| |
Ford Scorpio Team Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio |
 |
Ogólne - niesłowny sprzedawca na forum
rabbit1 - |15 Gru 2011|, 2011 21:41 Temat postu: niesłowny sprzedawca na forum witam.nie wiem czy ten temat zostanie usunięty ale chciał bym żeby moderator do tego przyłożył łapę i wstawił go w takie miejsce żeby każdy mógł przeczytać ponieważ nasz kolegaMyszarobi w balona.zamówiłem u niego linkę do hamulca ręcznego i minęło juz dwa tygodnie i nic.Kasę przelałem na konto odraz.Raz się dodzwoniłem to ściemnił ze komuś dał a on nie wysłał czy coś tam.teraz jak dzwonie to nie odbiera aż w końcu wyłączony telefon całkowicie.Kasa poszła się rąbać.myślałem że my na forum możemy na sobie polegać ale widzę że wśród nas są tacy którzy innych wyzyskują.niech ten post będzie przestroga dla innych którzy chcą z nim zawierać jakieś interesy.
pepi - |15 Gru 2011|, 2011 21:57
daj dane to ci wyśle tą linkę
po co się na tym forum ciskać
ja rozumiem twoją stronę
lukruś - |15 Gru 2011|, 2011 21:59
jakoś Mysza kilka rzeczy mi w autku zrobił i nie mam mu nic do zarzucenia za troche większe kwoty
to że nie odbiera tel. to normalne ja też bywa że tydzień nie odbieram jak mam za..jęć dużo
akurat Myszę znam z polecenia z innego forum i raczej wątpie żeby celowo i z rozmysłem wyłudził od ciebie pewnie niebagatelna kwote za tą linkę
jak to mawiają kraśc to miliony je..ść to kśięzniczki
playandwin24 - |15 Gru 2011|, 2011 22:00
To się nazywa reklama
Zysio - |15 Gru 2011|, 2011 22:02
Czekajmy na wypowiedź drugiej strony.
rabbit1 - |15 Gru 2011|, 2011 22:02
| pepicosi napisał/a: | | po co się na tym forum ciskać |
niech wszyscy wiedzą że są tacy wśród nas.
| pepicosi napisał/a: | | daj dane to ci wyśle tą linkę |
i znów płacić drugi raz??????no nie wiem...........
playandwin24 - |15 Gru 2011|, 2011 22:03
Pepi Ci gratis daje....
rabbit1 - |15 Gru 2011|, 2011 22:06
słuchajcie wszyscy dzwoniłem a wzasadzie dzwonie cały dzień w pewnym momencie było że abonament prowadzi rozmowe i zostanie poinformowany a za nie całe 10 sek.dzwonie i już nić w końcu tel.został wyłonczony aż do teraz ponieważ wysłałem sms-a i nie dostałem raportu także ma go wyłączony nadal.a ja czkam juz dwa tygodnie na to i potrzebna mi ta linka bo mam przegląd który juz dawno wyszedł i nic nie mogę zrobić
Jankes - |15 Gru 2011|, 2011 22:07
ide po cole i frytki...zaczyna sie
Kaban - |15 Gru 2011|, 2011 22:12
| playandwin24 napisał/a: | | Pepi Ci gratis daje.... |
pepicosi to dobry człowiek Co do sprawy to fakt, trochę to nie poważne zachowanie i też bym się wkurzył, ale druga strona się jeszcze nie wypowiedziała
Adam73 - |15 Gru 2011|, 2011 22:16
Mysza oszustem ???? BZDURA co najwyżej moze byc zawalony robotą.
ptaku - |15 Gru 2011|, 2011 22:25
Nie możżżżżżżżżżżliwe Mysza oszust kontakt z tym różnie ale oszust nie nie nie
rabbit1 - |15 Gru 2011|, 2011 22:27
| Adam73 napisał/a: | | Mysza oszustem ???? BZDURA co najwyżej moze byc zawalony robotą. |
ile można czekac ??????????
jak coś zamawiasz i masz to pilne to co nie wkurzył bys się?????to przynajmniej tel.mógł by odebrac jak 5 sekund wcześniej gadał i by nie było tego całego cyrku.
[ Dodano: |15 Gru 2011|, 2011 22:29 ]
| ptaku napisał/a: | | Nie możżżżżżżżżżżliwe Mysza oszust kontakt z tym różnie ale oszust nie nie nie |
wyżuciłem stówe w błoto bo na to wychodzi i co muszę zamówic jeszcze raz chyba że ten temat na forum go poruszy do odpowiedzialności
kondzio508 - |15 Gru 2011|, 2011 22:38
kurcze a moją linke z mk3 pociachałem diaksem wczoraj Jedna u Kevina jezdzi , nimam linek
rabbit1 - |15 Gru 2011|, 2011 22:48
jeśli szanowny kolega Mysza się odezwie na temat przesyłki to usune ten temat
Kevin Xy - |15 Gru 2011|, 2011 23:11
| kondzio508 napisał/a: | | Jedna u Kevina jezdzi , nimam linek |
a tam jezdzi ...
na balkonie lezy- czasu kompletnie brak
co do myszy to ma okres teraz, wiec troche wypadl z obiegu- inaczej, pewno chla
jak sie ogarnie to wysle- trzeba bylo mowic ze priorytetem
niech Ci pepi podesle a mysza z nim zalatwi i tyle
ford2fast - |16 Gru 2011|, 2011 16:28
Nie mam zamiaru bronić użytkownika Mysza jednak uważam zamieszczanie takich tematów na forum za mocno niesmaczne
Jeżeli uważasz , że zostałeś oszukany zgłoś sprawę policji i oni się tym zajmą
Zaśmiecanie forum i to jeszcze w dziale ogólnym to paskudny pomysł
pepi - |16 Gru 2011|, 2011 16:54
ja bym zrobił mowy dział żalu i płaczu
to potem jeden czy drugi by się dwa razy zastanowił
a policja to już przesada
coś mi się wydaje że ty też miałeś ciepło ze 2 razy przynajmniej
romku
ford2fast - |16 Gru 2011|, 2011 17:16
| Cytat: | | coś mi się wydaje że ty też miałeś ciepło |
Nigdy
A oszołomom trzeba dać odpór bo inaczej na łeb Ci wejdą
I chętnie zobaczyłbym się z tymi osobnikami w sądzie
A Ty przyznaj się ilu miałeś niezadowolonych klientów , którzy obsmarowywali Cię gdzie tylko się da ?
| Cytat: | | ja bym zrobił mowy dział żalu i płaczu |
To dobry pomysł , przynajmniej kibice takich "sensacji" mieliby swoje miejsce na bagienko
Adam73 - |16 Gru 2011|, 2011 18:48
| ford2fast napisał/a: | | kibice takich "sensacji" mieliby swoje miejsce na bagienko | Tyle że to bagienko woniałoby tak bardo że smród był by wyczuwalny na całym forum ,a tego raczej nie chcemy.
pepi - |16 Gru 2011|, 2011 19:24
| ford2fast napisał/a: | | A Ty przyznaj się ilu miałeś niezadowolonych klientów , którzy obsmarowywali Cię gdzie tylko się da ? | -tutaj żadnego
a w mym rejonie to jak dałem auto bez kasy i kasę trza było zapłacić to i owszem
to znaczy jestem 10 tys w plecy jak kiedyś policzyłem
i paru byłych znajomych mniej
zostałem mikołajem nie dość że prace dołożyłem to jeszcze części też
[ Dodano: |16 Gru 2011|, 2011 19:34 ]
a i jeszcze jedno może by zmienić temat postu bo tak głupio to się czyta a ja nikogo nie wydymałem
bo liczba mnoga jest
ford2fast - |16 Gru 2011|, 2011 20:39
| pepicosi napisał/a: | | tutaj żadnego |
Kwestia czasu i szczęścia
Pewnie prędzej czy później jakiś oszołom wypłynie
| pepicosi napisał/a: | | zostałem mikołajem nie dość że prace dołożyłem to jeszcze części też |
Nie Ty jeden , takich Mikołajów jest więcej - ale jakoś dziwnie nie zakładają na forum tematów typu :
"JAKIŚ BARAN WYDYMAŁ MNIE NA GRATY I ROBOTĘ "
pepi - |16 Gru 2011|, 2011 21:12
bo trza być twardym
ale niekiedy nerwy puszczają ja teraz piorę w mordę
tyle mojego
ford2fast - |16 Gru 2011|, 2011 21:15
| pepicosi napisał/a: | | bo trza być twardym |
I tak trzymać
| pepicosi napisał/a: | a i jeszcze jedno może by zmienić temat postu bo tak głupio to się czyta a ja nikogo nie wydymałem
bo liczba mnoga jest |
Rzeczywiście tytuł tematu jest sformułowano bardzo brzydko
Sugeruje , że FST to zgraja oszustów
pepi - |16 Gru 2011|, 2011 21:51
moja oferta nadal aktualna
mogę podesłać linkę autorowi
sobolaqe - |16 Gru 2011|, 2011 21:54
ale nie rozumiem czemu nie zamieszczac takich postow na forum ?
ostrzeganie przed nieczuciwym kupujacym czy sprzedajacym jest bardzo istotne wg mnie bo pozwala oszczedzic czas i nerrwy innym.
poki co znamy wersje jednej strony wiec poczekajmy na odpowiedz z drugiej strony.
jesli sprawa sie wyjasni pozytywnie to watek do kosza, ale jesli nie to znaczy ze cos jest nie tak i warto o tym pisac.
nie nazywalbym tez oszolomem kogos kto zaplacil za towar ktorego juz ponad 2 tyg niema i niemoze sie skontaktowac ze sprzedajacym. przyznacie chyba ze nie jest to zbyt komfortowa sytuacja.
ja sie nie dziwie, ale tak jak mowie nie przesadzajmy o niczyjej winiie poki nie wypowiedza sie obie strony.
rabbit1 - |16 Gru 2011|, 2011 22:10
| ford2fast napisał/a: | Rzeczywiście tytuł tematu jest sformułowano bardzo brzydko
Sugeruje , że FST to zgraja oszustów |
| pepicosi napisał/a: | a i jeszcze jedno może by zmienić temat postu bo tak głupio to się czyta a ja nikogo nie wydymałem
bo liczba mnoga jest |
no fakt może przesadziłem z tematem ale juz poprawiony.
[ Dodano: |16 Gru 2011|, 2011 22:18 ]
| pepicosi napisał/a: | moja oferta nadal aktualna
mogę podesłać linkę autorowi |
zaczekam jeszcze parę dni dostałem dziś sms-a bo wczoraj pisałem no i ponoć jest wysłana ale już tak raz słyszałem.
nie chce sobie robić wrogów bo pożniej nikt nie będzie chciał mi pomóc,chcę tylko otrzymać to za co zapłaciłem.wy wszyscy go znacie ja dopiero poznaje myślałem że tu zmuszę go żeby chociaż się odezwał skoro telefonu nie odbiera ale nic z tego.nie zamierzam dalej tego kontynuować bo napisałem wszystko co miałem napisać i uważam temat za zamknięty.
ford2fast - |16 Gru 2011|, 2011 23:12
| rabbit1 napisał/a: | | no fakt może przesadziłem z tematem ale juz poprawiony |
Tutuł wygląda już lepiej
| sobolaqe napisał/a: | | nie nazywalbym tez oszolomem kogos kto zaplacil za towar ktorego juz ponad 2 tyg niema i niemoze sie skontaktowac ze sprzedajacym |
Nie miałem na myśli założyciela tego wątku , ale faktem jest że czasami używam zbyt mocnych słów i dosadnych wyrażeń
modzian - |17 Gru 2011|, 2011 00:55
wy sie produkujecie, a poki co glowny zainteresowany nie odniosl sie do tematu.
mariusz_technik - |17 Gru 2011|, 2011 09:36
ale lipa, Mysza jest znany w środowisku i nie sądzę aby celowo taki numer zrobił, jestem przekonany że sprawa się wyjaśni
ford2fast - |17 Gru 2011|, 2011 09:40
| modzian napisał/a: | | wy sie produkujecie, a poki co glowny zainteresowany nie odniosl sie do tematu. |
Ale czytał
pepi - |17 Gru 2011|, 2011 09:42
ja tam rozumiem 2 strony
każdemu może się podobnie zdarzyć
modzian - |17 Gru 2011|, 2011 22:09
| ford2fast napisał/a: |
Ale czytał |
to dziwne ze sie nie odniosl do stawianych mu zarzutów:D
Waski - |17 Gru 2011|, 2011 22:15
A gdyby tu było przedszkole w przyszłości i wasz synek mały…, którego jeszcze nie macie, ale mieć możecie…
VIK - |18 Gru 2011|, 2011 08:21
SPRAWDZIĆ, czy nie KSIĄDZ
wieloryb - |18 Gru 2011|, 2011 12:06
| ford2fast napisał/a: |
A gdyby tu było przedszkole w przyszłości i wasz synek mały…, którego jeszcze nie macie, ale mieć możecie… |
| VIK napisał/a: | SPRAWDZIĆ, czy nie KSIĄDZ | o w ryj, tylko czekałem na takie wpisy
parówkowym skrytożercom mówimy zdecydowane NIE!
ford2fast - |18 Gru 2011|, 2011 12:50
| wieloryb napisał/a: | | ford2fast napisał/a: |
A gdyby tu było przedszkole w przyszłości i wasz synek mały…, którego jeszcze nie macie, ale mieć możecie… |
| VIK napisał/a: | SPRAWDZIĆ, czy nie KSIĄDZ | o w ryj, tylko czekałem na takie wpisy
parówkowym skrytożercom mówimy zdecydowane NIE! |
Sam jestem dumny z tego wpisu
pandy - |18 Gru 2011|, 2011 13:00
| ford2fast napisał/a: | Nie mam zamiaru bronić użytkownika Mysza jednak uważam zamieszczanie takich tematów na forum za mocno niesmaczne
Jeżeli uważasz , że zostałeś oszukany zgłoś sprawę policji i oni się tym zajmą
Zaśmiecanie forum i to jeszcze w dziale ogólnym to paskudny pomysł |
Sam nie tak dawno pisales cos o polamanych swiatelkach, ja zostalem oszukany na wyzsza kwote przez kogos z forum, nie pisalem bo osoba byla moderatorem i doszedlem do wniosku ze widac akceptowane jest to ze zlodzieje sa u waldzy - na policje nie poszedlem bo zgodnie z obowiazujacym prawem jesli wartosc jest nizsza niz bodajze 268zl to umarza sie sprawe z urzedu ( nie jest to przestepstwo a zwykle wykroczenie i nikt sie nie bedzie tym zajmowal)
wiecej u wspomnianej osoby nic nie zamowie i tyle bo jesli dla kogos 200zl wazniejsze jest niz nazwisko to jego problem. Ja staram sie wywiazac z transakcji i to dla mnie wazne.
VIK - |18 Gru 2011|, 2011 13:06
Wesoły Romek
Julek - |18 Gru 2011|, 2011 13:19
| pandy napisał/a: | | na policje nie poszedlem bo zgodnie z obowiazujacym prawem jesli wartosc jest nizsza niz bodajze 268zl to umarza sie sprawe z urzedu ( nie jest to przestepstwo a zwykle wykroczenie i nikt sie nie bedzie tym zajmowal) |
To nieprawda - wartość przedmiotu ma znaczenie w przypadku kradzieży. W przypadku oszustwa, wartość nie ma znaczenia i nie można z tytułu niskiej wartości umorzyć postępwania. Tak więc, kiedy nie ma innej możliwości - należy jednak zgłaszać sprawę odpowiednim organom i tyle. W końcu od tego są.
VIK - |18 Gru 2011|, 2011 13:21
Hammonda??
ford2fast - |18 Gru 2011|, 2011 13:39
| pandy napisał/a: | | Sam nie tak dawno pisales cos o polamanych swiatelkach |
Udowodnij
| pandy napisał/a: | | akceptowane jest to ze zlodzieje sa u waldzy |
Patrząc na składy kolejnych rządów naszego kraju jestem skłonny przychylić się do tej opinii
bingo - |18 Gru 2011|, 2011 16:06
| pandy napisał/a: | | bo zgodnie z obowiazujacym prawem jesli wartosc jest nizsza niz bodajze 268zl to umarza sie sprawe z urzedu | - to byśmy mieli super prawo, jak by tak było ... nic tylko kraść
jedyna sprawa, że z innego paragrafu odpowiadasz, i masz albo wykroczenie, albo przestępstwo.
pandy - |18 Gru 2011|, 2011 17:29
| Speedo napisał/a: | | pandy napisał/a: | | nie pisalem bo osoba byla moderatorem i doszedlem do wniosku ze widac akceptowane jest to ze zlodzieje sa u waldzy |
skoro nie pisales, to skad moglismy wiedziec, ze sa i to akceptowac? |
z tych samych powodow o ktorych juz to wspomniano - sa osoby ktore sie lepiej znaja i koszula blizsza cialu - a ze watroba mnie boli dalej to inna sprawa. Tyle w temacie - ktos byl moderatorem, juz nie jest, wiecej u tej osoby nic wezme i tyle - a jakbym chial sie odegrac to zglosilbym sprawe do urzedu skarbowego a nie na policje - w policje kazdy wbija -urzad skarbowy tylko czekac zeby mu dac powod do przywalenia grzywny z ustawy karno skarbowej i tyle w temacie.
[ Dodano: |18 Gru 2011|, 2011 17:32 ]
| ford2fast napisał/a: | | pandy napisał/a: | | Sam nie tak dawno pisales cos o polamanych swiatelkach |
Udowodnij
|
nie bede nic udowadnial - zalozyles watek o przyciemnianych swiatelkach ktore przyjechaly polamane bo niefrasobliwy (to najlagodniejsze okreslenie stanu intelektualnego sprzedawcy) zapakowal je w strecha i AFAIR folie babelkowa.
| ford2fast napisał/a: | | pandy napisał/a: | | akceptowane jest to ze zlodzieje sa u waldzy |
Patrząc na składy kolejnych rządów naszego kraju jestem skłonny przychylić się do tej opinii |
miedzy innymi i to mialem na mysli - dla wielu wlasne nazwisko ma mniejsza wartosc niz kilka grajcarow.
rabbit1 - |18 Gru 2011|, 2011 17:41
| pandy napisał/a: | | miedzy innymi i to mialem na mysli - dla wielu wlasne nazwisko ma mniejsza wartosc niz kilka grajcarow. |
na opinie robisz latami a stargać ją idzie w 5 sek.
pepi - |18 Gru 2011|, 2011 18:04
panowie każdemu może się zdarzyć zawalić
tylko co potem z tym zrobimy
to już ina sprawa
przemoroxette - |18 Gru 2011|, 2011 18:15
| pandy napisał/a: | | miedzy innymi i to mialem na mysli - dla wielu wlasne nazwisko ma mniejsza wartosc niz kilka grajcarow. |
Bo oto chodzi. Nieważne co o tobie mówią ważne żeby nie przekręcali nazwiska
ford2fast - |18 Gru 2011|, 2011 19:27
| pandy napisał/a: | ford2fast napisał/a:
pandy napisał/a:
Sam nie tak dawno pisales cos o polamanych swiatelkach
Udowodnij
nie bede nic udowadnial - zalozyles watek o przyciemnianych swiatelkach ktore przyjechaly polamane bo niefrasobliwy (to najlagodniejsze okreslenie stanu intelektualnego sprzedawcy) zapakowal je w strecha i AFAIR folie babelkowa. |
Nigdy nie zakładałem takiego wątku
Chyba masz większe kłopoty z pamięcią niż ja
Dlatego też prosiłem Cię o wskazanie tego wątku aby wskazać w ten sposób , że mijasz się z prawdą
pandy - |18 Gru 2011|, 2011 19:46
| ford2fast napisał/a: | | pandy napisał/a: | ford2fast napisał/a:
pandy napisał/a:
Sam nie tak dawno pisales cos o polamanych swiatelkach
Udowodnij
nie bede nic udowadnial - zalozyles watek o przyciemnianych swiatelkach ktore przyjechaly polamane bo niefrasobliwy (to najlagodniejsze okreslenie stanu intelektualnego sprzedawcy) zapakowal je w strecha i AFAIR folie babelkowa. |
Chyba masz większe kłopoty z pamięcią niż ja
Dlatego też prosiłem Cię o wskazanie tego wątku aby wskazać w ten sposób , że mijasz się z prawdą |
Rozumiem ze nie kupowales przyciemnianych lamp tylnich i nie przyjechaly one do Ciebie uszkodzone? Nie wiem jak dziala forum jesli post trafia do kosza - czy jest widoczny w hisorii wyszukiwania - w zwiazku z tym ze niemoge szybko znalezc tego fragmentu to musze przeprosic za to ze cos takiego mialo miejsce - co do mojej pamieci - bardzo mozliwe ze szwankuje jakkolwiek przyciemniane swiatelka do Mk2(1?) wydaje mi sie ze przewinely sie w przeszlosci.
kondzio508 - |18 Gru 2011|, 2011 19:56
tak Sprzedawca z tego co Pamietam był Van , a kupującym F2F .
ford2fast - |18 Gru 2011|, 2011 20:19
| Speedo napisał/a: | | jemu chodzi, ze nie zakladal watku "uwaga oszusci van trzepnal mnie w rogi" tylko zalozyl watek "sprzedam lampy ktore mi wyslal van i sie polamaly" |
I to też nie jest prawdą
Możliwe natomiast jest , że zamieściłem ogłoszenie o sprzedaży brzydkich lamp
| pandy napisał/a: | | jakkolwiek przyciemniane swiatelka do Mk2(1?) wydaje mi sie ze przewinely sie w przeszlosci. |
Dobrze Ci się wydaje
pablo19 - |18 Gru 2011|, 2011 20:28
| ford2fast napisał/a: | | Speedo napisał/a: | | jemu chodzi, ze nie zakladal watku "uwaga oszusci van trzepnal mnie w rogi" tylko zalozyl watek "sprzedam lampy ktore mi wyslal van i sie polamaly" |
I to też nie jest prawdą
Możliwe natomiast jest , że zamieściłem ogłoszenie o sprzedaży brzydkich lamp
... | He he, na ile sposobów psa można nazwać psem?
ford2fast - |18 Gru 2011|, 2011 20:32
| pablo19 napisał/a: | | na ile sposobów psa można nazwać psem? |
Policz
pandy - |18 Gru 2011|, 2011 20:33
| Speedo napisał/a: | jemu chodzi, ze nie zakladal watku "uwaga oszusci van trzepnal mnie w rogi" tylko zalozyl watek "sprzedam lampy ktore mi wyslal van i sie polamaly"
idac tym tropem rabbit powinien zalozyc temat "sprzedam linke, lokalizacja nieznana, gdzies miedzy pulawami a radzionkowem" |
coz poczac - przeprosilem f2f choc jak mi sie wydaje nie minalem sie z prawda - a ze f2f wybral by sie wyzalic sprzedaz uszkodzonych lamp - niektorzy nie mieli szczescia dostac nawet uszkodzonych rzeczy i w zwiazku z tym nie mieli szansy wystawic na sprzedaz czegos (no chyba ze wybraliby wystawienie na sprzedaz opcji kupna czegos co nie jest pewne czy istnieje) - ja nigdzie nie napisalem ze ze watek byl zatytulowany ze go ktos wykrecil na cos... a ze z tresci to wynikalo... no coz... jesli wyzalanie sie nie bylo intencja f2f to zwyczajnie mu nie wyszlo...
sorry ze zapytam ale czy Ty przypadkiem f2f nie jestes milosnikiem kotow (tzw kociarz)?
ford2fast - |18 Gru 2011|, 2011 20:36
| pandy napisał/a: | | f2f wybral by sie wyzalic |
Wygląda mi to na kłamliwą interpretację
rabbit1 - |18 Gru 2011|, 2011 20:46
| ford2fast napisał/a: | | Wygląda mi to na kłamliwą interpretację |
nie będziemy się kłócić co i jak kiedyś było ważne co teraz jest
ford2fast - |18 Gru 2011|, 2011 20:52
Tu było coś co usunąłem
rabbit1 - |18 Gru 2011|, 2011 21:02
mam prośbe do moeratora aby umieścił ten temat w koszu ponieważ dalsze kontynuowanie nie ma sensu.........Temat Kosz.
masa300789 - |18 Gru 2011|, 2011 21:13
Co do lamp to akurat nie przeklamujac nic to brzmialo ogloszenie podobnie jak opisal Speedo i nie bylo to o sprzedazy brzydkich lamp tylko szczegolowo opisane od kogo i w jaki sposob byly zapakowane a jesli mialo ogloszenie dotyczyc tylko sprzedazy lamp brzmialoby +sprzedam brzydkie lampy+a tak wszyscy ktorzy to czytali wiedzieli o co i o kogo biega .A co do polemik z Romanem to panowie ciezko bedzie
pandy - |18 Gru 2011|, 2011 21:17
| ford2fast napisał/a: | | pandy napisał/a: | | f2f wybral by sie wyzalic |
Wygląda mi to na kłamliwą interpretację |
klamliwa? widac napisales w taki sposob ze taka intepretacja byla mozliwa (nie mialem zadnego interesu by klamac - oczywiscie mozesz sugerowac ze klamie bezinteresownie ale to akurat nie ma wiekszego znaczenia dla mnie)
ford2fast - |18 Gru 2011|, 2011 21:17
| masa300789 napisał/a: | A co do polemik z Romanem to panowie ciezko bedzie |
Staram się posługiwać czystą logiką
pandy - |18 Gru 2011|, 2011 21:22
| masa300789 napisał/a: | Co do lamp to akurat nie przeklamujac nic to brzmialo ogloszenie podobnie jak opisal Speedo i nie bylo to o sprzedazy brzydkich lamp tylko szczegolowo opisane od kogo i w jaki sposob byly zapakowane a jesli mialo ogloszenie dotyczyc tylko sprzedazy lamp brzmialoby +sprzedam brzydkie lampy+a tak wszyscy ktorzy to czytali wiedzieli o co i o kogo biega .A co do polemik z Romanem to panowie ciezko bedzie |
e tam zaraz ciezko - po prostu schodzenie ponizej pewnego poziomu uwazam za bezcelowe i tyle w temacie. A ogloszenie mialo wlasnie taki a nie inny charakter a ze dzial byl sprzedam - no coz jeden jedzie do Krakowa z Szczecina przez Wroclaw a inny kupuje bilet z Tegla przez Dubai.
masa300789 - |18 Gru 2011|, 2011 21:23
Poprostu dojrzale i przekorne pisanie a emocje na samym koncu
[ Dodano: |18 Gru 2011|, 2011 21:25 ]
Aaaa tam, kiedys sie przyzna jak ono brzmialo naprawde
Waski - |18 Gru 2011|, 2011 21:29
| pandy napisał/a: | | doszedlem do wniosku ze widac akceptowane jest to ze zlodzieje sa u waldzy |
pandy obrażasz mnie tym tekstem ale to Twoja sprawa
pandy - |18 Gru 2011|, 2011 21:31
| ford2fast napisał/a: | | masa300789 napisał/a: | A co do polemik z Romanem to panowie ciezko bedzie |
Staram się posługiwać czystą logiką |
uuu panie...
http://pl.wikipedia.org/wiki/Epistemologia
http://pl.wikipedia.org/wiki/Logika_wolna
http://pl.wikipedia.org/wiki/Logika_modalna
http://pl.wikipedia.org/w...arto%C5%9Bciowa
http://pl.wikipedia.org/wiki/Logika_rozmyta
http://pl.wikipedia.org/w...tuicjonistyczna
i pewnie jeszcze sporo innych...
[ Dodano: |18 Gru 2011|, 2011 21:34 ]
| Waski napisał/a: | | pandy napisał/a: | | doszedlem do wniosku ze widac akceptowane jest to ze zlodzieje sa u waldzy |
pandy obrażasz mnie tym tekstem ale to Twoja sprawa |
nie - nie napisalem ze kazdy u wladzy to zlodziej ale by bylo wszystko jasne - nie uwazam ze Waski to zlodziej mimo ze jest u wladzy - zreszta wiesz o kim pisalem jak mi sie wydaje
mam nadzieje ze przyjmiesz moje przeprosiny
Waski - |18 Gru 2011|, 2011 21:39
wiem o kim pisałeś i jak sam zresztą wiesz sprawa została z naszej forumowej strony załatwiona więc wypadało by przy takim opisie sytuacji dopisać że wydawało Ci się ale okazało się inaczej
nie obraziłem się więc przeprosin nie przyjmuje bo nie sa potrzebne
staramy się jako administracja dbać o to żeby tych kantów było jak najmniej ale nic na to nie poradzimy jak userzy będą się kantowali
tymczasem zarządzam bezwzględne milczenie w tym temacie dopóki sprawa się nie rozwiąże lub Mysza okresli swoje stanowisko i dobrowolnie podda sie karze ukamienowania na lubinskim rynku w pasterke w wigile
Pozdrawiam
Mysza - |18 Gru 2011|, 2011 22:08
O kurde, 5 stron o mnie? Jak miło! Aż mi się czytać nie chce tego wszystkiego. No fakt, opóźnienie się jakieś wkradło, ale zarobiony byłem, jak wyjeżdzałem z domu poczta była jeszcze, a jak wracałem to już zamknięta. Bratanek miał posłać, nie posłał w terminie. Jutro mam chwilę więc sprawdzę, jeśli paczka wysłana to sory za opóźnienie kolego Rabbit, jak nie wysłana to przelewam Ci te 80 zł, bo przejawów konfidencji nie będę wspierał. I nie mówię tu o tym wątku, tylko o pięknej wiadomości na PW. A po tym co mi tu wypisujesz jestem skłonny stwierdzić że stan nawet nowej linki kupionej w ASO i wysłanej przeze mnie do Ciebie i tak nie będzie satysfakcjonujący. Za 80 zeta reklama jak nic
F2f, nie pisz że czytałem bo nie czytałem, dopiero teraz przekartkowałem ten temat, więc jakąś inną logiką się posługujesz chyba. Ale domyślam się że to uraz za niedotrzymanie terminu Jednak przyznaj że chłodniczka po czasie bo po czasie ale przyszła śliczna
Wąski, kamienowanie spoko, ale na pasterkę mi każesz przyjść?
pandy - |18 Gru 2011|, 2011 22:16
| Waski napisał/a: | wiem o kim pisałeś i jak sam zresztą wiesz sprawa została z naszej forumowej strony załatwiona więc wypadało by przy takim opisie sytuacji dopisać że wydawało Ci się ale okazało się inaczej |
Tzn? ja nie wiem o jakim zalatwieniu mowisz - pretensje mialem wylacznie do jednej osoby i tyle w temacie - dlatego wiedzac ze wiesz dziwie sie ze tak napisales jak napisales - z mojego punktu widzenia sprawa wcale nie zostala zalatwiona a ze ktos tam jeszcze mogl miec klopoty i dlatego cos sie wydarzylo... ja nie mialem w tym zadnego udzialu.
| Waski napisał/a: |
nie obraziłem się więc przeprosin nie przyjmuje bo nie sa potrzebne
|
no mam taka cicha nadzieje ze tylko napisales tak by podrzec troche szat wzorem Rejtana
staramy się jako administracja dbać o to żeby tych kantów było jak najmniej ale nic na to nie poradzimy jak userzy będą się kantowali
|
jasne ale napisalem nie dlatego ze ktos mnie przewalil na dwie stowy tylko dlatego ze f2f san skorzystal do prawa wyzalenia sie a komus chcial tego prawa odmowic lub przedstawic prawo wyzalenia w kategoriach obrabiania czyjegos zadka - wychodze z zalozenia ze jesli ktos chce powiedziec ze stala mu sie krzywda to powinien miec do tego prawo.
tymczasem zarządzam bezwzględne milczenie w tym temacie dopóki sprawa się nie rozwiąże lub Mysza okresli swoje stanowisko i dobrowolnie podda sie karze ukamienowania na lubinskim rynku w pasterke w wigile
Pozdrawiam |
ja korzystam z prawa wypowiedzi by wyjasnic ewetualne niedomowienia i tyle.
rowniez Pozdrawiam.
rabbit1 - |18 Gru 2011|, 2011 22:17
| Mysza napisał/a: | | jeśli paczka wysłana to sory za opóźnienie kolego Rabbit, jak nie wysłana to przelewam Ci te 80 |
jak już coś to 90zł taka była umowa i tyle zostało przelane.poczta pocztą ale telefonu nie odbierałeś i napisałeś że wysłane w sms-ie i nie chodzi tu reklame tylko o opinie na którą sie pracuje latami i zaufanie
Mysza - |18 Gru 2011|, 2011 22:24
Przepraszam, faktycznie 90,-
Napisałem w SMSie że poszła, bo taką dostałem informację.
Nie podpisywałem w umowie o usługi telekomunikacyjne aneksu że muszę odbierać i nie jestem niewolnikiem swojego telefonu. Do tych co mam w książce oddzwaniam. Dziękuję za uwagę.
ford2fast - |18 Gru 2011|, 2011 22:30
Dziękuję za wyróżnienie , jeszcze nikt nie używał tego tytułu wobec mnie
rabbit1 - |18 Gru 2011|, 2011 22:55
| Mysza napisał/a: | | Nie podpisywałem w umowie o usługi telekomunikacyjne aneksu że muszę odbierać i nie jestem niewolnikiem swojego telefonu. Do tych co mam w książce oddzwaniam. |
słuchaj nie chce sobie robić wrogów ale jak już czytałeś cały temat bo wyszło z tego co wyszło i pisałem bodajrze na PW to to było pilne a nie tyle czasu czekać
Waski - |18 Gru 2011|, 2011 23:07
pandy, nie mam o nic do Ciebie pretensji - chyba coś Ci po prostu swego czasu o tym wszystkim napisałem na PW i wyjaśniłem w paru zdaniach
chociaż może mi się pomyliło i to nie Tobie
a tymczasem żeby zbędnego pisania nie produkowac temat zamykam
coś się zmieni to kolega rabbit1 lub Mysza proszeni o info na PW to odblokuje w celu dopisania poytywnego finału
Pozdrawiam
Wąski
|
|