| |
Ford Scorpio Team Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio |
 |
Ogólne - pilot
michal - |18 Paź 2005|, 2005 06:31 Temat postu: pilot witam!kupilem wlasnie cossworda 96 i mam problem.nie dziala zamykanie i otwieranie z pilota,nie swieci dioda pod szyba,pilot zaprogramowany zgodnie z instrukcja,nowe baterie,ponadto nie grzeja fotele mimo ze wlaczaja sie kontrolki na przyciskach.co robic???help!!!!!
irek - |18 Paź 2005|, 2005 07:14
WItamy nowego wielorybka
z tym pilotem ciekawe ale silnik odpalasz normalnie rozumiem, więc imobilaizer działa prawidłowo i prawidłowo rozpoznaje kluczyk
Może to zabrzmi głupio ale może się dioda spaliła
Jednak pczekajmy na innych którzy lepiej pomogą i w tej materii mają wieksze doświadczenie
michal - |18 Paź 2005|, 2005 08:21
witam!!!odpala normalnie ale alarm sie raz zalacza a 10razy nie wiec podejrzewam ze to nie sam pilot a cos w skorupce.tylko co????
[ Dodano: 2005-10-18, 18:35 ]
witam ponownie!panie i panowie!!!no kto jeszcze jest w stanie doradzic cos w sprawie tego ustrojstwa????please!!!!!!!!!!!
[ Dodano: 2005-10-19, 18:17 ]
panie i panowie!czy nikt juz wiecej nie moze nic zasugerowac w sprawie tego pilota???bede wdzieczny za kazda odpowiedz!pozdrawiam!!!
Struna - |20 Paź 2005|, 2005 10:29
a weź przeszukaj forum bo może tylko trzeba zaprogramowac kluczyk a o tym to już było na forum.
michal - |20 Paź 2005|, 2005 16:07
witam!dzieki Struna!juz to przerabialem i nie pomoglo.bede probowal dalej... pozdrawiam!!!!!a tak w ogole to jak to sie zamyka z kluczyka z ryglowaniem????bo jestem zielony
Jimbo - |20 Paź 2005|, 2005 16:50
W moim aucie działa to w ten sposób: przekręcam klucz najpierw w prawo (tak jakbyś chciał otworzyć auto), a później w lewo przytrzymując klucz jakieś 3 sekundy do czasu aż mrugną migacze. Usłyszysz najpierw charakterystyczny dźwięk zamykania zamka, a następne jego ryglowania. Działa to niezależnie czy zamykasz drzwi kierowcy, czy też pasażera.
Dodatkowo po przytrzymaniu kluczyka w pozycji otwartej - mogę otworzyć wszystkie okna i szyberdach, a w przytrzymanie klucza w pozycji jak do zamknięcia powoduje domykanie otwartych okien i szyberdachu.
|
|