| |
Ford Scorpio Team Forum miło¶ników samochodu marki Ford Scorpio |
 |
Wnętrze + klimatyzacja - U was też widać g±bkę spod kanapy???
Magnus Nox - |25 Lip 2006|, 2006 13:58 Temat postu: U was też widać g±bkę spod kanapy??? Jak patrzę z przedniego siedzenia do tyłu, to widzę g±bkę pod tyln± kanap±. Wygl±da jakby pokrycie kanapy było deko za małe albo się skurczyło??
Nie wygl±da to zbyt dobrze, nie mówi±c o tym, że taka wystaj±ca g±bka może się zacz±ć kruszyć strzępić
To jest norma czy da się co¶ zrobić??
Chodzi oczywi¶cie o wieloryba (kombi) i czarny welur.
Księgowy - |25 Lip 2006|, 2006 14:11
Najprawdopodobniej zeszła ci tapicerka, musisz j± z powrotem zaczepić o taki metalowy rant.
Aneta - |25 Lip 2006|, 2006 14:26
| Księgowy napisał/a: | | musisz j± z powrotem zaczepić o taki metalowy rant | Dokładnie. Najlepiej wyjmij siedzisko i zrób to na zewn±trz auta, bo wewn±trz ciężko jest i będziesz się wkurzał. Nie pamiętam dokładnie, ale to chyba tylko 2 ¶ruby, a czasu i nerwów zaoszczędzone sporo
Księgowy - |25 Lip 2006|, 2006 14:28
a tam ciężko przyciskasz kolanem i zaczepiasz, ¶rednio co 3 miesi±ce
Struna - |26 Lip 2006|, 2006 11:57
| Księgowy napisał/a: | ¶rednio co 3 miesi±ce | ?? a czemu ? ja w żadnym nigdy nie musiałem
Struna - |26 Lip 2006|, 2006 12:03
a ze 15 przecież fotele z deka podobne więc ...
ps. łorninga mi za niedopatrzenie że to o wielorybach
marcin_o1 - |26 Lip 2006|, 2006 13:47
Można to zrobic bez odkręcania kanapy, ostatnio zdj±łem to poszycie i uprałem w vaniszu bo było z deka brudne i po wyschnieciu bez problemu złożyłem.
Magnus Nox - |26 Lip 2006|, 2006 14:04
OK. Dzięki
Faktycznie jak się przyjrzałem to jest wkoło taki rancik. Ale jak się do tego przyłożyłem, to wyszło, że jednak łatwiej będzie siedzisko wyj±ć i na spokojnie to założyć a nie kolanem i ze zgiętymi plecami
fiebik - |26 Lip 2006|, 2006 14:08
Magnus Nox, i poco ty pisałe¶ tego temata. Teraz to moja żona przeczytała i oczywi¶cie pierwsze co, jak wsiadła do swojego, to dojrzała g±bkę z tyłu i już opitol dostałem, że niby jak tak można jej było samochód przekazać z tak "ogromiastym" defektem.
Adam_2000 - |26 Lip 2006|, 2006 14:11
| fiebik napisał/a: | | Teraz to moja żona przeczytała i oczywi¶cie pierwsze co, jak wsiadła do swojego, to dojrzała g±bkę z tyłu... |
Ciiichoo kurde, Waldek... wszystkie musz± o tym wiedzieć ?
Aneta - |26 Lip 2006|, 2006 15:16
| Magnus Nox napisał/a: | | Ale jak się do tego przyłożyłem, to wyszło, że jednak łatwiej będzie siedzisko wyj±ć i na spokojnie to założyć a nie kolanem i ze zgiętymi plecami | A nie mówiłam
Zrobisz to raz, a porz±dnie jak ja i nie powinno więcej spadać. No chyba, że co¶ już jest nie tenteges.
Magnus Nox - |26 Lip 2006|, 2006 17:49
| Aneta napisał/a: | | Magnus Nox napisał/a: | | Ale jak się do tego przyłożyłem, to wyszło, że jednak łatwiej będzie siedzisko wyj±ć i na spokojnie to założyć a nie kolanem i ze zgiętymi plecami | A nie mówiłam
Zrobisz to raz, a porz±dnie jak ja i nie powinno więcej spadać. No chyba, że co¶ już jest nie tenteges. |
No miejmy nadzieję, że jest tylko naci±gnięte do tyłu a nie np. skurczone od prania nie wiadomo czym i zbyt szybkiego wysuszenia
|
|