|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
Prośba do wszystkich nowych użytkowników |
Autor |
Wiadomość |
Adam_2000
Auto: Volvo S90L, 2018, T5 AWD
|
Wysłany: |21 Lut 2006|, 2006 11:04 Prośba do wszystkich nowych użytkowników
|
|
|
Ponieważ, jak zauważyłem, coraz częściej zwracacie się z problemami dotyczącymi Scorpio bezpośrednio do mnie (a także do Speeda, Struny, czy Rafała), mam gorącą prośbę.
Przeglądnijcie najpierw forum korzystając z opcji SZUKAJ !
Jeżeli nie znajdziecie odpowiedzi na Wasz problem, wtedy opiszcie go w nowym temacie.
Wtedy przeczyta go dużo więcej użytkowników i razem na pewno coś wymyślimy. A sam temat, może być wielce pouczający dla innych.
Bezpośrednie zapytania dotyczące spraw technicznych Scorpio, poza tym, że dodatkowo nas obciążaja, nie pozostawiają po sobie żadnego śladu, a przecież ideą forum jest właśnie dzielenie się wiedzą i doświadczeniami.
Tak więc reasumując : nie piszcie na PW, GG, E-mail... czy telefonicznie (pomijam sprawy losowe ) jaki macie problem - zróbcie to na forum !
Dzięki za zrozumienie |
_________________ Istnieją dwa rodzaje ludzi: tacy, którzy myślą że władza działa w ich najlepszym interesie, oraz tacy którzy myślą |
Ostatnio zmieniony przez Adam_2000 |21 Lut 2006|, 2006 11:30, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |