| |
Ford Scorpio Team Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio |
 |
Ogólne - Wrocławianie zgloscie sie !!!
Runo - |26 Paź 2005|, 2005 21:04 Temat postu: Wrocławianie zgloscie sie !!! witajcie
jak moze juz czytaliscie w innych tematach, zalozylem gaz i mam problem.... nie wiem juz o co chodzi, i mam takie pytanie czy ktos z wroclawia lub okolic zna sie na instalacji tego gazu.... pomoze mi to zrobic, lub kto ma czas, zeby przelozyc na czujnik polozenia przepustnicy itp.... bo nie wiem co padlo a nie chce wymieniac niepotrzebnych rzeczy. DLA MNIE NAJODPOWIEDNIEJSZYM TERMINEM BYLA BY SOBOTA KOLO 10..... blagam pomozcie mi bo mnie kurwica bierze juz na maksa !!! piszcie albo tutaj albo na gg
sierars1 - |27 Paź 2005|, 2005 00:20
zgłoś sie epod ten adres co na dole jest
Runo - |27 Paź 2005|, 2005 00:23
wiesz, rozmawialem z nim na skype... i jakos nie chcial ze mna gadac, poza tym ile moze mnie skasowac za wyregulowanie tego i zrobienie co trzeba ?
sierars1 - |27 Paź 2005|, 2005 00:27
może nie tyle co nie chciał tylko mniał kupe roboty bo terminy z tego co wiem to mniał obłożone do końca miesiąca.
A regulacja nie wiem 40zł.
Runo - |27 Paź 2005|, 2005 00:30
jak mi Ci partacze nie wyreguluja tego jutro zeby chodzilo idealnie, to jade do niego, i naprawiam ( poprawiam) to na ich koszt. Czyli mowisz ze teraz bedzie mozna sie z nim dogadac?
sierars1 - |27 Paź 2005|, 2005 01:33
Jakby co to powołaj sie ja Jacka ksywka pilot od scorpiona combi
A jak coś będzie gawolił to niech do mnie zadzwoni to z nim porozmawiam
Runo - |27 Paź 2005|, 2005 15:44
narazie problem z glowy, panowie gazownicy po tym jak zostalo im pokazane palcem kiedy wystepuje problem rozebrali instalacje ..... uszczelnili .... i teraz jest ok... dzieki za fatyge
|
|