|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
|
Wymiana przedniej grzanej szyby |
| Autor |
Wiadomość |
Adam_2000

Auto: Volvo S90L, 2018, T5 AWD
|
Wysłany: |22 Gru 2007|, 2007 00:13
|
|
|
| Struna napisał/a: | jasne, akurat mi po drodze szczecin |
No i żałuj... jedyne fahofce som w Szczecinie ;P |
_________________ Always look on the bright side of life |
|
|
|
 |
Stefan [Usunięty]
|
Wysłany: |22 Gru 2007|, 2007 00:21
|
|
|
Witam! Ja sie tym nie zajmuje! Pan ktory to robi ma "magiczne" urzadzenia i nawet konce pekniec(rozladowanie naprezen) nawierca! Pozdrawiam.Stefan. |
|
|
|
 |
luki34 [Usunięty]
|
Wysłany: |22 Gru 2007|, 2007 02:08
|
|
|
Widzę że zainteresowanie tematem spore .
Co do zielonego paska to szyba była wymieniana 2 lata temu na nową bo również poszła od kamienia. Z tą będę jeździł ile się da a jak będzie jakaś luźna kasa to się zainwestuje w nową.
A co do klejenia szyb to tak jak mówiłem kilka lat temu w lublinku również od kamienia pękła szyba na samym środku. Najpierw zrobił się taki pajączek a później poszło pęknięcie na jakieś 6 cm ale pęknięta byla tylko zewnętrzna szyba natomiast wewnętrzna była ok ( bo jak wiadomo szyba składa się z dwóch). Pan miał takie sprytne urządzenie którym to wszystko naprawił. pęknięcie zniknęło całkowicie i jest wogóle niewidoczne nawet bo bardzo dokładnym obejrzeniu a tam gdzie uderzył kamień to widać tak jakby była rozmazana kropelka wody. Majster dał na szybę 2 lata gwarancji. Jak już wspominałem to autko jeździ z tą szybą już prawie 5 lat i nic sie niedzieje.
Każde pęknięcie można skleić tylko im dłuższe to tym więcej zapłacimy za klejenie. |
|
|
|
 |
gufer-posepny

Auto: M 120d
Pomógł: 104 razy Wiek: 45 Dołączył: 08 Sie 2007 Skąd: Katowice
|
Wysłany: |23 Gru 2007|, 2007 14:22
|
|
|
| Jak takie ledwo widoczne na zielonym to nie tykać na razie . A kleić można . W końcu to nie jest pajęczynka a za to zabiorą dowód . |
_________________ W nocy wszystko jest czarne . |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |