| |
Ford Scorpio Team Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio |
 |
Ogólne - Ciezki orzech do zgryzienia
DobryZiom - |26 Gru 2004|, 2004 22:36 Temat postu: Ciezki orzech do zgryzienia Wiem ze moze byc to dziwne pytanie ale czy jest jakas orginalna zaslepka do radia w scorupce????? Bo chce zamontowac nowe radia w furce i obawiajac sie o jego bezpieczenstwo chcialbym je zaslonic ale nie bardzo wiem jak to zrobic
maup - |27 Gru 2004|, 2004 22:16
Znajdź na tandecie radio typu Safari, Wiraż albo ruską świecącą chińszczyznę, tył wyrzuć, z płyty czołowej zrób maskownicę.
Był już podobny problem na forum sto lat temu i (chyba) Struna nawet taki patent stosował w praktyce
Jimbo - |27 Gru 2004|, 2004 23:04
Cześć, pomysł mi się spodobał, ale polecam coś tandetnego, aby przedni panel wręcz odrzucał.
Zdziwicie się, ale dzień przed wigilią jakiś młot "rąbnął" teściowej radio Safari 5 z malacza, więc musi to być radyjko ze zdezelowaną frontem, aby jakiś łobuz włamawszy się po tandetne radyjko nie "pożyczył sobie" lepszego sprzętu.
DobryZiom - |28 Gru 2004|, 2004 00:15
Wielkie dzieki naprawde dobry pomysl powinien sie sprawdzic jeszcze wykombinowalem ze zrobie tez atrape wystajacej z niego kasety zeby jakis bezmozg nie pomylil kaseciaka z cd. Naprawde nikt nie widzial orginalnej zaslepki, wogole jest cos takiego w scorpio???
Rafał A.(antek) - |28 Gru 2004|, 2004 04:41
Hmm a wychodziły skorpiaki bez radia, zeby trzeba było zaślepke stosować
A osobiście proponuje zastosować zaslepke uniwersalna, odpowiednoio dopasowana, na nia nakleic jakis termometr ze niby nic tam nie ma. JA maiałem tak ( tyle ze z tekturki w kolorze drewna) i jakos było ok.
Widzialem takie zaslepki na allegro (uniwersalne)
Art - |28 Gru 2004|, 2004 08:38
Zobacz tu czy o taką Ci chodziło
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=38056712
Pzdr,
Art
_Mu. - |28 Gru 2004|, 2004 22:53
| Jimbo napisał/a: | Cześć, pomysł mi się spodobał, ale polecam coś tandetnego, aby przedni panel wręcz odrzucał.
Zdziwicie się, ale dzień przed wigilią jakiś młot "rąbnął" teściowej radio Safari 5 z malacza, [...] | Nie byłbym tego taki pewien - może łobuz potrzebował atrapy frontpanela?
Jełśi tak, to wiecie... im gorsze tym lepsze... (;
Pershing - |1 Sty 2005|, 2004 18:05
| DobryZiom napisał/a: | | ...wykombinowalem ze zrobie tez atrape wystajacej z niego kasety zeby jakis bezmozg nie pomylil kaseciaka z cd.... |
Ja bym nie przesadzal z ta kaseta Zdarzaja sie "modele" ze wypieprza Ci szybe bo guma do zucia lezy w samochodzie wiec jesli taki zobaczy kasete to włam murowany
|
|