| |
Ford Scorpio Team Forum miło¶ników samochodu marki Ford Scorpio |
 |
Ogólne - Podziękowania :)
Adam_2000 - |28 Wrz 2005|, 2005 16:38 Temat postu: Podziękowania :) Chciałbym w tym miejscu podziękować Irkowi za materiały do zabezpieczenia antykorozyjnego
Dzi¶ dostałem wła¶nie przesyłkę z preparatami, których chyba próżno szukać w sklepach.
Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI IRKU !
Masz u mnie otwarte konto
Własnie idea wzajemnej pomocy jest najcenniejsza na FST
Kevin Xy - |28 Wrz 2005|, 2005 16:43
akurat sie ladnie sklada ze mamy taki temat bo i ja chce podziekowac- przede wszystkim misio_23 !! wielkie dzieki za przesylke z gratami jakze mi potrzebnymi !! uratowal mnie przed rozmyslaniami przedsennymi typu: "moje scorpio ma wade" wielkie dzieki za przesylke dla miska !! poprosze o przyznanie punktu temu uzytkownikowi !! oczywiscie zarazem Strunie i Rafalowi A. kiedy mialem zawieszenie przednie na ziemi a chlopaki tlumaczyli mi jak to wszystko do auta poskladac
jeszcze jedno- najwieksze podziekowania dla Zbyszka 2,9 i Leo !! ludzie do ktorych zawsze mozna przyjechac, auto zrobic a jak czegos zabraknie z gratow to zawsze znajda !! prawdziwi pomagierzy !! jesli chodzi o Zbyszka to pewnie przy pomocy liczba musiala by byc 3cyfrowa !! niewazne- jak moge dziekowac to dziekuje
irek - |28 Wrz 2005|, 2005 18:31
W tym miejscu chciałbym podziękować Adamowi, za liczne porady oraz programy M*iT*.
Co do ¶rodków nie było tego wiele jak tylko bedę mieć okazję podzielić się innymi jeszcze to z chęci± to zrobię - do kompletu bedę musiał jeszcze dorzucić z dwa inne preparaty, ale to w swoim czasie.
Jeszcze raz dziękuję
Struna - |29 Wrz 2005|, 2005 10:06
Dzięki Irku za reduktor
misio_23 - |29 Wrz 2005|, 2005 12:54
... a ja sklądam hołd i wielkie dzięki dla " brodatego " za pomoc !!! ,
fajnie że jeden drugiemu może pomagać i po to jest to forum ....
|
|