| |
Ford Scorpio Team Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio |
 |
Wnętrze + klimatyzacja - RADIO
golden86 - |2 Sty 2014|, 2014 12:35 Temat postu: RADIO Witam. Chciałem włożyć inne radio i jak zawsze znalazł się problem. Kostki ISO które są do kupienia mają przejście z dwóch wtyczek tych podłużnych a w radio oryginalne zauważyłem, że jest wpięta jeszcze jedna kostka taka mała. Ma ktoś może schemat jak to wygląda, a może ma ktoś niezbędną wiedzę do podpięcia tego wszystkiego żeby grało.
Zysio - |2 Sty 2014|, 2014 12:58
Mała żółta?
Myślę, że możesz olać - tam idzie sygnał od VSS + ewentualnie dwa przewody od sterowania z joysticka przy kierownicy.
golden86 - |2 Sty 2014|, 2014 13:06
No żółta mała. ok dzięki.To muszę poszukać jeszcze jak zrobić sterowanie radia z kolumny bo to przydatna rzecz.
lukas2 - |2 Sty 2014|, 2014 16:07
| golden86 napisał/a: | | .To muszę poszukać jeszcze jak zrobić sterowanie radia z kolumny bo to przydatna rzecz |
Jakie radio wkładasz? Jeżeli JVCa to nie siądzie ci on z dżojem scorpio. Z focusowym tak ale ze scorpio nie. Generalnie wszystkie radia które mają wyjście na sterowanie cyfrowe nie siądą ci pod pilota scorpio. Jak chcesz takowe to musisz kupić taki emulator i zastosować dżojstik z focusa
golden86 - |2 Sty 2014|, 2014 18:16
Kenwooda wkładam ma wyjście na pilota ale nie na jack tylko jakies inne niewiem coz to za ustrojstwo musze jeszcze poczytac
pablo19 - |5 Sty 2014|, 2014 12:04
Czyli wyjmujesz oryginał i wkładasz Kenwood-a? Jeśli tak,to nie przejmuj się małą wtyczką.
golden86 - |5 Sty 2014|, 2014 18:25
no już wszystko zamontowane bardzo fajny efekt aczkolwiek brakuje mi tego sterowania z kierownicy myślę, że będzie ale dopiero na wiosnę, teraz nic przyjemnego grzebać jak deszcz kapie. Pozdrawiam.
|
|