Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio

Elektryka - Dołożenie elektryki w drzwiach

lukasz006 - |11 Sie 2004|, 2004 10:27
Temat postu: Dołożenie elektryki w drzwiach
Mam wiazke kabli (ta ca idzie do wsytkich dzwi po podlaga) i wszytko co jest potrzebne aby elektryka z przodu dzialala tylko ze u w moim aucie jest lipna instalka bo nie ma w srodku kabli do elektryki
i tu jest problem bo elelktryk marudzil z zalozelniem tego i powiedzial ze trzba cala wiazke przelozyc ta co mu przywiozlem a ja liczylem ze on wytnie tylko to co potrzeba i bedize cacy :( a tu masz wiec powiedz moze jak to zrrobic dodam ze lustreka tez by chcial miec i lewe dziala prawe juz nie (graty mam) ide jeszcze dzis troche pokombinuje no ale nie wiem co mi z tego wyjdzie

Rafał A.(antek) - |11 Sie 2004|, 2004 11:53

nie przekłądał bym calej wiazki tylko poprostu dopioł sie gdzies, łątwiej. Jakmasz graty to zalozenie elektryki to nieproblem, dobrze jakbys mial natomiast te specjalneprzejsciowki miedzy dzwiami a karoseria, jak nie to przepychanie zwyklego kabla pozostało :)
lukasz006 - |11 Sie 2004|, 2004 23:05

ten problem juz rozwiazelm auto mialo instalke ja to sobie obejrzalem tylko brakowalo zworki w skrzynce z bezpiecznikami ale pozniej dokladlem do wiazki kable od lusterek i K....A a kurat zrobilem zwarcie i radio, swiatelka w kabinie, zegarek centralny oraz swiezo zalozone szyby poszly w pizdu. No :? i teraz musze odkrecac niewiem moze jakis bezpiecznik albo przekaznik bo niby radio sie wlacza wyswitlacz swieci ale nic nie widac nic niegra to samo zegarek