownia, Serwis/Wyłączanie DPF/FAP, Strojenie LPG, AFR |
|
|
|
 |
lancer [Usunięty]
|
Wysłany: |2 Mar 2005|, 2005 16:10
|
|
|
| DobryZiom napisał/a: | tylko ze jak Przemko w WARTO ZOBACZYC wstawil linki do paru naprawde fajne zrobionych scorpionkow to wszyscy sie zachwycali jakie piekne ze mna na czele |
Ja się zachwycałem ????
Struna się zachwycał ???? chyba nie, więc nie wszyscy ajak ktoś się czymś zachwycać polecam stronkę http://www.wiejskituning.prv.pl/. To wam przejdzie ochota na oszpecenie samochodu Ford Scorpio. Czy nie możecie wydać kasy na co innego niż na jakiś pseudo tuning ala naklepunia na szybe tylną PIONIERR. może uderzyć w kierunku modyfikacji wersji podstawowych do wersji GHIA. A jeżeli ktoś chce mieć nietuzinkowy samochodzik to polecam Stronkę producenta kitcarów i wybudowanie AC 427 Cobra. Dla mnie pomysł z doklejeniem kawałka żywicy do zderzaka jest strasznie dziecinny |
| Ostatnio zmieniony przez lancer |2 Mar 2005|, 2005 21:53, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
mmmk [Usunięty]
|
Wysłany: |2 Mar 2005|, 2005 21:20
|
|
|
a mi link nie dziala
pozdrawiam
maciek |
|
|
|
 |
Struna

|
Wysłany: |3 Mar 2005|, 2005 12:22
|
|
|
heheh -albo kółka ma zawyżające duuużo wskazania :D:D no i jeszcze 2.0 DOHC
To z pewnością te brewki mu CX zmniejszają i tnie jak strzałka te 250 no ale stożek ma więc pewnie z 300 koni mu pod machą gada :D Ale już kiera to totalne przegięcie pyty - prawie jak w malczaku :D Kurcze - no ciekawe czy w pakiecie RS dawali takie fajne logo na maskę |
|
|
|
 |
Szuler [Usunięty]
|
Wysłany: |3 Mar 2005|, 2005 19:59
|
|
|
Mówcie co chcecie ale moim zdaniem ten bad look zrobiony jest bardzo profesjonalnie i wygląda nieźle. Ogólnie samochód wygląda całkiem sobie, ładne alusy, tylko oczywiście mógł sobie podarować tą wiejską naklejkę na masce... . A co do opisu samochodu i jego osiągach to nie komentuje bo nie ma czego - facet żyje chyba w alternatywnej rzeczywistości .
Pozdrawiam
Szuler |
|
|
|
 |
Rafał A.(antek)

|
Wysłany: |3 Mar 2005|, 2005 21:16
|
|
|
| no przecie to jest scorek z pakietem RS i z szeroką listwą. Tyel ze ten bad look przesadzony, połowe świateł zasłania:) |
tel 791 054 854
|
|
|
 |
Rafał A.(antek)

|
Wysłany: |3 Mar 2005|, 2005 22:05
|
|
|
jezzzu wy sie czepiacie
załatwcie mi spojler do astry |
tel 791 054 854
|
|
|
 |
Gierap [Usunięty]
|
Wysłany: |3 Mar 2005|, 2005 23:14
|
|
|
Co do Tuningu Scorpio,hm..jeżeli profrsjonalny to jestem za Jeżeli ma to być domówka to raczej nie
Sam mam założone 2 strumienice i ładny wydech końcowy Mugen,ale to tylko dla Mojej frajdy niż jakiegokolwiek tam tuningu |
|
|
|
 |
DobryZiom [Usunięty]
|
Wysłany: |4 Mar 2005|, 2005 09:44
|
|
|
| mozecie sie smiac ale akurat przod mi sie bardzo podoba i wyglada an robote profesjonalana wlasnie o takie cos mi chodzilo lekki tuning jakie listwy po bokach ladne duze fele i to wszytsko musze sobie zrobic taki przod w swoim ciekawe za ile zrobio mi to w polsce:D a i dostac taki zderzak:/ bo oczywscie nigdzie i nikt nie ma:( |
|
|
|
 |
Struna

|
Wysłany: |4 Mar 2005|, 2005 10:41
|
|
|
No przeca to standart - moje posiada takie progi i z tyłu na zderzaku taka nasadka - z przodu niestety nie mam no wydzior też mam inny 2 x 0,6 haineken ale co to za tuning. |
|
|
|
 |
|
|