Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio

Spotkania i Zloty - Podziekowania - Zlot FST w Sulejowie 7-1.06.2007

Waski - |11 Cze 2007|, 2007 01:49
Temat postu: Podziekowania - Zlot FST w Sulejowie 7-1.06.2007
Witam

Chciałbym bardzo serdecznie podziekowac w imieniu Oryganizatorow oraz innych takich wszystkim ktorzy sie poczuli a mieli taka mozliwosc za przybycie na Zlot do Sulejowa.
Dzieki Wam ten Zlot byl taki jaki byl czyli bardzo fajny.

Dziekuje:
- Wszystkim za przybycie i dobra zabawe
- Kierownictwu Osrodka za mila bezstresowa i bezproblemowa oraz owocna wspolprace.
- Rafowi za super plakat na samochod
- Kevinowi i jego zalodze na kolkach za wyrozumialosc
- Irkowi za poratowanie w biedzie
- Tym którym dorzucilem lokatorow do domkow - dorzucanym teez dziekuje
- grajkom za granie spiewakom za spiewanie
- Strunie i Beci za pomoc w odzyskaniu kluczykow :)
- Agacie i Anecie za dbanie o moj zoladek (i nie tylko), Leo, Fiebikowi i ich ladnym polowom tez :)
- Czarkom za wspoldomkowanie :)

druga strpna medalu: "co zlego to nie my"

Pozdrawiam
Waski

ps. pozno juz i pewnie czegos zapomnialem jutro dopisze jakby co

Asiek - |11 Cze 2007|, 2007 09:12

I ja dołączam się od się do podziękowań wszystkim którzy po raz kolejny zorganizowali zlot i tym bez których zlot by się nie odbył. Czyli wszystkim scorpiomaniakom ich rodzinkom i całemu towarzystwu przy którym zawsze miło jest spędzić wolny czas :-D Dziękuję :)
Kevin Xy - |11 Cze 2007|, 2007 11:58

ja rowniez dziekuje wszystkim za spotkanie
fiebik - |11 Cze 2007|, 2007 12:35

i my z żonką anią i córeczką zuzią serdecznie dziękujemy zarówno organizatorom i "innym takim" jak i wam wszystkim.
nie będę wyliczał bo boję się żeby kogoś nie pominąć, a wszyscy w większym lub mniejszym stopniu jednak zasługują na serdeczne podziękowania, co też tu czynię.
dziękuję, pozdrawiam i do nastepnego spotkania. :one:

leo - |11 Cze 2007|, 2007 13:46

I ja dziękuję wszystkim za przybycie i stworzenie niepowtarzalnego klimatu, w którym można było na kilka dni zapomnieć o bolączkach życia codziennego ;) .
Moje podziękowania kieruję także do tych, którzy uwieczniali te szczęśliwe chwile sprzętem fotograficznym i mam nadzieję że niebawem będziemy mogli ocenić i docenić ich ciężką pracę :) (oby jak najszybciej).

Producentom preparatów również należą się wielkie słowa uznania:
RAF7 - za baniuszki w kolorze tęczy, Szuler - za śliwki, Aro - za księżycówkę, Fiebik - za cytrynówkę, Andrew - za aborygeńskie wino, itd, itp. (wybaczcie, ale wszystkich nie jestem w stanie sobie przypomnieć :))
Sportowcom - za wspólne chwile spędzone na boisku
Fiebikowi i Ani - za wspaniałe sąsiedztwo i opiekę nad moimi maleństwami
Gosi i Rafałowi - za małpkę i filmy
Kellerom - za to że byli i nie zawiedli :)
Irkowi - za możliwość przetestowania alkomatu :0
Kolegom Czaro, Maca, Kevin i Pablo, za wspólną podróż powrotną
Raf Antkowi - za pomidory
Cygarom, Adimom, Sierarsom, Anetom, Strunom, Olim i innym - za kolejne miłe wspólne spotkanie
Wszystkim uczestnikom ognisk za udaną zabawę i pomoc w śpiewaniu (a czasem nawet klaskaniu) :)
Wszystkim zlotowym debiutantom - za obecność
i oczywiście Wąskiemu za organizację tego wszystkiego i ... za bułki :)

do zobaczenia już wkrótce!!!

Oli - |11 Cze 2007|, 2007 14:06

Podziekowania wszystkim za wspólnie spędzony czas na wypoczynku, zabawie ,sporcie, śpiewaniu i integracji.
oraz imiennie Robertowi Nawrockiemu, któremu nadałem nik - Podbierak za udostępnienie auta w celu wyprucia chłodnicy i J.E. Wąskiemu za dowiezienie w swoim wszystkomającym bagażniku kolejnej chłodnicy...
a także pozostałym szydercom :P ;) nabijającym się z mojej klimy.

A takze pozdrowienia dla : Wacława, i innych kudłatych czworonogów od Gabrysia

maca_maca - |11 Cze 2007|, 2007 14:10

Cytat:
a także pozostałym szydercom :P ;) nabijającym się z mojej klimy.
:-d :-d
Adam_2000 - |11 Cze 2007|, 2007 14:30

leo napisał/a:
I ja dziękuję wszystkim za przybycie i stworzenie niepowtarzalnego klimatu, w którym można było na kilka dni zapomnieć o bolączkach życia codziennego...

Ano właśnie... byłem tylko 2 dni, ale widzę, że tego mi było cza ! :)
Dzięki wszystkim ! Szczególnie Irkowi za gościnę, Anecie i Andrju za "wyżywienie i palenie" (następnym razem zamiast ajpaka wezmę jednak portfel :) ) i Przemkowi za suweniry :)

Mysika - |11 Cze 2007|, 2007 16:57

Ja również chciałam się dołączyć do podziękowań wszystkim tym którzy bardzo miło i przyjaźnie przyjeli mnie do swego grona SCORUPIAKÓW i dzięki którym czas na zlocie był tak wyjatkowy i nie powtarzalny.
Stefen - |11 Cze 2007|, 2007 17:02

A ja dziękuje Waskiemu za doprowadzenie mnie na zlot i czekam z niecierpliwością na kolejny
Robert Nawrocki - |11 Cze 2007|, 2007 19:26

Dziękuję wszystkim za miłe przyjęcie i za wspaniały klimat na zlocie.
Robert (kiepski kłusownik)
ps. gdzie przesłać zdięcia tak aby każdy mógł sobie coś wybrać dla siebie.

Raf7 - |11 Cze 2007|, 2007 21:21

My również chcielibyśmy serdecznie wszystkim podziękować za wszystko, co miłego spotkało nas na zlocie, za wspaniałą zabawę do białego rana etc. - organizatorom oraz wszystkim uczestnikom - nie będę wymieniać, żeby nikogo nie pominąć (mam nadzieję, że ci wszyscy, którym chciałbym podziękować szczególnie - doskonale to już wiedzą). W każdym razie z niecierpliwością czekamy do sierpnia.
Miszcz - |11 Cze 2007|, 2007 21:59

Ja również chciałbym wszystkim podziękować serdecznie serdecznie za spotkanie w miłej atmosferze. Specjalne podziękowania kieruję do irka, który to przyjął pod swe strzechy dwóch zbłąkanych (obłąkanych?? :wink: ) wędrowców, przybyłych z daleka. Dziękuję również Wąskiemu, za przybycie ze swoim czegotoniemającym bagażnikiem, dzięki któremu będę mógł uruchomić halogeny :) Dużo by można jeszcze nawijać, wspominać i dziękować...

A co ja się będę rozczulać: DO ZOBACZYSKA LUDZISKA! :one:

Aneta - |11 Cze 2007|, 2007 23:07

A & A & A & M dziękują wszystkim za (kolejność przypadkowa):

- super atmosferę
- śpiewy (również dedykowane)
- przygrywki
- bułki
- rozmowy kontrolowane i nie
- preparaty
- pomoc świetlną
- sesję nagraniową i cierpliwość (podziękowania specjalne)
- siatkówkę
- zdjęcia, które sobie ściągniemy skądśtam, bo my niezbyt dużo w tym roku zrobiliśmy

i za wszystko o czym zapomniałam :D

Dodatkowe podziękowanie specjalne dla JWP Admina Wąskiego za organizację :)

cichy - |11 Cze 2007|, 2007 23:11

Ja chciał bym bardzo podziękować :one: WĄSKIEMU :one: za jego głęboki wkład w ten zlot bo chyba przeznaczył na niego całe swe siły. A także mojej cioci ANECIE która mnie zabrała na tą super imprezę dzięki której poznałem super ludzi i mega zabawę oraz za to że pozytywnie mnie zakręciła na punkcie SCORPIO. Nie mogę się doczekać następnego zlotu być może już swoją "SCRUPKĄ"
Paśnik - |12 Cze 2007|, 2007 01:36

Serdeczne podziękowania dla wszystkich uczestników zlotu w Sulejowie. W szczególności dla Wąskiego (który w realu wcale nie jest wąski) oraz sąsiadów spod trzynastki :)

Szkoda że z powodu braku sportowego outfitu nie mogłem brać udziału w pasjonujących meczach siatkówki plażowej, ale przynajmniej pograłem w towarzystwie sympatycznej pani w "nieziemskiego" tenisa znaczy Ping & Ponga ;)

Ps. Cytat zlotu "My tu nic nie planujemy robimy wszystko spontanicznie"

wacek - |13 Cze 2007|, 2007 19:20

Chciałem serdecznie pozdrowić i podziękować wszystkim obecnym na Zlocie w Sulejowie za gorące przyjęcie, a w szczególności:
- wszystkim - za karmienie kiełbachą z grilla, zabawę, głaskanie po brzuchu i za uszami
- właściwcielom psiaków - za cierpliwość :)
- wujkowi Waskiemu - za całość :one:
- wujkowi Kevinowi - za to, że nie wyzywał (często) za sierść na nogawkach :)
- wujkowi Oliemu - za Gabrysia, który pierwszy mnie osiodłał ;)
- wujkowi Przemkowi - za możliwość czajenia się przez 3 godziny na piłkę do pin-ponga :)
- i wujkowi Rafowi - za nominację na owczarka podhalańskiego :695:

Pozdrawiam i zapraszam do obejrzenia kilku utrwalonych miłych wspomnień
http://www.waceknazlociewsulejowie.republika.pl/

leo - |17 Cze 2007|, 2007 23:25

Mam pytanko.
Czy oprócz tych niewielu zdjęć, które ktoś gdzieś (m.in. Irek) umieścił w sieci i podał linki, można będzie jakieś foty zrzucić i podać do ogólnej konsumpcji ? (wzorem lat ubiegłych zresztą)

Waski - |17 Cze 2007|, 2007 23:40

bedzie mozna Panie Leo
juz w tygodniu podam namiar na ftp sensowne

leo - |17 Cze 2007|, 2007 23:53

Dziękuję za błyskawiczną reakcję i satysfakcjonującą odpowiedź - jestem pod wrażeniem :)
co jak co, ale z tego Admina możemy być dumni ;)

Waski - |18 Cze 2007|, 2007 00:02

OOPS zawstydzasz mnie Leo :oops: :oops: :oops:
Kevin Xy - |18 Cze 2007|, 2007 00:03

leo napisał/a:
co jak co, ale z tego Admina możemy być dumni

no ba
nie tyle mozemy ile musimy :p

fiebik - |18 Cze 2007|, 2007 10:02

leo napisał/a:
ale z tego Admina możemy być dumni
Kevin Xy napisał/a:
nie tyle mozemy ile musimy
tiaaaa.... :rofl:
chyba robię się zazdrosny ;) :-d

Waski - |18 Cze 2007|, 2007 11:55

fiebik napisał/a:
chyba robię się zazdrosny

nie badz zazdrosny z Ciebie jestesmy przeciez napewno bardziej dumni - napewno ja

pablo19 - |18 Cze 2007|, 2007 13:49

fiebik napisał/a:
.... tiaaaa.... :rofl:
chyba robię się zazdrosny ;) :-d

Nie musisz, bo kto inny ma taki wokal jak Ty o 5 rano przy zgaszonym ognisku przy ciepłym słowie kolegi Wąskiego "Idźcie już". 8)