| |
Ford Scorpio Team Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio |
 |
Elektryka - Jak dobrać sterownik Airbag do wieloryba '94 (stara buda)
kedzierskij - |4 Maj 2006|, 2006 13:12 Temat postu: Jak dobrać sterownik Airbag do wieloryba '94 (stara buda) Witam. Wysiadł mi moduł jak w temacie. Elektryk orzekł że musze poszukać identycznego gdyż zaleznie od instalacji bywają różne modułyi w tym samochodzie. Niestety identycznego nie mogę znaleźć. Szukam głównie na allegro. Na etykiecie sterownika sa napisy np GRANADA/SCORPIO potem numery w rodzaju 94GG 14B056 CB poniżej nad kodem kreskowym jest również kod cyfrowy. Gniazdo wtykowe dwa rzędy pinów z czego jeden rząd wypełniony jest mniej więcej do połowy długości gniazda.
Czy rzeczywiście musze szukać identycznego modułu tzn z identycznymi napisami?
Jeśli nie to które dane są istotne żeby moduł pasował.
Łączę pozdrowienia.
mmmk - |4 Maj 2006|, 2006 13:16
jak masz dokladny nr czesci to nie powinno byc problemu. tyle tego jest na czesci. moze nawet na forum zztop2 albo cudak bedzie mial. ja mialem podobnie jak szukalem kompa do absu i znajac numery czesci dalo rade
pozdrawiam
maciek
fiebik - |4 Maj 2006|, 2006 18:07
| Cytat: | | Airbag do wieloryba '94 (stara buda) | Hmm, to do wieloryba czy do starej budy w końcu szukasz? Bo w polu Auto to tak jakby wogóle masz przejściówkę.
Kevin Xy - |4 Maj 2006|, 2006 18:17
granada/scorpio- w tym roczniku pewnikiem mk2
Szuler - |4 Maj 2006|, 2006 22:19
Pewnikiem to ja mam 94, a wieloryb - więc jednak nie wiadomo co kolega ma...
Pozdrawiam
Szuler
kedzierskij - |5 Maj 2006|, 2006 09:06
No włożyłem zdjęcie. Nie mojego ale takiego samego. W warsztatach mówia na niego wieloryb więc powtarzam. Jeśli nie wieloryb to jaki może mieć przydomek mój skorpion 2.5 z wytryskiem? Łączę pozdrowienia.
mmmk - |5 Maj 2006|, 2006 15:50
z duzym tylkiem
pozdrawiam
maciek
p.s. ja tak gadam na wszystkie kombi wiec nie odbieraj tego osobiscie a do cudaka dzwoniles?? bo on przeciez niedawno rozieral przejsciowke to moze juz byla z poduszkami (tego to nie wiem)
|
|